Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Plasturii contraceptivi - foloseste cineva?

Recommended Posts

Foloseste cineva plasturi contraceptivi (contraceptive patches)?

Am inteles ca un efect similar pilulelor, fiind impreganati cu hormoni, dar sunt mai comod de aplicat (la prima vedere cel putin) si sunt necesari 3-4 pe luna.

Stie cineva unde se gasesc in Ro si la ce preturi?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

din cate am citit eu, nu au aparut inca in romania, ci urmeaza sa apara ( nu stiu sigur). se numesc Ortho-Evra si se aplica o data pe saptamana si scutesc utilizatorul de grasimile in plus sau de problemele hormonale "clasice".

si uite am mai gasit un articol aici :

http://www.topsanatate.ro/article.php/plasturele_contraceptiv_creste_riscul_aparitiei_cheagurilor_de_sange/?id=21124

mai multe detalii m-ar interesa si ep mine

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

I-as folosi daca s-ar gasi. Stiu ca se gaseau in Italia. Incet-incet ajung ei si aici. Si eu am auzit ca nu ingrasa. Eu m-am procopsit cu niste vergeturi de toata frumusetea de la minunatele Diane 35 prescrise de endocrinolog. Deci daca astia n-au atatea efecte adverse sunt pro. Pana atunci rabdare si [hot].

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Or fi buni si pt fumatoare? Ca la pastile sunt interdictii de varsta si fumat.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...