Raza de soare Publicat August 4, 2006 Raport Distribuie Publicat August 4, 2006 E foarte mica, dar extrem de inteligenta: http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=159497 Nunta noastra - 3 Iunie 2006 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 E impresionant. Sunt curioasa cum va fi la 20 ani. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Extraordinar! Sunt impresionata. Sa-i dea Dumnezeu sanatate micutzei Dana si succes in viata! Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. http://community.webshots.com/user/miana_dragnea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana Postat August 4, 2006 Raport Distribuie Postat August 4, 2006 Si eu am cunoscut un astfel de caz, fata unor prieteni de familie cand era mica pe la 3 ani spunea acelasi Luceafarul complet si uimea pe toti cunoscutii... In prezent tipa respectiva preda fizica la o universitate din Los Angeles... Oana id="green">, mami de Paulid="blue"> (3 iulie 2002) Ticker_Paul Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat August 5, 2006 Raport Distribuie Postat August 5, 2006 E intr-adevar deosebita...eu nu am ma intalnit asa un caz. Sa-i ajute Dumnezeu! No, vidiazni!id="green">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doinabita Postat August 5, 2006 Raport Distribuie Postat August 5, 2006 Minunat!!!!! Sunt impresionata,sa-i dea Dumnezeu sanatate,si sa o vedem mare, sanatoasa, frumoasa si desteapta!O dulceata de fata. bita doina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat August 5, 2006 Raport Distribuie Postat August 5, 2006 Emotionant!Am ramas cu gura cascata!Bravo ei si parintilor! Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Postat August 5, 2006 Administrators Raport Distribuie Postat August 5, 2006 vai de mine, inca un geniu in Caracal? Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teodora D. Postat August 5, 2006 Raport Distribuie Postat August 5, 2006 quote:Originally posted by desprecopiivai de mine, inca un geniu in Caracal?Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">id="quote">id="quote">initial am crezut ca e un subiect despre marius tuca.[alcool]mamici ai caror copii nu recita iliada, nu va faceti probleme, memoria nu inseamna neaparat inteligenta iesita din comun, iar copilasii vostri au si ei sanse destule sa ajunga genii.[^]id="teal">id="Comic Sans MS">Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.id="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sheherezada Postat August 5, 2006 Raport Distribuie Postat August 5, 2006 Pana la urma in Romania se mai intampla si lucruri frumoase!Doar ca cel mai adesea aflam doar de cele urate. "Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte" sheherezada Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.