Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Candida in sarcina

Recommended Posts

Pe scurt dupa ce am luat antibiotic in urma efectuarii cerclajului,m-am ales cu candida.Ce se da cand esti gravida?

Si la prima sarcina m-am ales cue a..dar nu mai tin minte tratamentul..

[pup]

AniS [gravi] 16+ [fetita]

si [bibe] Ingrid-Alexia [8**] id="purple">*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** id="red">id="size1">(2 august 2005)***id="red">[foto]INGRIDid="red">id="size1">id="purple">id="size1">

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pt protectie mi s-a facut ecrclajul.Fetita mea cea mare sa zic asa are 1 an.Si la ea am facut cerclaj.acum s-a decis asa pt ca ma solicita fetita mea si ar insemna un risc crescut de la 7 luni.Plus ca data trecuta am avut 2 opinii de la doi dr ,unul ca am nevoie pt ca uterul meu are o forma mai de para si cand sarcina avanseaza va apasa f tare pe col celalalt zicea ca n-as avea nevoie.A fost bine ca l-a facut si acum merg pe calea batorita.

Cum ai luat mai exact tratamentul?

[pup]

AniS [gravi] 16+ [fetita]

si [bibe] Ingrid-Alexia [8**] id="purple">*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** id="red">id="size1">(2 august 2005)***id="red">[foto]INGRIDid="red">id="size1">id="purple">id="size1">

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...