Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Durerea unei pierderi de sarcina (4)

Recommended Posts

Si inca ceva. Stiu ca multe dintre noi sintem aici dupa mai multe evenimente de acest gen. Uneori un istoric impresionant.

Eu m-am gindit sa fie trecut in lista ultimul astfel de eveniment, cel care ne-a adus aici. Mi-e teama ca daca le-as scrie pe toate ar iesi un mic haos, mai ales ca nu putem folosi prescurtari la orice.

Voi ce parere aveti?

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Aléid="purple">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 300
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Laura Ioana, multumesc, un pic m-ai linistit in privinta memoriei. Intr-adevar cunosc si faza asta, cand gandesc una si imi iese din gura ceva de ma minunez si eu [bat] [cool]. Am analizat in mod special acest caz particular al defeicientelor memoriei mele, si la mine se intampla mai ales atunci, cand distanta in timp, dintre momentul in care inchei o idee si momentul in care incep formularea ideii este prea mare. Am impresia ca pot lasa gura sa vorbeasca si eu sa gandesc mai departe.

Ne revenim, bine-nteles! Deci in septembrie impreuna la Odisee!

Alé, mie imi place si albinuta. De o-cam-data nu cred ca pot avea o parere, sunt nespus de coplesita de atmosfera [grup], mie imi place totul. Astept sa apar si eu pe listuta.

O intrebare pentru toate: Dupa pierderile suferite, cum au reactionat sotii? Ma refer aici, daca nu au vrut sa renunte la a mai avea bebe, de frica repetarii istoriei.

Adela

Ma uitasem si la asta[amoras]. Da e simpatica, dar eu pot avea in sept okiosul?[:D] Pliiiiizzzz!

Edit: Adela sotzul meu m-a uimit cata grija a avut de mine dupa cezariana: imi schimba pansamentul, imi curata cicatricea, ma ajuta sa fac dush, facea mancare si incerca sa nu ma lase sa plang...Pe el l-am vazut doar in spital, a doua zi dupa operatia mea, cu okii roshii de plans si de nesomn si alb, alb la fatza[:(], apoi nu s-a mai aratat trist fatza de mine! Cand vorbesc despre o noua sarcina nu spune nimic, nu ma contrazice; nu stiu daca o face numai ptc stie ca speranta unei noi sarcini ma pastreaza cu mintea intreaga (altfel de mult eram pe aratura), dar stiu ca si-a dorit, cu mult timp inainte de a vrea eu, sa avem un copil[biz] id="brown">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Della, stai sa ne hoatrim la emoticone (grea treaba [bang]) si te bag imediat pe listuta cu emoticonu corespunzator.

Revin cu info despre soti. Varianta scurta, nu s-a speriat decit de ceea ce mi se intimpla mie. Mi-a zis din prima zi si pina astazi ca facem alt bebe si se tine de cuvint.

Laura, fi-ti-ar marinaru sa-tio fie! Are o moaca disperata cind invirte la cirma aia. Un fel de "hait, am gresit directia", dupa ce se uita prin ochean.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Aléid="purple">id="size1">

[:-)))][:-)))] mai, Ale, ce-ti facu bietul okila?[marinar] Hai ca mai dau o tura de emoticoane!

Da si sotul meu asa ma consola cand plangeam: lasa ca facem noi un copilas, nu mai plange ca tre' sa fii sanatoasa, ca sa putem avea un bebe! Si eu plangeam si ziceam ca eu vreau fetita si-mi spunea ca fetita o sa facem...dragul de el, acum ii e indiferent ce e, el care-si dorea baiat...id="brown">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

ella, si eu am avut chiuretaj acum aproape 3 saptamini, si am singerat in prima saptamina ca la ciclu, pe urma am avut o hemoragie puternica si am ajuns la spital, pe urma s-a oprit, si la 1 saptamina iar am singerat1 zi, iar s-a oprit si azi iar singerez, putin nu mult, am fost la control si mi-a spus ca totul e ok, si ca in nici un caz nu se recomanda alt chiuretaj, si ca nu e ciclu, ciclul vine la 4-6 saptamini dupa chiuretaj, asa mi-a spus.

acuma cu lista, datele mele 12 saptamini, sarcina oprita din evolutie, motivul e necunoscut(doar presupuneri), si cu albinuta mai asteptam ca sint tare in ceata inca, dar va tin la curent!

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878

http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Eu sunt proaspata printre voi, deci nu va cunosc inca, mai ales cu minte mea de acum o sa-mi ia ceva timp sa va identific pe toate. Propun ca chiar daca nu in listuta, atunci undeva totusi sa existe o lista cu cateva informatii despre noi, in care sa apara istoricul pierderilor si si copii pe care ii avem, ceva de genul:

Adela: [fetita]16.01.2005/ 18s stres/ [baietel]16.01.2002/ 19s motiv necunoscut/ [biz] 09.2006

Ce ziceti?

Poate ca este totusi prea lunga... cel putin la mine [:(]

nu putem cu roz si cu albastru, ca nu toate fetele au pierdut sarcini suficient de mari ca sa stie ce sex avea bb...id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...