Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Amenda in Ro cu masina de Austria

Recommended Posts

Va relatez o situatie: eram la citiva km de iesirea din Ro si ma opreste radarul.....amenda pentru incalcarea vitezei. Cica sa ma duc la trezorerie sa o platesc. Va dati seama ca nu era posibil, mai ales ca era si simbata. L-am intrebat pe politist ce sa fac, la care el mi-a dat de inteles ca pot s-o mototlesc si sa o arunc la primul cos ca nu se va intimpla nimic. Asta a fost acum 3 ani, iar de atunci am mai incasat ceva radare pe care nu le-am platit. Acum sint cam in dubii: chiar nu au nici un sistem de verificare daca masinile straine platesc sau nu amenzile? Si cum e cu chestia cu trezoreria? E singurul mod de a plati amenzile?

Flavia si Bianca

Bia vijeliaid="red">[copil]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

A trecut nr. de permis, iar la adresa mi-a trecut ultima adresa din Romania. Dar dupa cum am specificat, asta s-a intimplat acum trei ani. De gasit, nu ma pot gasi la adresa din Romania, iar aici inca nu au dat de mine. Oricum dupa un anumit timp amenzile isi pierd valabilitatea. Aici dupa 6 luni, in Ro nu stiu. De aceea sint asa contrariata.

Flavia si Bianca

Bia vijeliaid="red">[copil]

Politistul ti-a dat bine de inteles !

Un amic de al meu tot colectioneaza de vreo doi ani amenzi in Romania si nu le-a platit vreodata ! Masina e inmatriculata in Germania si el are atat pasaportul cat si permisul nemtesc !

Deocamdata nu l-a cautat nimeni ! [bonjovi]

------------------------

My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Noi eram in RO cu masina de Germania si carnet de US. Politistu' a zis ca nu ne da amenda ca doar n-o plati el plicul pina-n Germania...oricum nu vazusem un semn de circulatie ascuns de niste crengi si cand i-am aratat ca nu se vede ne-a spus doar ca in RO nu se circula ca in Germania, referindu-se la viteza. Aveam 50 de km la ora si eram la intrarea in oras.[:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...