bychi Publicat August 3, 2006 Raport Distribuie Publicat August 3, 2006 Incep eu continuarea partii 74: 02 iunie Selina si mami AdynaB 07 iunie Vanessa si mami Renisor 10 iunie David si mami [gravi] Amarantina cu [fetita] 13 iunie Denisa si mami [gravi] Calina73 13 iunie Vlad si mami Martta cu Alexia Maria 13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan 14 iunie Ruth si mami Lya cu Eric Marcus 14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia 16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole 18 iunie Flaviu si mami Pojogam 22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria 24 iunie Tudor Andi si mami Bobi 25 iunie Luca si mami Andra 25 iunie Rares si mami Mirunaa 27 iunie Maria si mami Adi 27 iunie Stefania si mami Kehleyr cu Sofia 02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan 04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca 05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana 06 iulie Cindy si mami Catya (Catan), plus Rayan 07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza 07 iulie Calin si mami Papadia, plus Costelus 08 iulie David si mami Bibi cu Ianis 08 iulie Tudor Stefan si mami [gravi] Crisotexa cu 08 iulie Teodora si mami Nicol74 10 iulie Alexandra si mami Amik 13 iulie Stefan si mami Cgaby 18 iulie Taisia Eliana si mami [gravi] Gio cu [fetita] 19 iulie Razvan Petru si mami Magdone 21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta 21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana 22 iulie Alexia si mami Crixia 24 iulie Jasmina si mami Adinag 25 iulie Emma Maria si mami Claudya 28 iulie Tiberiu si mami [gravi] Bychi cu 28 iulie Maria Ianina si mami Madic 29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia 29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora 30 iulie Irina si mami Aditzu 30 iulie Ian si mami Iona 31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bychi Postat August 3, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 3, 2006 Ca sa se stie quote:Originally posted by Andra_ [Fetelor, sa va spun ce m-am gindit: hai sa facem o intilnire cu copii pina incep gradinita si vine toamna, sa ne vedem cu ei pe anul asta, ca dupa aia nu se stie cind mai reusim sa ne stringem. Ce ziceti, ne vedem pe 3 septembrie pe la 11:00 intr-un parc? Eu as propune sa ne vedem la Daimon, e o terasa linga sala Polivalenta unde au si leagane/ un loc de joaca inchis, si frappe-uri bune, si salate/ pizza/ paste care se pot da si copiilor, ce ziceti? id="quote">id="quote"> Eu sunt pentru, dar sa mai vorbesc cu bb-le. [;)] Marta, felicitari pentru performanta! Chiar sunt curioasa cum e skyjetul ala. Poate pui o poza. Gio, felicitari pentru fetita! Cum ramane cu patul? Si eu ma gandesc ca dupa doar o luna incepe sa mearga copilul la gradinita si ca deja intra la program si ca s-a cam dus copilaria lui. Nici Tibi nu va merge de la inceput la gradinita; inca nu am anuntat ci la sfarsitul lunii cand se fac grupele. Pregatire ii facem si noi si ii tot povestim cat de fain va fi ca-l va avea coleg pe un baietel din parc. Se bucura doar de faptul ca se va juca cu jucariile altora, dar cand intervin problemele de conduita la masa... cam stramba din nas. Bibi, unde il duci pe David la inot? Azi am fost si eu la servici sa depun concediul prenatal si vai ce bine a mai fost, chiar daca am muncit o groaza! Ajungi cand vrei, pleci cand vrei, nu te streseaza termene limita, faci abstractie de unele chestii.. sa tot lucrezi asa! Bychi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romana Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 Gio: Felicitari pentru sexul lui bb2. Sint tare dragute fetitele. Va spun eu care stiu cum sint doi baieti. Pe mine Maria de pe acum ma stringe in brate, ma pupa si se freaca de mine cu capsorul ca o pisicuta. Andra: Fromos concediu ai avut. Da' cum se face ca te tot duci in Ungaria? E vreo legatura? Ai rude acolo? Voi cum mai suportati caldura asta? Eu psihic nu o suport. Am senzatia cind sint afara ca mi se face rau si cad de pe picioare si atunci intru in panica. Of. La fel si cu gerul. Cred ca asta e o fobie de-a mea. Sa nu mi se faca rau si sa cad in strada . Nu stiu ce o sa ma fac cind trebuie sa merg la servici si o sa mi se termine programul de lucru exact cind e caldura mai mare, la 15 sau 16. Ar trebui sa se inventeze un costum ( ca cel de astronaut) care sa ne protejeze de temperaturile extreme. Oare gasim ceva asemanator? Sa aiba si masca de oxigen Fetele gravidute aveti grija de burtici. De fapt mai bine plecati din Bucuresti, mergeti la munte ca e mai bine. http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003 si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com ****************************************** Nulla dies sine linea! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madishor Postat August 3, 2006 Raport Distribuie Postat August 3, 2006 Salutare dragi mamici! Vad ca s-a mai intors lumea din vacanta si se animeaza. Noi suntem printre bagaje, mutari, dentist si intalniri cu prietenii. Sper sa terminam totul pana plecam. Nu mi-am inchipuit niciodata ca am atatea prostii stranse in casa - trebuie sa dau zeci de saci de haine, jucarii, pantofi, mobila, si sute de carti si cd-uri. Apropo, daca vrea careva bicicleta sau motocicleta electrica sa se inscrie ca nu le-am gasit client inca. Dupa ce ca suntem sub asediu de nu ne mai gasim prin gramada de saci, Matei nu mai vrea sa doarma la pranz si e din ce in ce mai obosit si chitait. E si foarte cald la noi, unde n-am vrut sa mai dam banii pe aer conditionat si acum imi vine sa imi iau gasca si sa ma duc la hotel. Aseara a venit la noi vara-mea din America cu cei doi copii ai ei (de aceeasi varsta cu ai mei) si a fost un mic chiloman bilingv - ei in engleza si Matei in romana, dar pareau sa se inteleaga cu toate astea. Asta in timpul in care nu se bateau ca erau totii nedormiti si nervii pe moate. M-am bucurat sa vad ca Matei repeta binisor cuvintele in engleza - sa vedem la gradi daca o sa ii invete el romana pe canadieni sau viceversa. A fost destul de ciudat sa ma vad cu var'mea cu care ma jucam pe sub mese la petrecerile parintilor nostrii si sa avem la randul nostru cate un set de plimbareti pe sub mese. Avem norocul de a merge destul de aproape unii de altii asa ca deja ne planuim sarbatorile impreuna. Gagici, noi plecam pe 19 august, pe 6 e ziua mea si v-as invita la o bere saptamana viitoare. Se inscrie careva? pe curand, madishor Life is a journey. Wear comfortable shoes. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrueduard Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Madishor: imi pare tare rau ca saptamana viitoare nu sunt aici ca sa ne putem lua la revedere. Va doresc drum bun, adaptare usoara si tot binele din lume! La multi ani pentru ziua de 6 si multa sanatate. Magda si Alex(3 ani) http://photos.yahoo.com/magdacorlea "Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andra_ Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Madishor - eu, eu, ma inscriu eu la bere, desi probabil nu va fi bere ca ma pregatesc intens de concediu la mare si-am revenit la regim dupa dezmatul unguresc, dar ceva limonada tot bem impreuna. Cind sa fie? Romana - ne ducem in Ungaria ca ne place si ca avem un cuplu de prieteni acolo, el lucreaza ptr o companie internationala si e locat acolo de la inceputul anului trecut, asa ca profitam sa ne vedem. Rude n-am, ca daca aveam... ma mutam si eu rapid! Martta - mersic ptr descriere sky-jet, am vazut si eu prin Cora, ii facea cu ochiul sotului, dar i-am zis sa o lasa balta ca e prea mic; din ce zici tu, poate ar trebui totusi sa-l studiem un pic [;)], desi daca nu suporta decit 30 de kile, mi-e teama sa nu fie distrus rapid de "amatorii" paterni ai copiilor cu care mergem la mare. Deocamdata vreau oricum sa vad cum se descurca Luca cu marea, in azi plecam in Neptun la niste prieteni, mergem si la concert Fat Boy Slim ... abia astept!!! pup u, Andra Luca Pituid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romana_74 Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Salut fetelor!V-ati intors majoritatea din concediu... exuberante si pline de viata! Ce bine de voi! Eu merg in concediu abia pe 11 august la mare la Cap Aurora si la munte vreo 3 zile! Baietii sun bine, au inceput sa se joace impreuna si mor de dragul lor ce frumosi sunt si cat de bine seamana intre ei!Chiar imi spunea o vecina ca daca cel mic mai creste nu spune nimeni ca nu sunt gemeni!Ei, nici chiar asa, dar seaman mult si sunt tare draguti! Ieri am fost la educatoarea lui Matei cu care ne-am imprietenit foarte bine. L-am dus pe Luca cu carutul. Pe drum Matei a obosit si m-a rugat sa ne intoarcem. Atunci am facut o schema...l-am pus pe Matei in spatele lui Luca si i-am dus pe amandoi cu caruciorul.Radeau de se spargeau si lumea se uita la noi pe strada... in momentele alea uitam cat de greu e cu doi copii mici si parca toata lumea era a mea! Ii ador! ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicol74 Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Martta felicitari, eu am vorbit cu un antrenor si mi-a zis ca e prea mica, sa incerc mai incolo, cum a reusit, pune-i pe bunici sa posteze, sa-i tragem de limba Si Teo adora sa se plimbe cu skyjetul, cu sotu' , mie una nu-mi place deloc. Madic e o scumpa Mariuca, am vazut-o si eu. Gio felicitari pentru fetitza, Taisia e un ingeras !! Amik si noi ne gandim sa plecam azi, tot la Mamaia, poate ne vedem, nasii lui Teo au rezervat ceva, nu stiu unde, ce, cum ?!! Madishor ce repede trece timpul, aveam impresia ca mai e mult pana plecati, daca sunt prin zona subscriu si eu, azi plecam la mare, ne intoarcem luni. Marti e si ziua sotului meu. Fetele subscriem si noi la intalneala cu copii ! sper sa nu intervina nimic. Andra te-ai destrabalat nu gluma, doua concerte ... ! Hai ca m-am molipsit si eu cu gradinitza, sper sa fie ok, nu pare prea incantata de idee. Adica trebuie sa faca ce zice doamna, eu cam asta i-am explicat va pup, Nicol Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cgaby Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 gio - felicitari pentru a doua printesa![cool] bibi - unde merge david la inot? madishor - si eu m-as baga la o intalnire...spune unde si cand. andra - venim si noi pe 3 septemrie. distractie mare in concediu fetelor..... cgaby (mama lui stefan nazdravan) stefitza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Ieri seara asta am fost si noi la dr. Mi-a scos firul de cerclaj (care oricum statea sa pice singur)si cel mai tarziu pe 15 august nastem. Dr. mi-a spus ca trebuie sa ma hotarasc daca nasc natural cu epidurala sau cezariana si mi-a mai dat un timp de gandire, dar oricum pana la inceputul saptamanii viitoare trebuie sa o anuntz ce si cum am hotarat. Eu deja m-am hotarat pt. cezariana, asta daca nu cumva bebe are alte planuri cu noi. Azi dimineatza am fost deja sa fac injectia de maturare a plamanilor. Gaby si Bychi, maine David se intoarce in Bucuresti si probabil ca duminica o sa mergem la 23 August sa vedem ce si cum. Te tin la curent. Bychi, am un stres. Ca nu mai ajung la homeopat. O sa ma strasuiesc astazi sa-mi fac o programare. Madishor, eu saptamana viitoare ciar trebuie sa stau la pat, dar asta nu o sa ma opreasca sa ma gandesc la voi, sa va admir pentru curajul vostru si va va doresc tot binele din lume. sa va implinitzi, sa va iubitzi si sa nu ne uitzi!!! Martta, dr. mi-a spus sa nu mai iau nici no-spa si nici gynipral. Cand mi-a scos firul nu am simtit nimic, de fapt ma deranjau valvele dar asta e ata mancare de peste. Scuze, dar am uitat sa te felicit pentru performanta lui Vladutz. Unde dai si unde crapa! Tati si-l dorea aviator si el iubeste apa!!! Magda, sincer credeam ca merge deja la gradi Alex. E atat de sociabil, voluntar, comunicativ, ca sata m-a facut sa cred ca-i familiarizat cu comunitatile de copii si cu jocurile astea interactive. Super baiat ai!!!id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple"> Bibi [gravi]cu no. 2[baietel] si [copil]David (08.07.2003) POZE CUM A VENIT PE LUME DAVID http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.