Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Eco la Medsana - se poate inregistra??

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Gio, eu cred ca cel mai bine e sa suni si sa intrebi.

Eu am fost la Diagnosis si CMU.

La Diagnosis am cumparat caseta. Noi eram pregatiti cu cd si dupa ce am insistat, ne-au vandut o caseta. In mod normal, ar fi trebuit sa fie interesul lor s-o vanda...

La CMU, m-am prezentat cu aceeasi caseta si am inregistrat in continuare.

Pt a nu avea vreo surpriza, eu zic sa suni maine dimineata.

Pupici si asteptam sa ne spui daca va fi fetita sau baietel!

Bafta maine la eco!

mami de Vladut(13.06.2003) si [gravi]36s[fetita]

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Distribuie pe alte site-uri

Mersi de raspuns Martta. Evident , am sunat si le-am intrebat , numai ca ametitele de ele nu stiau sigur ce trebuie si mi-au zis ca-mi dau de acolo...banuiesc ca nu intra in pret. Iar eu am acasa si caseta video, si cd si dvd..n-as vrea sa-mi bage pe gat un jaf de caseta cu 300 mii. Pt asta intreb. Pana la urma cred ca plec cu sarsanaua si le iau pe toate. Numai sa se poate, ca mi-au mai dat info aiurea tipele de la telefon si am venit degeaba sambata la analize...

sper sa aflu si ce e[il]

14 +

Gio id="red">..eu am facut 3D la Medsana.Iti dau ei caseta video obisnuita de acolo.Intra in pret.Am impresia ca nu se poate cu CD sau DVD...doar sa le treci tu dupa aceea (de pe caseta pe cd)

Eu asa am facut. Am trecut-o pe DVD. Si vreau sa-ti spun ca se vede foarte bine.

Poze

Inni [gravi]35+ cu [fetita]....[harp]

Eu am facut marti, pe 1 august 2006, echo 3d - 4d la Medsana si mi-au dat caseta video (o sa o trec eu pe cd sau dvd) Nu stiu daca intra in pret, eu nu am paltit nimik deoarece am de la firma serviciile medicale asigurate de Medsana si CMU.

Multa bafta

................................................

Nimic nu-i intamplator!

La Medsana Primaverii am fost si eu.

Gio id="red">iti mai dau un sfat....eu ca sa fiu sigura dinainte ca plec cu dovada [:D] l-am intrebat pe Herghelegiu (ca la el am fost) daca se si inregistreaza..ca eu vreau si caseta..fa si tu la fel ca sa nu te trezesti fara caseta.

Cand mi-am facut eu eco acolo aveam 21 sapt..parca..vad ca tu esti mai micuta.

Poze

Inni [gravi]35+ cu [fetita]....[harp]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...