Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

CUM EDUCAM COPIII FARA BATAIE ???

Recommended Posts

Fetelor,as vrea sa-mi spuneti din experientele voastre cum v-ati educat bb-ii.Al meu are 1 an si 9 luni si incape sa-si dezvolte personalitatea,e bine numai cum vrea el...si cu vorba buna nu prea merge.dar eu nu vreau nici cu bataia si nici cu amenintari.as vrea sa fiu cat se poate de calma si totusi sa-l fac sa inteleaga.Si inca ceva: de vreo 4 zile a luat o palma de la un copil in prc si de atunci loveste toti copii,chiar si bb-ii mici din carucior.Ce sa fac cu el? ca mi-i o rusine de mamicile copiilor..[mariaj].Astept sfaturile voastre
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

La mine merg doua kestii: fermitate shi consecventza. Daca nu merge, trecem pe ignore shi pedepse mici- no tv, carticele, dulce, etc. Daca nu, al de sus cu mila [:D] da nu ma agit, ca daca ajung la sanatoriu de boli mintale macar acolo e linishte shi pot dormi cit vreau [:D]

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

E greu .In primul rind trebuie sa ai nervi de otel.LA mine de exemplu e un deranj total.Ii mai las putin sa se joace dupa care ii pun sa stringa ce au aruncat pe aici.Si cum sint sigura ca nu o fac atunci probabil o sa-i privez de tv etc.Ma gindesc eu la ceva.

Nu-ti trebuie decat nervi cat mai tari si o data ce ai spus NU la o chestie asa sa ramana,nici chiar tati nu are voie sa schimbe decizia ta.Cel putin de fata cu el! In rest,vorbit si explicat cat mai mult.

Bafta multa!

id="left">
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">
id="right">

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

ne chinuim si noi sa scapam de "impins". a fost impins de cateva ori de o fetita nazdravana [bang] si de atunci tot impinge si el. dupa muuuulte explicatii calme (imi muscam limba ca sa raman calma [;)]) a inceput sa impinga din ce in ce mai rar. dar nici cu fetita aceea nu ne-am mai intalnit decat sporadic si bb ajungea instant in carucior, deci nu mai era riscul sa-i reaminteasca gestul. cand vad ca se apropie de un copil si mi se pare mie ceva ciudat in privirea lui ii spun repede "bb e draga, draga si trebuie sa-i facem iubi, iubi" si ... ma asculta. dar cand impinge il iau frumos si il pun pe banca si incepem o mica sedinta ca "nu e frumos, doare, bla, bla, bla" timp in care el se uita cu ochii mari la mine si ... cam atat. nu pare convins de ce spun dar nu mai face un timp, timp care s-a tot marit ceea ce nu poate decat sa ma bucure. ei inteleg ce le spunem noi dar ... se fac ca nu.[;)]

mami lui theo nascut la 29.Oct 2004

"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Cum il conving sa nu mai fuga de langa mine?

Deocamdata am incercat totul(explicat,pedepse, lasat etc) dar deja se pune in pericol si am cam trecut palme la fund dar cu un succes pe termen scurt 1-2 zile.

Razvanid="blue">(07 martie 2004)[testoasa] si mami[vampa]

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

Bun subiect. Astept si eu sfaturi. Noi avem aceeasi varsta si de vreo 2 zile ne crizam cu:

1. Cand nu-i convine ceva se intinde pe jos in parc cat e de lat/lung.

2. Am inceput sa devenim posesivi (si nu eram, ne-am luat dupa alti bebei) cu jucariile pe care le avem sau pe care le imprumutam

La primul punct nu pot decat sa-l trag pe cupil in sus de o aripa si sa-l tin suspendat cca 1 minut in aer pana-l conving sa stea el pe picioarele lui, Partea proasta e ca e greuceanu rau. Asa ca uneori rezolv mai repede cu o palmuta peste funducul burdusit in pampers. Nedureros, dar mai eficient. Insa nu-mi place mie ideea.[bang]

La punctul 2...vorbesc si tin teorii peste teorii si dau exemple si fac spume la gura si ma-ntreb cat pricepe omuletzul din asta si cat ii pasa, ca tura urmatoare face la fel.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Cu rosu in gat la tine [;)] si muuuuulta rabdare.

Il mai lasi sa faca unele lucruri, daca nu sunt periculoase, sperand ca sa plictiseste, il iei de 1000 de ori de la lucrurile periculoase, repetand ca nu e voie, ii distragi atentia (cand si daca poti) si mai ales : il ignori cand face crize de nervi.

Asi pentru fugit as vrea si eu un sfat, ca alta metoda decat sa alerg dupa el nu am gasit pana acum. Mai merge sa-l tii ocupat la leagane sau la topogan, dar nu pentru multa vreme, tot vrea s-o tuleasca la un moment dat.

Cred ca nu exista o reteta, daca iti faci o religie personala impotriva bataii si nu-ti pleaca mana sa-l plesnesti, gasesti metode si resurse, ca doar esti MAMA, nu ? [:)]

Andreea, mama lu' Tiberiuid="blue">id="Comic Sans MS">id="size3"> [avion]

Micul Print

Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.id="Comic Sans MS">id="size3">id="red">

Cu mult timp in urma un prieten mi-am spus ca prefera ca baietii lui sa asculte de frica pana ce vor putea intelege de ce nu trebuie si atunci nu am fost de acord. Preferam sa discut cu Ozi si sa inteleaga dar mi-am dat seama ca pur si simplu e un copil pentru care pericolul nu exista decat in mica masura, fapt care a condus la a tisni in strada cand nu i-a convenit ce am spus, la traversarea strazii fara sa ne astepte (asa, pur si simplu, pentru a face pe dos), la multe altele si am ajuns la spusele prietenului:prefer sa asculte de frica dar vie, decat sa nu mai apuce sa inteleaga. Deci nu sunt pentru bataie la ordinea zilei dar daca se impune, aplic corectii la fund.

Mai, la noi stiti ce merge de o vreme incoace? Faza cu " ma supar foarte tare si nu mai vorbesc cu tine + intors spatele. Dupa 30- 60sec.Andrei (1 an si 9 luni)se opreste sau face ce-i cer eu. Si se mai impresioneaza daca-l dojeneste cineva strain (tanti, nenea). Si oricum, dupa asta explicatii de ce nu e bine sa faca, sau de ce trebuie sa faca, pe care le asculta atent si data viitoare face la fel.

[hopsieu]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...