romana Publicat August 3, 2006 Raport Distribuie Publicat August 3, 2006 Mamici care alaptati si bebe a trecut de 6 luni ce anticonceptionale folositi? Eu am o problema cu anticonceptionalele care cred ca e mai mult psihica, dar am senzatia ca trebuie sa iau otrava sau ceva daunator asa ca mi-e teama. Am luat doar o singura cuitie in toata viata mea si mi-e cam frica de ele. Poate ma linistiti voi. Mi-e teama sa nu produca dereglari de tot felul, hormonale in special. De fapt ce alte metode contraceptive folositi? http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003 si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com ****************************************** Nulla dies sine linea! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 Cel mai bine ar fi sa intrebi un medic ginegolog. Din cate stiu singurele AC care se pot lua in timpul alaptarii sunt Exluton. Eu personal am preferat sa folosesc prezervativ pana am intarcat, dupa aceea am luat pastilele pe care le luam si inainte. J si Carla (05.02.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monu Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 Dupa nastere si pe toata perioada cat am alaptat fata am luat exluton. Monu [gravi]12+ si [zana]Alexia Ioana (24 mai 2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denise Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 la recomandarea medicului, folosesc Exluton si este OK: nu m-am ingrasat si nici nu am avut alte pb. Sanatate! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carolinah Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Noi folosim numai prezervativ. Mi-a prescris si mie gine Exluton dupa ce am nascut, dar nu le-am luat. Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alimara Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 eu mi-am pus sterilet la cateva luni dupa nastere deoarece nu prea m-am impacat in trecut cu pastilele. te-ai gandit la varianta aceasta? mara,iubita mea(29.01.2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andra_ Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Intr-adevar dupa nastere in perioada alaptarii si mie mi-a recomandat medicul Exulton. Dar, dupa ce mi-a venit ciclul de 3 ori intr-o luna, am renuntat la ele... Bobi insa le-a luat, si a ramas gravida cu ele, ptr ca i-a zis atunci medicul dozajul hormanal e diferit (redus) fata de anticonceptionalele celelalte, tocmai ptr a putea alapta, asa ca riscul de a ramine e mare. Cel mai bune e steriletul, il pui si n-ai grija citiva ani, iar prezervativul e sfint (si nici nu e grija ta , asta daca domnul e de acord sa-l foloseasca, ca am auzit multi invocind motive care mai de care mai absurde ptr a nu o face) Ca si anticonceptionale eu am folosit citiva ani Microginon/ Rigevidon, n-am avut probleme cu ele de nici un fel, insa stiu ca dupa 35 ani sint alte recomandari (printre care si aceea de a nu folosi anticonceptionale, dar probabil exista si unele ok, trebuie sa intrebi medicul, ca oricum nu ti le da fara reteta la farmacie) pup u, Andra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romana Postat August 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Va multumesc pentru raspunsuri. Inca nu m-am hotarit ce sa fac. M-am gindit intr-o vreme si la sterilet, dar mi se pare cam aiurea sa-mi introduc un corp strain in mine, stau apoi cu stres ca daca ma infecteaz, daca se intimpla ceva, daca ma imbolnavesc. Nu-mi pot permite luxul de a fi bolnava si inactiva deoarece am trei puiuti mititei care ma solicita intens. Sa vedem... poate mai astept pina termin cu alaptatul si ma orientez eu atunci in functie de sfaturile medicilor. Daca mai aveti sugestii le astept cu mintea deschisa. http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003 si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com ****************************************** Nulla dies sine linea! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capra cu trei iezi Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 eu folosesc prezervativul. si mie mi-a recomandat dr exluton, dar nu am vrut sa iau. cat despre sterilet...in urma folosirii lui m-am ales cu[fetita]iubirea vietii mele. capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alimara Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 eu nu am patit nimic de la sterilet si am alaptat fetita pana la 1 an si 7 luni. crede-ma ca nici nu stii ca il ai, nu te deranjeaza cu nimic. citeste mai multe despre ele si poate te hotarasti. eu voi opta pentru mirena cand o sa il schimb dupa ce voi face bb2. mara,iubita mea(29.01.2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.