Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Toate satele vor avea tlf si net

Recommended Posts

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daaaa, pe hartie suna super, Vorba lui Ceasca, pe americani i-am intrecut de mult, inca putin si ii depasim pe japonezi! Doar ca unii nu au nici apa si canal. Si ce te faci cu aia la care nu a ajuns nici electrificarea?! Folosesc netul la soba cu lemne sau la lampa cu gaz?!

My life stinks

Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Net le trebuia, neaparat! Nu de alta, dar nu mai aveau alte motive de certuri in familie( ...fiindca clar se vor certa parintii cu copiii, sotii cu sotiile samd) fiindca asa se intampla cand dai de...fructul ravnit . O sa stea tot pe net ca innecatii! In rest totul e minunat la sat: apa si canalizare au unii, drumuri au altii, scoli...ce le mai trebuie, dispensarele sunt doar amintire...Daca vine ploaia sau zapada ai mari sanse in unele sate sa ramai izolat cateva zile!

Imi cer scuze daca sunt rea, dar ma revolta rau de tot tichiile de margaritare!

tare-ar fi frumos, poate copiii ar dispune de mai multa informatie chiar daca au atatea lipsuri. Eu una am fost la tara la "butic", unde vanzatorul adusese 3 PC-uri cu jocuri, masini evident. Atat de fericit imi povestea un baietel de 6 ani ce face el la "cacalator" incat as fi dat orice sa-l vad peste 4-5 ani chat-uieste in engleza cu un prieten american. Din fire sunt carcotasa, desigur ca ar trebui mai intai adusa electricitatea si canalizarea unde nu exista (eu "ador" sa ma spal la lighean dar tot as face un joc intre un prasit si un jumulit), dar daca tot subventioneaza ANRC-ul, de ce nu? Ma gandesc cati oameni ar avea sansa sa cunoasca solutii la boli gresit tratate "babesc" si poate ar exista mai putine decese si tragedii...

id="right">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...