Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Chist ovarian si uter fibromatos

Recommended Posts

Mi s-a descoperit un chist ovarian de 7,4 cm care necesita interventie chirurgicala, problema mea este ca am si uter fibromatos si sunt foarte panicata. Am 38 de ani si zvonurile legate de prestatia doctorilor ginecologi ma descurajeaza si mai tare. Mi-au fost recomandati: dr. Conci Stelian; dr. Pana Stelian si dr. Atanasiu Alexandra insa pe diferite forumuri am citit cum ca o parte dintre acestia au renume prost. POate cineva sa-mi dea sfaturi cu privire la aceasta problema?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mara, eu am avut un fibrom de 6 cm intracavitar pe care l-a [bruta]Dr.MoiSa Marcel la Giulesti.Doar cuvinte de lauda la adresa lui.Azi am fost la control si totul este ok.

In ceea ce te piveste Anca are dreptate cand pune aceste intrebari.Mai multe amanunte gasesti la Asteptand un ingeras

sanatate multa si sa auzim de bine.

In urma ecografiei genitale rezulta urmatoarele concluzii: uter fibromatos si chist ovarian drept posibil chist dermatoid. Tipul interventiei nu se specifica.

Totodata as vrea sa intreb daca pentru acest tip de operatie este nevoie ca medicul sa fie chirurg ginecolog sau doar obstetrician ginecolog.

Multumesc pentru raspunsuri numai ca in urma unei analize de sange care mi-a iesit tripla am fost sfatuita sa iau legatura ori cu un oncolog ginecolog ori cu un profesor... acest chist poate sa fie endometrion sau mai rau cancer ( cancerul ovarian se pare ca este cel mai agresiv; fara simptome iti umple abdomenul de tunori).

quote:Originally posted by loneanbianca

Eu am scapat de chist ovarian cu tratament homeopat vreo 4 luni.... si de atunci orice am merg la homeopat!Multa sanatate! Poze "Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decatpolitia." Jeff Marder.

id="quote">id="quote">Cu ce produse?Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...