Qamar Publicat August 7, 2006 Raport Distribuie Publicat August 7, 2006 Ieri cautam pe net un mesaj de la multi ani pentru o prietena. In Google. Tastez eu La multi ani, dau Enter si.... surprise: al doilea link ma duce catre....site-ul lu' Raposatu...nea Ceashca. Il puteti vedea aiciid="red"> ..SI daca pe mine m-a luat cu tremurici (care's nascuta in '82, deci nu am simtit adevarata savoare a epocii de aur) ce sa mai zic de cei care 'l-ati simtit pe viu'... Aveati idee ca exista???sau am ramas eu in urma cu informatiile pretioase de pe net[:D] Edit: nu vreau sa le fac trafic alora, pur si simplu m-a cam socat existenta site-ului si indexarea lui (google, la multi ani) [flo] Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006) [cit]id="Comic Sans MS">id="size1"> Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Habar nu aveam. Mi-am amintit de epoca de aur...brrrrrrrrrrrr[alcool] Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 E sinistru ,dar oamnenii care nu au trait in acea perioada sunt curiosi si trebuie sa afle de ce nu mai vrem nici macar sa auzim de "epoca de aur" si "privilegiile "ei. E similar cu viata lui Hitler.Cei care au trait atunci nici nu mai vor sa auda de asa ceva insa noi ,tinerii, vrem sa aflam despre asta. Razvanid="blue">(07 martie 2004) si mami[vampa] Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ardeiash Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 chiar sinistru.. insa nu am gasit cine a facut site-ul... ma mira ca este numai in engleza! am ascultat si "macarale" ce distractiv! si poporul, c... romania.. cand mi le aduc aminte!>>>> s-auzim numai de bine! si [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qamar Postat August 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 7, 2006 quote:Originally posted by disperatachiar sinistru.. insa nu am gasit cine a facut site-ul... ma mira ca este numai in engleza! am ascultat si "macarale" ce distractiv! si poporul, c... romania.. cand mi le aduc aminte!>>>>s-auzim numai de bine! si [pup]id="quote">id="quote">sinistru si cand te gandesti ca eu cautam un La multi ani[bang][:D]poate chiar e in Cuba, ..si ne citeste[:D]Noeid="Comic Sans MS">id="size1"> siid="red">id="size1"> Anne-Biancaid="teal"> (14.03.2006)[cit]id="Comic Sans MS">id="size1">Ce mai citim noiid="navy">id="Comic Sans MS">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doinabita Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Amintirile ma chiniesc,amintirile ma rascolesc, nu mai rezist!!!!!!!!!! Nu aveam lumina,incalzeam laptele la copii cum ma pricepeam...painea pe cartela,si toate,cozi interminabile sa cumperi un pui lesinat...va mai amintiti?eu DA!!!!!!!!!!!gata ca visez urat la noapte! bita doina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clover Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Ce e sinistru? Mie mi se pare extrem de realist si bine realizat. Cititi rubrica "about this website". You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.id="green">id="Tahoma"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielac Postat August 8, 2006 Raport Distribuie Postat August 8, 2006 Noe si de de te-a dus google acolo? din cauza materialului audio de pe acel site care contine si melodia in format mp3, "Ceausescu- La multi ani!"... ________________________ Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dialex Postat August 8, 2006 Raport Distribuie Postat August 8, 2006 Regret timpurile acelea... [zid] dintr-un singur motiv: eram cu 20 de ani mai tânár! [;)] Sooo, I see the Internet is on the computer now... (Homer Simpson) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat August 8, 2006 Raport Distribuie Postat August 8, 2006 Eu gasesc existenta siteului binefundamentat si binevenit.Lumea nu trebuie sa uite de exponentii trecutului fie el Vlad Tepes,Stefan cel Mare sau Nicolae Ceausescu. Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.