bubu05 Postat August 6, 2006 Raport Distribuie Postat August 6, 2006 Eu fac asa: -spanacul curatat si oparit, apoi tocat marunt -intr-o cratita pun un piept de pui taiat fasii lungi, o ceapa mare tocata cubulete si o cana de apa si las la inabusit. Cand este facut pun spanacul tocat, mai las sa dea cateva clocote si mai pun putina apa calda. -bat 2 oua, apoi le adaug in cratita cu spanac, pe foc, pana se fac niste zdrente. -adaug sare dupa gust si gata. -se serveste cu smantana Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005) [foto]Poze cu Vladutz Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
crinuta Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 quote:Originally posted by HildegardUite asa:speli spanacul....il pui la oparit.cand s-a fiert un pic il strecori si il toci marunt.faci un rantas cu ulei faina si lapte.il piu peste spanac il mai lasi vreo 5 minute se se lege si gata....pui si un strop de sare.poti pune si smanatan la sfarsit.PRAJITURI[pofta]Veronica id="red"> si bebe Stefan Peter (07.11.2005)id="blue">Poze la 9 luniid="quote">id="quote">Cam asa il fac si eu, dar pun si usturoi ca fara nu imi place.Crinuta si Rayan Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
akella Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Spanac cu cartofi I Ingrediente: 600 g spanac (congelat), 2 cepe, 100 g ciuperci (Champignons), 2 lg. ulei, 500 g cartofi fierti, 5 oua, sare, piper Spanacul se decongeleaza. Cepele se toaca marunt, iar ciupercile se taie in doua. Se incinge uleiul si se adauga cepele si ciupercile. Cand s-au rumenit putin, se pun cartofii taiati cubulete. Se bat ouale si se amesteca bine cu spanacul. Se iau ciupercile si cartofii de pe foc si se amesteca usor cu spanacul. Se condimenteaza si se dau la cuptor 10 minute, la foc potrivit. Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. http://community.webshots.com/user/miana_dragnea Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
akella Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Spanac cu cartofi II Ingrediente: 500 g spanac (congelat), 750 g cartofi rosii, 500 ml supa (instant), 2 morcovi, 2 cepe, 2 catei usturoi, 2 lg. ulei, sare, piper, 40 g faina, 40 g unt, 500 ml lapte, 150 g cascaval ras, nucsoara Se decongeleaza spanacul. Cartofii se taie felii, se fierb in supa 6 minute, se scot si se fierb morcovii felii 4 minute. Se scurg si se pastreaza zeama. Se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga spanacul si se incalzeste. Se caleste faina in unt; se stinge cu lapte si 250 ml supa. Se da in fiert. Se topesc 100 g cascaval in 100 g sos. Se adauga sare, piper si nucsoara. Se preincalzeste cuptorul (200°). Se unge o forma de sufleu. Se aseaza cate ½ din cantitatile de cartofi si morcovi. Se toarna 3-4 lg. sos, apoi spanac, ½ din sosul de branza, restul de morcovi si cartofi. Se toarna sos, se presara cascaval si se coace cca 30 de minute. Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. http://community.webshots.com/user/miana_dragnea Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Dorsilia Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 si eu fac spanacul tot ca MAZEL, cu unica modificare ca eu nu folosesc toata apa in care a fiert ci doar un pic, in rest adaug lapte si mai dau 2-3 clocote dupa ce adaug usturoiul calit in ulei Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Any71 Postat August 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Buna fetelor Azi am facut reteta cu spanac scrisa de:Fetitie si pot sa spun ca a esit super buna,am facut mai mult pt toatii si sa mincat ca piinea calda. Parca asi fi facut sarmalute vegetale inpletite in frunza verde de sflecla. Vreau sa incerc toate retetele. Numai bine la toate Any. http://community.webshots.com/user/Any71 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
patriciaRO Postat August 9, 2006 Raport Distribuie Postat August 9, 2006 Eu fac asa spanaculid="red">: Iau din ala congelat, il pun la fiert cu ceapa si morcov. Si dupa ce a fiert bine pun in el smanatana... Mananca baietelul meu un castron plin!id="blue"> Beatrice, mami de [copil] Alex pifos MERG SINGURELid="red">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
kid2003 Postat August 9, 2006 Raport Distribuie Postat August 9, 2006 pentru copil e mai bine sa eviti rantasurile cu faina sau calirea in ulei...,mai bine oparit bine, apoi tocat apoi fiert un pic in suc de rosii cu putina ceapa si usturoi. Fara faina, o lingurita - doua de ulei de masline la sfarsit. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.