adrienne12 Publicat August 3, 2006 Raport Distribuie Publicat August 3, 2006 Dragele mele cu caldurile astea am intrat in pana de idei pt. ciorbe si supe reci. va rog daca aveti retete spuneti-mi-le si mie caci eu nu mai stiu ce sa gatesc. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crista-s Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 Reci adica pregatite fara foc ? gen gaazpacho ? sau pe care le fierbi dimineata pe racoare si le maninci reci la prinz?? Pt varianta 2 eu fac minestra ( am scris la subiectul MINESTRONE ) . Pt ca e de legume fara carne si grasimi nu e nevoie sa o incalzesti. Cristina "Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mia. Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 -castarveti tocati(cu coaja) -plum tomatoes -ceapa rosie -cuburi -suc de rosii -ulei de masline -otet -sare+piper -3 catei de usturoi tocati -Totul se pune le blender si pe urma la frigider. Am scris in graba de la TV-Food chanel, reteta..asa ca n-am mai notat si cantitatile. Poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrienne12 Postat August 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 3, 2006 Multumesc mult. Gazpoacho am facut dar parca mai erau niste ciorbe de le facea maica-mea (fierte bineinteles) si care mergeau f. bine reci a doua zi. Dar nu mai stiu ce erau. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 quote:Originally posted by adrienne12Multumesc mult. Gazpoacho am facut dar parca mai erau niste ciorbe de le facea maica-mea (fierte bineinteles) si care mergeau f. bine reci a doua zi. Dar nu mai stiu ce erau.id="quote">id="quote">Adrienneorice ciorba de legume, fara carne, facuta cu ulei si nu cu untura, e buna rece a doua zi. Dreasa si cu putina smintina e si mai si! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Porumbel30 Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 Adrienne , eu fac ciorba in oala de 7 litri si a doua zi se termina ! Pun 1/2 varza taiata fideluta , 2-3 cepe taiate cubulete mici, 1-2 ardei taiati feliute/cubulete , 3-4 morcovi , taiati cubulete sau feliute , telina rasa , dovlecei - cubulete...le las sa fiarba si cand sunt aproape fierte , adaug 7-8 rosii oparite si decojite in prealabil , taiate si ele cubulete , iar la sfarsit , cand sting focul pun un pic de sare iodata si patrunjel... Asta mancam cand e cald...copiilor le mai dau si felul doi , eu ma multumesc cu ciorba... Pofta buna ! " Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei " Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 Supa de broccoli: 1-2 florete de broccoli 1 avocado mare sau 2 mai mici 1 castravete de sera de 20 cm sau 2-3 castraveti de gradina mari si zemosi, curatati de coaja - zeama de la o lamiie mare sau 2 mai mici 1 legatura de patrunjel 1 lingura sos soia 1 lingura ulei masline (optional) Se mixeaza toate ingredientele in blender, inclusiv patrunjelul, cu exceptia broccoli, pina se face o crema pufoasa. Se adauga broccoli taiat foarte marunt, se amesteca putin, se presara un pic de frunze de patrunjel tocate si se da la rece. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazzel Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 ciorba de salata verde, cea comuna care se face in orice bucatarie romaneasca, e foarte buna rece. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72445 - aici am pus toate retetele mele de supe si ciorbe, printre care vei gasi si supe, supe-creme de vara care se mananca reci... o bunatate... [pofta] Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. http://community.webshots.com/user/miana_dragnea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 a propos de supe reci: o prietena al carei sot este ofiter de nava imi povesteste acum 2 zile ca acesta este in Republica Dominicana. si ca ii spune ca la pranz a mancat o supa minunata de pepene rosu, garnisita cu bucatele de pepene galben . intrigata caut pe internet reteta...si surpriza, gasesc o multitudine de supe reci de pepene galben si rosu! cine o incearca pe asta? SUPA RECE DE PEPENE GALBEN 600g pepen galben si rosu taiat bucatele 300ml suc proaspat de portocale 30ml suc proaspat de lamaie verde 3linguri de miere 200ml sampanie seaca 100ml smantana lichida frunze proaspete de menta pentru decor se taie fin cate 300g din pepenele rosu si cel galben. restul de pepene ramas se pun in blender cu sucul de portocala, cel de lamaie verde si mierea si se transforma in piure (doar cateva secunde in blender). se toarna intr-un bol larg, se amesteca inauntru sampania si restul de pepene taiat mic. se acopera si se refrigereaza pana se serveste. se toarna in boluri mai mici, racite bine. se pune deasupra cate o lingura de smantana lichida si se decoreaza cu frunze de menta. (Sursa: cooks.com) v-am starnit curiozitatea? Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.