joxy Publicat August 7, 2006 Raport Distribuie Publicat August 7, 2006 titlul spune totul. CUM ? .. am incercat pe o tabla, am incercat intr-o tava... (pe aragaz). NU merge bine... are doar o aroma ce aduce cu cel facut pe jar. Solutii ? Cu respect, G. Suntem urate... si ne tarim!id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doinabita Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Copt acasa nu prea merge,doar in jar si daca stai la bloc e mai greu,la curte se poate ,dar fiert nu va place?in oala subpresiune? bita doina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Eu acasa coc porumbul pe grill electric.Nu e ca cel pe jar...dar se apropie . Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriana_mihnea Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Fetele, in Grecia am mancat un porumb copt care era apoi uns cu un amestec lichid. Intrebandu-l pe nenea ala, mi-a zis ca-l unge cu unt si atat. Numai ca am facut si eu acasa si nu era la fel de dulce, ceea ce ma face sa cred ca punea si miere sau zahar. Era ceva de vis, dar scump rau! 1 Euro/stiulete... Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03) Creatii culinare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 quote:Originally posted by adriana_mihneaFetele, in Grecia am mancat un porumb copt care era apoi uns cu un amestec lichid. Intrebandu-l pe nenea ala, mi-a zis ca-l unge cu unt si atat. Numai ca am facut si eu acasa si nu era la fel de dulce, ceea ce ma face sa cred ca punea si miere sau zahar. Era ceva de vis, dar scump rau! 1 Euro/stiulete...Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03)Creatii culinareid="quote">id="quote">Adriana,E alt soi de porumb,dulce.Aici,in Germania,ii spune Zuckermais,in traducere porumb de zahar .E un porumb care merge numai copt,nu fiert.Sau cel putin fiert nu-mi place .Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mazzel Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 oh, joxy, nu stii cum se face porumbul. pai sa-ti zic eu cum il faceam cand eram copii si mergeam la "furat" ca incepea campul de cucuruz la 20 m de unde locuiam: intr-o oala(de preferabil cucta daca ai ca iese eins zwei ) tapetezi oala cu frunzele de la porumb(asa ca o plapumioara ) apoi pui prumbul, apoi mai pui un stat de frunze(de pe coceni) si iar pui stratul de porumbi,apa si dai la fiert. cand sunt gata scurgi apa , ii ungi cu sare si ii mananci calzi. hai ca mi-ai facut pofta! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriana_mihnea Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Alina, uite acum m-a lovit raspunsul la intrebare ... Porumbul ala se numeste porumb zaharat. Am mancat anul asta pentru prima oara, dar fiert. Acum nu mai are mama ca sa-mi trimita si sa-l coc. Ce rau imi pare... Mare dreptate ai! Merci ca m-ai lamurit. Pupici! Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03) Creatii culinare Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joxy Postat August 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Bateti campii... porumb COPT .. nu fiert, nu cu zahar... grill electric... hmm... Cu respect, G. Suntem urate... si ne tarim!id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat August 7, 2006 Raport Distribuie Postat August 7, 2006 Eu il coc pe grill din acela rotund, cu capac, de aragaz. Iese destul de OK, mie care-s fan, imi place! Dara si Darisor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Postat August 8, 2006 Raport Distribuie Postat August 8, 2006 Giocsanu,daca ai gratar merge,il pui pe balcon,pui carbunii si il coci ca pe friptura.Daca nu ai gratar fugi de cumpara ca nu e bine sa poftesti[:D] PS,eu am mancat 3 sambata[:D]nu daaaid="size2"> "La vita e bella" poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.