Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Porumb copt - acasa - cum ?


joxy

Recommended Posts

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Fetele, in Grecia am mancat un porumb copt care era apoi uns cu un amestec lichid. Intrebandu-l pe nenea ala, mi-a zis ca-l unge cu unt si atat.

Numai ca am facut si eu acasa si nu era la fel de dulce, ceea ce ma face sa cred ca punea si miere sau zahar. Era ceva de vis, dar scump rau! 1 Euro/stiulete...[bang]

 

Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03)

 

Creatii culinare

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by adriana_mihnea

Fetele, in Grecia am mancat un porumb copt care era apoi uns cu un amestec lichid. Intrebandu-l pe nenea ala, mi-a zis ca-l unge cu unt si atat. Numai ca am facut si eu acasa si nu era la fel de dulce, ceea ce ma face sa cred ca punea si miere sau zahar. Era ceva de vis, dar scump rau! 1 Euro/stiulete...[bang]Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03)Creatii culinare


id="quote">id="quote">Adriana,E alt soi de porumb,dulce.Aici,in Germania,ii spune Zuckermais,in traducere porumb de zahar [:D].E un porumb care merge numai copt,nu fiert.Sau cel putin fiert nu-mi place [:D].Alina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

oh, joxy, nu stii cum se face porumbul.

pai sa-ti zic eu cum il faceam cand eram copii si mergeam la "furat" ca incepea campul de cucuruz la 20 m de unde locuiam:

 

intr-o oala(de preferabil cucta daca ai ca iese eins zwei ) tapetezi oala cu frunzele de la porumb(asa ca o plapumioara [:D]) apoi pui prumbul, apoi mai pui un stat de frunze(de pe coceni) si iar pui stratul de porumbi,apa si dai la fiert.

 

cand sunt gata scurgi apa , ii ungi cu sare si ii mananci calzi.

 

hai ca mi-ai facut pofta!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Alina, uite acum m-a lovit raspunsul la intrebare [:D]...

Porumbul ala se numeste porumb zaharat. Am mancat anul asta pentru prima oara, dar fiert. Acum nu mai are mama ca sa-mi trimita si sa-l coc. Ce rau imi pare...

 

Mare dreptate ai! Merci ca m-ai lamurit.

Pupici!

 

Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03)

 

Creatii culinare

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...