Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Aspirante optimiste > 20 ani ( 3 )

Recommended Posts

Lista aspirantelor care vor deveni mamici:

Victoria (Veronica), Gabela (Gabriela), Pepsica (Antonia), Pia (Oprina), Tumpi (Ionela), Codri (Codruta), MirelaV (Mirela), Alinuche (Alina), Cornelia1172 (Cornelia), Valentinag (Valentina Georgeta), Lulu77 (Alina Mariana), Mariaa (Maria), Gabid (Gabriela), Salmida (Adia Florentina), Ioana1971 (Ioana), Speranta (Angelica), Robert (Robert si Alina), Ilie si Suzana (Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy (Camela), OtiliaLia (Otilia), Lucia Munteanu (Manuela Lucia), Ilenya (Ileana), Camisv (Camelia), flory76 (Florentina-Iuliana), irinacodrina (Irina Codrina), gogosar (Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04 (Steliana), deca (Carmen), alina constantin (Alina Ioana), dinah (Elena), Anca Wish (Ana-Maria), lachione (Mihaela Laura), Chi (Cristina), claudia123 (Claudia), asi (Stanca-Ioana), ardit (Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia (Felicia), nounou(Florina),GeorgianaI(Georgiana), LindaG (Linda), danap( Daniela), musete (Laura- Lucia), heleny (Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran (Florina), Ileana (Ileana), adimercedes (Adriana), Lumit (Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta (Stefana), zisaCami (Elena-Camelia), elli (Manuela), andra10(Andra), Liana30 (Mariana), Salomea (Elena), Jonica (Ioana), Marunzika (Ana Maria), Natalia26 (Raluca Elena), thea_m(Teodora), Tmihaela (Mihaela), dedi (Adela), ela2004 (Ionela), GildaT (Eleonora), puiusu (Oana),bibyrox (Rozalia), gabiu (Gabriela), Anku (Anca Cerasela), danangie (Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt (Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela (Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila (Irina), Anca (Anca Mioara), Avalon (Adriana), Roxee(Raluca), Sheherezada (Florentina), adya(Adina) biancaxl(Bianca), zamfir.mel (Mihaela), monica_b(Monica Andreea), Lauricipani(Laura-Alexandra), andicu (Andreea), Amely (Diana), Carmen.cita (Carmen),Elenya m (Mihaela), Crinuta 71 (Ioana), Ioana-Cristina (Ioana-Crisitna), Pis (Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu (Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada (Daniela Florentina), Mirga (Mirela & Gabriel), Alexia28 (Mihaela), danuta_c (Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia),cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette (Sanda), lucia_1 (Lucia Elena), georgiiana (Georgiiana Alina), Silvana Popovici (Iuliana Silvia), cami30 (Camelia Veronica), camy062004 (Camelia), Dyana (Diana), stefaniaro(Stefania), Oana T (Oana), Tanya(Elena Mihaela), july_g(Iulia), motanik(Andra), stancutza(Diana), iepumic (Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim (Maria-Adela), adiutza (Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd (Malina-Mihaela), claucia (Claudia-Ioana), florentin156 (Rodica), Olguttza (Ioana Alexandra), Aissa (Cristina), Danyalo (Elena-Daniela), ancuta_stan (Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit (Antoaneta), kla78 (Claudia), PamELLA (Gabriela), Andrusha (Andra), Tabitha (Ioana), bubuleana (Georgiana), Elise, Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB (Bianca), Mirela_1 (Mirela Carmen), nusy (Marinela), NanaMotoc, Daniela76 (Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), Aniast72 (Andreea), geo ionita (Georgiana), Corinuk,Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mcrissa (Cristina-Daniela), addinel, Raza de soare (Nicoleta), Mica-mica (Mihaela), zozela (Marilena), Adhnana (Caterina), LoredanaG, kitty_nic (Cristina Valentina), katthy (Ana Catalina), BIENCUTA (Bianca), Miramar (Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), eseea (Felicia), Tzuca74(Ioana), mormelvio (Mihaela-Magdalena), alibebe (Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs (Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela), valicutza (Valentina),ayna (Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck (Oana), didi-edi, iuca (Viorica), Laura Ioana, Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra (Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza (Irina-Felicia), daciovi (Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, Gabriela- Elena, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, CHOWPERSA, mita.2000, laviniaN (Lavinia), IULIABRAILA (Iulia), tzontzonel, luy (Luiza), Nadya, Alé, vas, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, blueeyes2003 (Mirela), irlandezaid="blue">

[gravi]- dutzele,foste aspirante:

Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina),Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Floricika (Florentina), Ionica, RO ANA (Liliana), anangel_lexi (Alexandra), martha78 (Mihaela), Georox , Alisia (Alina), osna(Svetlana), mexxa (Andreea-Daniela), mamiFlori, Beatrix (Melania), Annaa(Ana Aurica), Mirona (Mirona), Amy-@my, Lorym , Simo29 (Simona), Dbunny, Dacicica (Daciana), danita, gheorlan (Simona),RUXMAX (Ruxandra), ingeras26a (Andreea), Bety (Beatrice), Cristinna (Cristina), TERBITZA(Florina), alydumy (Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), iriss27 (Irina), marinar (Marina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca (Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), id="red">

[mamica]Mamici, foste aspirante:

mishi (Mihaela), dandana (Daniela) id="red">

Fetelor, sper sa va aduca noroc noul capitol[pup]

[marinar]

Poze Laura

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 311
  • Creat
  • Ultimul răspuns

draga laura ioana ,sigur o sa ne porti noroc!!!

pusiket , nu stau prea bine la cap.simptome , nu ma dor sanii extrem de mult ,doar cand dorm pe burta ma dor si tre sa ma intorc pe o parte ...in rest nu simt o durere mare ,mai tare ma dureau cand imi anuntau venirea menstrei ,cam cu o sapt.inainte.luna asta nu mi-au anuntat nik inca.

alte simptome..ar fi ca dorm pe mine....am dormit in acest wk ,cate 4 ore si sambata si duminica...iar mie asa ceva nu mi s-a intamplat de fff multa vreme...

in rest , oboseala , si cam atat...

burtica ma inteapa..dar asa ca la ciclu..asa incat , eu cred ca totusi pana maine dim.se anunta uratii astia...[bang]

oricum ar fi la mine , eu iti doresc tie ,pusiket , test cu 2 liniute pe maine dimineata!!

buna la toate fetele care mi-au facut galerie. va [pup][pup] dulce pe toate.

de abia stept sa mai fac maine dim inca un test sa vad iar dublu in fata ochilor. daca iese asa (sper din tot sufletul) maine seara sunt direct la ecografie cu testele in mana sa nu zica [medic] ca ma duc dupa doar 2 -3 zilede intarziere degeaba. oricum stie de atatia ani si cred ca o sa se simta si ea bien daca e [bibe] pentru ca eu cred ca s-a saturat de cand imi spune: lasa draga ca mai e si luna viitoare o sansa. daca au venit (rushii) inseamna ca mai este o sansa si luna viitoare, asa o tot tin cu [medic] de vrea 4 ani.

acum sa va spun despre sotul meu (suntem in picioare de la 6 dimineata amandoi ) si tot de atunci suntem[alcool], nu ne vine sa credem. cand i-am aratat testul cu IIid="red"> a sarit ca ars, el care se trezeste in cel putin 30 min, si se da jos din pat in alte 30.

in 2 secunde, era treaz si radea cu testul in mana. numai bucuria din privirea lui si sa stiti fetelor ca merita tot efortul.[amoras][:D][:D]deocamdat simt doar niste dureri ff ascutite in avare ,care nu le-am avut niciodata, sa fie oare normal asa? azzi am fost cam ametita.

va[pup][pup][pup][pup][pup][:X]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...