Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ureaplasma

Recommended Posts

buna seara,

nu prea stiu cum sa procedez, asa ca s-ar putea sa mai fac greseli.scuze....am si eu o problema, mare!!!!!

UREAPLASMA

singura posibilitate de a ramane insarcinata este fiv

am facut o data, a reusit, dar datorita ureaplasmei am pierdut-o la 13 saptamani

As mai incerca o data dar pana nu scap de ureaplasma mi-e cam frica.Nu cedeaza la antibiotic(din antibiograma).Ce sa fac , sunt disperata!

Ajutati-ma !!!!!!!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

bun venit brunetica, sper sa gasesti aici toate raspunsurile care te intereseaza, noi te vom ajuta cu mare placere, si sper sa ai sedere cit mai scurta si sa mergi drept la [gravi][gravi][gravi]te....

la intrebarea ta o sa caut un raspuns si ti voi scrie, poate [ina atunci iti va da fetele noastre gragute niste sfaturi.[pup]

marryan

Multumesc mult Marryan si tie Mariee.[pup]

Astept in continuuare si alte mesaje de la voi in legatura cu UREAPLASMA asta, cu metodele ei de tratare.Ma gandesc ca poate exista anumite trucuri ce trebuiesc urmate in tratamentul cu antibiotic (cand sa le iau, cum....ce perioada e mai buna ca efectul sa fie maxim...), ceva, orice.Poate gresesc eu undeva?

In legatura cu maternitatea....as vrea si eu sa fie cat mai repede .Si va doresc si voua la fel.

va pup

• 1 month later...

Salut draga Brunetzica.

Am si eu aceeasi problema ca si tine, aceasta ureaplasma care intradevar nu cedeaza la antibiotic.

Eu am 2 sarcini oprite in evolutie, una la 6 saptamani si alta decurand (miercuri)la 10 saptamani. Si prima si a doua doctora mi-au spus ca nu aceasta ureaplasma este cauza. Mi-au spus ca sunt multe femei cu acest microb care au dus sarcina la capat fara probleme, probabil cu ceva pastile.

Eu sper sa aflu cauza la biopsie, deoarece de data asta mi-au dus fatul la analize.

Sunt cam speriata pentru ca eu prin biopsie inteleg altceva.

Eu, pot sa ma laud ca am scapat de ureaplasma in 3 saptamani. Am descoperit-o acum 3 ani, toti med. mi-au yis ca nu-i motiv de infertilitate. Si atunci de ce se mai face...Deci, sigur, o am de cel putin 3 ani. adica, o aveam. Akum 3 saptam. mi.am inceput un nou set de analize, si uimire am descoperit din nou ureaplasma. Am fost disperata. Mi s-a prescris Sumamed, inclusiv sotului, am papat, insa din cate m-am documnetat, acest medicament, desi e f. scump, nu prea e eficace. asa ca, m-am pus pe citit, si am constatat ca, americanii recomanda ca tratam. tretaciclina, doxiciclina si eritromicina.Conform antibiogramei mele, germenele era sensibil la mine doar la eritromicina. Asa am si facut. Timp de 6 zile, am papat la eritromicina de ni s-a acrit , din proprie initiativa si, ieri, reyultatul mi-a confirmat, UREAPLAMA ABSENT! Da, sunt mandra. P.S. Pe perioada tratamentului, fara amor si fara alcool. Nici macar o berica!!1 Dk mai veri detalii, oricand!

Pupici, Musete

• 4 weeks later...

buna name4camy

mii de scuze ca nu ti-am raspuns pana acum , dar abia astazi am intrat pe messengar si pe forum.Am avut o gramada de probleme la serviciu ca nu am avut timp pentru mine, pentru net.......

Draga mea , nu trebuie sa te temi de biopsie.Eu am trecut prin asta la ultima sarcina care s-a oprit din evolutie si binenteles ca s-a incheiat cu un chiuretaj si cu biopsie.La 13 saptamani....iti dai seama ca altfel nu se putea.

Se face biopsie obligatoriu pt ca vor ei sa elimine una din cauze.De fapt singura cauza care se elimina prin biopsie si se numeste...nu stiu cum.I-mi scapa.Mie asa mi s-a explicat.E nasol intr-adevar daca apare acel ceva, dar sper ca nu e cazul la tine.La mine nu a aparut, asa ca asta a fost ok.

Despre ureaplasma ce sa zic.Este adevarat si mie mi-a zis un doctor ca e posibil sa poti duce o sarcina la termen cu ureaplasma prezenta, dar doctorita care ma trateaza pe mine nici nu vrea sa auda de un nou fiv, pana nu tratez ureaplasma.Zice ca da malformatii grave, poate opri sarcina din evolutie si la luna mare ,de exemplu 7 luni.....si daca tot am pierdut o gramada pana acum , inclusiv un fiv,si tinand cont ca am facut si analize genetice, deci zic eu ca am trecut prin toate,chiar ma gandesc si eu serios la varianta asta ca nu am sa mai incerc un fiv pana nu scap de ureaplasma.

e e mai grav, e ca am incercat 2 din antibioticele din antibiograma, respectiv vibramicina si wilprafen(substanta este josamicina), si nu cedeaza.O sa incep prin noiembrie sa mai iau o data wilprafenul, fara contact sexual, fara alcool...fara nimic.Poate de data asta o sa am noroc.Eu analizele le-am facut la bios-diagnostic si la sanador.

Acum o sa ma duc la victor babes la centu de diagnostic si tratament.

Tu ce analize ai mai facut?

Sper ca-ti doresti si tu o sarcina, nu? Si sa se opreasca toate asa din evolutie...

Eu zic ca nici ureaplasma asta nu trebuie sa o lasi prezenta la nesfarsit.Chiar daca dr. spune ca nu este o problema, sti cum e, mai bine sa sti ca ai incercat tot ce s-a putut.

Te pup si astept sa-mi spui ce ai facut cu biopsia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...