Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

pro si contra burtiera imediat dupa nastere

Recommended Posts

deoarece in teorie stiu ca parerile sunt impartite as vrea sa imi spuneti din experienta voastra personala: burtiera ajuta la retragerea burtii sau nu

uniimedici spun ca ar ramane pielea flasca daca o fortezi altii sunt de acord cu ea

voi ati purtat?? si daca da cum s-a comportat pielea????

[mamica] scumpei bianca maria [olala][olala]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

contra

eu nu am purtat si chiar si dupa cezariana burta s-a retras foarte repede; lasa natura sa actioneze[:D] ca sa nu te trezesti cu muschi lasati si cu piei inestetice...

a, si nu manca Fornetti pe urma, ca reapare la loc[:D]

Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)

[cit]id="Comic Sans MS">id="size1">

Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1">

quote:Originally posted by Noe

contraeu nu am purtat si chiar si dupa cezariana burta s-a retras foarte repede; lasa natura sa actioneze[:D] ca sa nu te trezesti cu muschi lasati si cu piei inestetice...a, si nu manca Fornetti pe urma, ca reapare la loc[:D]Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)[cit]

id="Comic Sans MS">id="size1">Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1">
id="quote">id="quote">Zi-mi si mie secretul ( desi banuiesc ca ai material genetic bun) ca eu nu am scapat de ea si prevad ca fara abdomene n-o sa scap.Si ca sa raspund la intrebare, as spune Da, dar nu imediat, desi medicul meu mi-a spus ca e ok daca o folosesc imediat.Am auzit insa si parereri contrare.Crinuta si [bonjovi] Rayan

am nascut prin cezariana si mi-a fost indicata burtiera pt o luna de zile (am ascultat de medic), dupaia nu am mai folosit-o.

Da ma ajutat burtiera, dar a mai trebuit sa lucru si cu abdomene sa pot scapa definitiv de burta.

Problema e acuma ca imediat ce pun pe mine 2 - 3 kg, toate fug pe burta.. nu cred ca are vreo legatura folosirea burtierei cu asta.id="purple">

Nicole mami lui Julian

[foto]1, 2, 3, 4, 5, 6, 7id="size1">

id="right">id="purple">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.

- Platoid="size1">id="purple">

Pielea oricum nu revine 100% la aspectul dinainte, doar prin operatie estetica. Depinde si de cat ai luat in greutate in perioada sarcinii dar mai ales de bagajul genetic. Nu cred ca o burtiera ajuta la ceva, pe mine maica-mea m-a sfatuit sa port dar moasele la maternitate nu mi-au indicat-o.Mi-au zis exact ce-ti zic eu tie acum: daca te simti mai bine cu burtiera poarta, daca nu,nu e nici o problema.

Prinzchenmutter

Nu cred ca ajuta prea mult. Eu am folosit-o dupa cezariana mai mult pt ca ma simteam mai confortabil cu ea decat fara.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

CONTRA!

atat moasele cat si doctorii mi-au spus dupa DOUA cezariene sa NU folosesc burtiera. unu la mana ca nu ajuta cu nimik, doi la mana e chiar periculos s-o porti dupa cezariana. o asistenta de la maternitate mi-a explicat ca pot face "stau" (in germana 'stau' inseamna aglomeratia de pa autostrada cand masinile stau/circula bara la bara) de muschi, sange etc in dreptul operatiei. nu am burta si nici piele in plus:-)

acuma nu stiu daca la nasterea naturala se recomanda burtiera sau nu.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarushid="size1">id="teal">

Da , dupa nastere normala , eu am purtat si mi s-a retras burta perfect ...infara de faptul ca am kg in plus care tre' sa le dau jos deci automat am si burtica de la grasime , dar nu flescaita sau burta dinaceea atarnata.Prima luna am purtat burtiera,ba pot sa spun ca am purtat doua ,pt ca nu erau destul de late cat vroiam eu (sa imi cuprinda si soldurile si coastele ca sa le mai stranga[:D]) .

gogomarla

eu n-am folosit dupa nasterea naturala. aveam doua burtiere, dar pur si simplu nu le-am purtat. ma gandeam ca n-au la ce sa ma ajute.

am facut o operatie pe abdomen, si toti chirurgii mi-au spus sa nu port nimic. dar asistentele mai in varsta cum ma prindeau, cum ma legau la burta [:D] cu argumentul "ca asa e mai bine".

n-am folosit brau, burtiere sau corsete.

dar nici nu stiu daca era mai bine daca foloseam.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

poze si video

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...