Candy Publicat August 3, 2006 Raport Distribuie Publicat August 3, 2006 Foloseste cineva plasturi contraceptivi (contraceptive patches)? Am inteles ca un efect similar pilulelor, fiind impreganati cu hormoni, dar sunt mai comod de aplicat (la prima vedere cel putin) si sunt necesari 3-4 pe luna. Stie cineva unde se gasesc in Ro si la ce preturi? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 din cate am citit eu, nu au aparut inca in romania, ci urmeaza sa apara ( nu stiu sigur). se numesc Ortho-Evra si se aplica o data pe saptamana si scutesc utilizatorul de grasimile in plus sau de problemele hormonale "clasice". si uite am mai gasit un articol aici : http://www.topsanatate.ro/article.php/plasturele_contraceptiv_creste_riscul_aparitiei_cheagurilor_de_sange/?id=21124 mai multe detalii m-ar interesa si ep mine "Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guguluff Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 I-as folosi daca s-ar gasi. Stiu ca se gaseau in Italia. Incet-incet ajung ei si aici. Si eu am auzit ca nu ingrasa. Eu m-am procopsit cu niste vergeturi de toata frumusetea de la minunatele Diane 35 prescrise de endocrinolog. Deci daca astia n-au atatea efecte adverse sunt pro. Pana atunci rabdare si . ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Or fi buni si pt fumatoare? Ca la pastile sunt interdictii de varsta si fumat. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistachio Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 eu am folosit plasturii mai bine de un an si am fost extrem de multumita!! acum am oprit pt ca vreau bb2 in romania nu exista inca din cate stiu eu dar daca apar folositi cu incredere, sunt cei mai buni...dupa parerea mea! poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andra28 Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Din ce am citit rezulta ca au un continut de estrogen mai mare cu 60% decat pilulele contraceptive. Eu una as fi un pic circumspecta inainte sa le folosesc. Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.