Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Grup de suport pt slabire 5 kg!

Recommended Posts

LISTUTZA CU NOI, AMBITZIOASELE:id="size4">id="green">

1. Luna 75:id="red"> [8] 62 kg -> 57 kg

2. mariana tache:id="green"> [8][8][8]73,5 kg ... 71,5 -> 67 kg

3. printze:id="orange"> 78 kg -> 67 kg

4. Nicoleta:id="purple"> 73 kg -> 62 kg

5. carmen94:id="blue"> 57 kg ... 56... -> 51 kg

6. winnie: id="brown"> 56 kg -> 50 kg

7. ramonzca79:id="teal"> 57.5 kg [8] -> [?]

8. laura cafea:id="navy"> 61 kg -> 56 kg

9. diadaniela:id="maroon"> 69 kg -> [?]

10. strengarita:id="limegreen"> [?]

11. strumfi2004:id="red"> 66.5 kg -> 61.5 kg

12. bee:id="green"> 62 kg -> 55 kg

13. elisor:id="orange"> 71 kg -> 66 kg

14. Porumbita:id="purple"> 52 kg [flo]-> 50 kg

15. mate:id="blue"> 68 kg -> 60 kg

16. Laura Ioana:id="brown"> 62 kg -> 57 kg

17. blinky:id="teal"> 65.5 kg [flo] -> 60 kg

18. nematics:id="navy"> [?]

19. ellej:id="maroon"> 61 kg [8]-> 53 kg

20. belnicol:id="limegreen"> 56.5 kg [flo]-> 55 kg

21. mama lia:id="red"> 56 kg [vampa]

22. Olim:id="green"> 84 kg... 83,5 ... 82 kg -> 75 kg

23. dumitrulauraid="red">84 kg ... 82 kg -> 75 kg

24.id="orange"> Misilicu: id="orange">80 kg ... 79 ... 78 kg... 77 kg -> 74 kg

25.id="green"> marimar: id="green">65 kg -> 57kg

26.id="blue"> Kya:id="blue"> 65,5 kg -> 60 kg

27. lachione:id="brown"> 65 kg -> 65 kg

28. danitin:id="limegreen"> 74 kg ... 73 kg -> 71 kg... 70,5 kg... 57 kg id="navy">

29. Mama lui Alex: id="purple">48 kg... 47 kg -> 44 kg

30. Mickyyy: id="green">70 kg -> 65 kg

31. Countrygirl: id="brown">53 kg -> 48 kg

32. danangie: id="blue">57,5 kg -> 52 kg

33. nemary:id="pink"> 55 kg kg -> 50 kg

34. miti2004:id="teal"> 56 kg -> 51 kg

35. nadyanaid="black">:

36. Moiraid="green">: 56 kg -> 52 kg

37. Falcuteid="orange">

Sunt constienta ca n-am sa pot manca fibrobar versnic, dar deocamdata nu ma simt slabita, sunt ok. Ma gandeam sa o mai tin asa si saptamana viitoare, dupa care as incep sa mai diversific, cum spuneai si tu. O sa fiu in concediu si poate o sa am mai mult timp pentru mine (sper!)

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 302
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Salutare.

Acum la amiaz m-a dat cu bicicleta 5 km si sunt tare multumita[:D]

Vad ca am multa ambitie acum, sper sa tina mult ca daca nu[8]

Ce batoane mancati mai fetelor,? Eu am luat o vreame, cateva cu fructe rosii, dar erau[vom]

Wow, sunt cap de lista! Nu stiu daca merit aceasta onoare, ma voi stradui sa tin pasul cu fetele ambitioasele.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

[hia]

Fetele mele, am avut pauza de net, asa ca-s motivata la absenta [;)]

Eu ma tin tare pe pozitie! Am alergat in fiecare zi; acum sunt la 10 min si mai stau asa pana miercuri; de miercuri cresc timpul cu 1 min/zi.

Ce zici Luna, e ok asa? crezi ca ajung si eu intr-un final la 30 min?

Papa de post: paine prajita dimineata (o felie); salata de cartofi copti cu ceapa [pofta]; salata de vinete; tocanita de ciuperci [pofta]; dupa ora 18 doar pepene rosu!

Sunt f happy ca m-a gasit ambitia; simt eu ca de la alergat, nemancat dupa ora 18 si fara paine nu ma mai poate clinti nici o tentatie!

ellej, asa sa stii: esti cap de topic, trebuie sa slabesti [pup] [;)]; succes la inlocuirea fibrobarului.

Olim [pup]; ma bucur ca te gasesc tot cu ambitia in spate! nu avem voie sa ne lasam!

Carmen, tu nu mai treci prin zona? [q]

[pup] toate fetele!

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

Buna dimineata fetelor !

Iata sosesc si ei si ma bucur sa vad ca am inceput un nou capitol,o noua viata,una alt pas spre silueta ideala.

Ellejid="red">,Carolina ti-a dat exact sfatul la care ma gandeam si eu sa ti-l dau.Eu nu am nimic cu fibrobarul,dimpotriva sa se produca cat mai mult timp de acum incolo si ma pot lauda ca am fost printre primii consumatori al acestui produs,pe vremea cand comandam direct la fabrica.

Bineinteles ca producatorii ii fac o reclama agresiva si il ridica pana in ceruri,si recomanda inlocuirea meslor cu el,uitand sa mentioneze ca dupa ce mananci fibrobarul,glucoza din sange urca la dimensiuni "astronomice" prin urmare are loc si o crestere a insulinei si implicit nivelul mare de insulina favorizeaza stocarea grasimilor.

Nu conteaza faptul ca are putine calorii,mai bine mananci o masa echilibrata(o felie de paine cu tarate+are fibre care curata stomacul ca si fibrobarul,2 felii de sunca,o rosie).

Marianaid="red">,e bine ceea ce faci.Sper sa te contaminezi cu virusul alergarii si nu te vei lasa nici dupa ce ajungi la greutatea dorita.

In mod sigur,cu programul pe care ti l-ai impus si de care te vei tine cu siguranta,vei scapa de 5-6 kg.cu usurinta ( sa speram ca anticonceptionalele nu isi vor face de cap).

Daca tot faci miscare ai putea sa incerci si suplimentele acelea de care intrebai sau unele mai simple ca Fat Burner sau L-carnitine.

Olimid="red">,imi place de tine ca esti intr-o continua miscare.E bine o sa vezi rezultatele incet dar sigur.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Luna, acum sunt indragostita de alergat; sincer fac treaba asta cu multa placere; habar nu am de unde schimbarea (o fi de la ascendent?)! si simt eu ca ma va tine muuult timp de acum inainte (la fel am simtit si cand m-am lasat de fumat si uite ca e anul de cand nu mai fumez; si sunt convinsa ca niciodata nu voi mai fuma);

iar cu mancatul dupa ora 18 e la fel; efectiv nu vreau sa mai mananc dupa 18; ma tot gandesc ce ma fac dupa ce trece pepenele rosu; o sa am voie si alte fructe dupa alergat? (doar un fel pe seara)

Chiar am vrut sa te intreb de chestiile alea ce ard grasimi pomenite pe pm; te rog sa-mi recomanzi exact ce sa iau si de unde; multumesc [flo].

Azi am mancat asa:

- dimineata: o felie de paine prajita si cateva ciuperci

- la pranz: ciuperci [:D]

- la 17: ghiveci de legume

Seara: pepene rosu la greu!

Maine dimineata vreau sa pap o felie de paine prajita cu margarina si un pic de miere de albine (eu consider ca nu exagerez cu asta; voi ce ziceti?), iar la pranz un cartof fiert + o bucata mare-mare de peste (maine e sarbatoare "schimbarea la fata", deci e dezlegare la peste) [pofta]. Apoi doar fructe; iar dupa 18 doar pepene rosu.

[pup] si va doresc o duminica faina!

Ps: Vreau activitate in zona noastra [q].id="size1">

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

MARIANA................acum am ceva vesti cam proaste.nu as vrea sa le scriu aici ca sunt off si ma abat de la subiect,dar cura o tin in continuare.ieri nu am mancat decat o banana si m-am umflat cu apa.cand sunt suparata nu prea am pofta de mancare.azi am baut cafeaua si am mancat putine pastai cu usturoi.

carmen

Carmenid="red">,imi pare rau si mie pentru problemele tale chiar daca nu le cunosc,sper sa aiba o rezolvare .

Marianaid="red">,ma bucur ca iti place sa alergi.Nu te lasa-poate participam la vreun concurs impreuna vara viitoare.[;)]

Eu fac parte dintr-un grup de alergatori amatori (acum de la distanta),foarte ambitiosi,care merg prin toata tara sa alerge pe la concursuri si cativa din ei sunt chiar campioni balcanici.Sunt de admirat pentru ca unii au inceput sa alerge la varste destul de inaintate(peste 40) ,si chiar avem in grupul nostru si o bunica careia i se pare perfect normal sa isi lase cei doi nepoti cu sotul pentru ca ea sa mearga….la alergat.

E duminica,nici o miscare pe aici.Se pare ca sunt si singura care a votat topicul nostru,bineinteles ca i-am dat cinci stele.

Chestia asta cu votarea mi se pare foarte ciudata,chiar nu stiu la ce sau cui ajuta.

Dar intorcandu-ma la oile noastre,sper ca toata lumea e bine,nimeni nu face excese culinare.

Vineri am fost invitata la un botez,mancarea a fost delicioasa,am mancat mai multe feluri de mancare chiar si o jumatate de felie de tort,crema caramel dar fac penitenta doua zile numai fructe.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...