Tisina Publicat August 9, 2006 Raport Distribuie Publicat August 9, 2006 Dragi mamici (si tatici), in curand urmeaza sa facem o calatorie destul de lunga cu avionul (opt ore plus doua), in formula "mama, tata si doi copii". Cu Dragos (bebele cel mare - 3 ani) am mai fost cu avionul cand el avea un an si jumatate, insa cu bebeluta Elena este prima data. Suntem putin "incordati", mai ales ca ea are numai 3 luni. Daca cineva poate sa ne dea un sfat sau o idee despre ce pregatiri ar trebui sa facem in vederea acestei calatorii, v-am fi foarte recunoscatori. Am tot cautat pe internet date despre cum poti calatori cu avionul cu un bebelus, insa nu am gasit mare lucru. Sper sa ne puteti ajuta (sau macar linisti), ca nu prea mai avem (mai bine zis "am") somn gandindu-ma la ce urmeaza. Multumesc anticipat. Tisina [avion] Tisina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat August 9, 2006 Raport Distribuie Postat August 9, 2006 In primul rind cere la compania aeriana, daca avionul cu care calatoresti are asa ceva, locuri in mijloc, pe rindul din fata, unde pe peretele din fata scaunelor este o masuta pentru ca sa poti schimba copilul; ai si loc pentru copilul cel mare sa se miste putin si sa fie linga voi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jocelyn Postat August 9, 2006 Raport Distribuie Postat August 9, 2006 Si aici se discuta acelasi lucru si sunt mamici care povestesc experientele lor cu bebelusi pe avion. If you don't stand for something, you'll fall for anything. id="size3">id="Courier New">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yank Postat August 9, 2006 Raport Distribuie Postat August 9, 2006 Tisina,cu ce companie te vii in Romania?Vii din Beijing sau din Shanghai.Daca inca nu ai luat bilete iti sugerez sa alegi Austrian Airlines sau Lufthansa,pentru in perioada asta au preturi bune pe relatia Beijing si toate facilitatile ptr transportul copiilor.Eu de obicei cind ma duc in China cu ei zbor si am vazut si pasageri cu bebei. Life`s a bitch and then you dieid="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tisina Postat August 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 11, 2006 Multumesc mult petnru raspunsuri! Am luat deja legatura cu Lufthansa (cu ei vom merge pana la urma) si am rezervat si un "patut" pentru cea mica, plus rezervare de locuri in fata, unde e spatiu mai mult (merci de idee). Speram sa fie totul bine. Daca mai aveti ceva idei, eu mai verific din cand in cand forumul (plecam saptamana viitoare), asa ca... Pupici la toti bebelusii si sa ne creasca mari! Tisina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat August 11, 2006 Raport Distribuie Postat August 11, 2006 quote:Originally posted by TisinaMultumesc mult petnru raspunsuri!Am luat deja legatura cu Lufthansa (cu ei vom merge pana la urma) si am rezervat si un "patut" pentru cea mica, plus rezervare de locuri in fata, unde e spatiu mai mult (merci de idee). Speram sa fie totul bine. Daca mai aveti ceva idei, eu mai verific din cand in cand forumul (plecam saptamana viitoare), asa ca...Pupici la toti bebelusii si sa ne creasca mari![bis]Tisinaid="quote">id="quote">Tisina,uite, acum am eu nevoie de o informatie, poate poti sa spui aici cum a fost cu Lufthansa - mai exact, daca te-au lasat cu bagaj de mina in avion - cind sosesti in RO? Ca plec si eu cu Lufthansa la sfirsitul saptaminii urmatoare. Poate poti sa scrii un rind cind ajungi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tisina Postat August 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 11, 2006 Draga NEMATICS, si din punTcul asta de vedere am ceva emotii, insa niste prieteni de-ai mei au plecat astazi spre Romania (daca nu ma insel cu "AUA" - austriecii) si mai m-am linistit putin. In afara de filtre ultra-serioase, nu au avut probleme cu bagajul de mana, adica nu cum am vazut la englezi ca luau doar documentele iar restul la cala. Trebuie doar sa fie pe dimensiunile lor standard. Insa nu au avut voie cu nici un fel de lichid in bagajul de mana. Am vazut la o mamica cu bebelus in carucior ca i-au trecut prin "raze" si carutul, iar lapticul au pus-o sa il desfaca si sa il guste. In rest nu sunt probleme (cel putin aici, la Beijing). Doar ca dureaza mai mult checking-ul, asa ca sa te duci mult mai devreme la aeroport. Eu pot sa iti scriu si din Ro, insa s-ar putea sa fie prea tarziu, pentru ca plecam abia vineri dupa-amiaza. Toate cele bune si zbor usor! Tisina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nematics Postat August 11, 2006 Raport Distribuie Postat August 11, 2006 OK, multumesc mult de info! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lemoni Postat August 12, 2006 Raport Distribuie Postat August 12, 2006 Pina la 7 luni ai dreptul sa ceri bazinet pt bebic, acesta se cere inainte de pelcare si faci comanda prin agentul de turism.Nu este niciodata garantat depine de cati bebici sunt in avion ,daca mergi insa inainte de decolare la aeroport cu 3 ore ai toate sansele sa primesti unul. Apoi Rucsacul de pus bebicul e foarte practic . apoi nu uita sa ceri pt cel de 3 ani kids meal ,ii va face mai multa placere sa manince asta decit mancarea regulara. Toate astea se pot comanda prin agentul de turism cel tirziu 72 de ore (asta ca sa fi sigura ca au primit mesajul si au facut aprovizionarea) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tisina Postat August 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 12, 2006 Da, buna ideea cu kids meal . Si inca ceva, NEMATICS, am aflat ca prietenii mei care au plecat ieri in Ro cu austriecii, au luat bagajele de mana de la Beijing, insa de la Viena spre Ro acestea au fost depuse la cala si au ramas cu "pungutele" transparente pe care le-am vazut si la TV, adica cu acte, bani si cam atat. Sper sa ne dea voie cu doua-trei masinute plus ceva carticele, ca altfel ne va fi cam greu cu Dragos. Asta e ultima noutate. Si se pare ca mai toate avioanele au intarziere. Tisina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.