Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

incompatibilitatea de grup sanguin

Recommended Posts

id="Arial">id="size6">id="purple">buna din nou, dragele mele gravidute. uite inca o problema mai putin cunoscuta, despre care am gasit foarte putin scris. recunosc ca inca sunt "in ceata din punctul asta de vedere". am aflat si eu cu surprindere de la medicul de familie si mi-a confirmat apoi medicul ginecolog care ma supravegheaza, ca exista intr-adevar o problema atunci cand grupa de sange 0 este "la mijloc", adica atunci cand unul din parteneri are aceasta grupa. in cazul nostru, eu sunt vinovata. [q], adica eu sunt cea cu grupa de sange 0. amandoi medicii mi-au spus ca este o problema, dar nici unul nu mi-a dat prea multe informatii, desi am intrebat in ce consta aceasta problema.....se pare ca este vb. de niste anticorpi care se dezvolta in luna a 5-a de sarcina , cand trebuie sa fac niste analize pentru depistarea lor. [?]poate stiti voi mai multe si ma ajutai cu cateva raspunsuri. va pupic[:X]

[gravi]18+[fetita]Miruna Maria

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Teoretic poate sa apara incopatibiltate de grup sangin si in cadrul sitemuluiABO,dar sunt mult mai rare.Si eu mi-am dozat anticorpi la sarcina anterioara(eu am A si sotulAB).Dozari se fac la Institutul de hematologie de pe Str.DR.Felix,te duci dimineata cu trimitere de la medic.Nu ai de de sa-ti faci griji iti faci analiza si o sa vezi ca totul e ok.

Pupici

[flo]buna dulcetika`

Este pentru prima data cand aud de o astfel de problema sau ma rog ca ar exista o problema daca unul din parteneri are grupa "0". De exemplu sotul meu are grupa "0" si nici unul dintre medici nu mi-a spus ca ar fi ceva rau in asta. Nu spun ca medicul tau nu are dreptate dar sfatul meu este sa nu te stresezi. Iti dai seama in cate cupluri unul dintre parteneri are grupa "0". Bucura-te fara griji de starea ta. [:X]

[gravi]17+

Si eu m-am confruntat cu aceasta problema eu avand A2 iar sotul B3.

In aceste conditii, am facut de trei ori in toata sarcina niste analize la Institutul de hematologie "analize de dozari anticorpi".

In functie de rezultatul analizelor daca e cazul ti se face un vaccin.

Deci, pararea mea este sa stai linistita, sa mergi sa faci analiza si totul o sa fie ok.

Nu e nimic ingrijorator.

Vezi ca am mai fost o discutie pe acesta tema, subiect deschis chiar de mine cand eram gravida.

Toanca si [copil] Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

va multumesc mult dragele mele pentru raspunsuri. daca voi spuneti ca nu sunt motive de ingrijorare, atunci voi astepta cumintica sa fac aceste analize. [^]eram speriata, mai ales ca nimeni nu-mi spunea mare lucru despre ce inseamna asta. Scuze ca nu am reusit sa gasesc discutia despre subiectul asta..cred ca nu am avut prea multa rabdare sa caut.[batcap]Pupici la mamici si burtici[floare3]

[gravi]18+[fetita]Miruna Maria

SI eu am grupa 0 si sotul A2 si nici unul dintre medici nu m-a speriat ca pot fi probleme. EU stiu ca probleme apar in cazul RH-urilor diferite. AL meu baietel e perfect sanatos, tot ce s-a intimplat din cauza grupelor diferite a fost o zi in plus de stat in spital din cauza icterului o idee mai pronuntat.

Eu am grupa 0, iar sotul meu are A2. Medicul mi-a recomandat sa nu fac analiza, ca sa nu-mi fac probleme degeaba. Mi s-a spus ca e posibil ca bebe sa aiba un icter foarte pronuntat, dar in cazul nostru nu a fost asa, icterul a durat vreo 3 zile si a fost intr-o forma foarte usoara. Nu exagera, eu chiar te sfatuiesc sa o lasi balta cu analiza, pentru ca oricum nu exista tratament. In cel mai rau caz, copilul tau o sa aiba iun icter pronuntat, care se rezolva la lampa.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png

Medeea 37+

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...