anis Publicat August 7, 2006 Raport Distribuie Publicat August 7, 2006 Pe scurt dupa ce am luat antibiotic in urma efectuarii cerclajului,m-am ales cu candida.Ce se da cand esti gravida? Si la prima sarcina m-am ales cue a..dar nu mai tin minte tratamentul.. AniS [gravi] 16+ [fetita] si [bibe] Ingrid-Alexia id="purple">*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** id="red">id="size1">(2 august 2005)***id="red">[foto]INGRIDid="red">id="size1">id="purple">id="size1"> "Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinazot Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 ANIS,si eu am avut candida de sarcina,am luat 2 ovule de lomexin la interval de 3 zile si crema lomexin pt uz extern,mi-am repetat analiza de secretie si vad ca acum mi-a trecut.De ce ti-a facut cerclaj?col scurt? Adina 25+ poze Adina diverse Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anis Postat August 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Pt protectie mi s-a facut ecrclajul.Fetita mea cea mare sa zic asa are 1 an.Si la ea am facut cerclaj.acum s-a decis asa pt ca ma solicita fetita mea si ar insemna un risc crescut de la 7 luni.Plus ca data trecuta am avut 2 opinii de la doi dr ,unul ca am nevoie pt ca uterul meu are o forma mai de para si cand sarcina avanseaza va apasa f tare pe col celalalt zicea ca n-as avea nevoie.A fost bine ca l-a facut si acum merg pe calea batorita. Cum ai luat mai exact tratamentul? AniS [gravi] 16+ [fetita] si [bibe] Ingrid-Alexia id="purple">*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** id="red">id="size1">(2 august 2005)***id="red">[foto]INGRIDid="red">id="size1">id="purple">id="size1"> "Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adinazot Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Tratamentul f simplu,deci am avut doar 2 ovule de lomexin,unul l-am pus intr-o seara iar cel de al doilea l-am pus peste 3 seri.Si intre timp foloseam apa cu bicarbonat de sodiu in fiecare zi pt spalaturi si cu crema ma dadeam dimineata si seara la exterior,timp de 10 zile.Simplu,nu? Adina 25+ poze Adina diverse Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.