andicu Postat August 12, 2006 Raport Distribuie Postat August 12, 2006 Eu nu am chisturi ovariene, dar am avut mastoza chistica si am scapat cu naturiste si homeopate. Cele mai bune sunt Tinctura de muguri de zmeur, Vitex Agnus Castus ( Mastodynon) si Tinctura de soc; tratamentul trebuie tinut minim 3 luni ptr a se vedea rezultatele. Mar@ poti incerca, nu au efecte secundare si te pot ajuta, in sensul ca se poate micsora chistul. La dimensiunea asa mare, e posibil, insa , sa trebuiasca operat.Poti consulta si un medic homeopat ptr sfaturi mai in masura. Pentru fetele care sunt interesate de tratamente naturiste si homeopate, intrati pe DC la " Asteptand un ingeras..." , acolo sunt subiecte ca " Naturiste si homeopate" sau chiar despre chisturi ovariene si fibrom uterin. Multa sanatate! Imi vine si mie randul... id="purple">[il]/Pozele mele Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ralucasimarius Postat August 14, 2006 Raport Distribuie Postat August 14, 2006 Ti-o recomand pe D-na Alexandra Atanasiu-Crisan. Este un medic si un om nemaipomenit.Parerea mea este ca merita sa te duci macar la un control la ea. Are cabinet pe Grigore Moisil. [biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.