roxanacibo Publicat August 9, 2006 Raport Distribuie Publicat August 9, 2006 Mi-au aparut niste alunite pe sani in special in zona mamelonului si as vrea sa stiu daca e normal...multumesc!! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura Ioana Postat August 10, 2006 Raport Distribuie Postat August 10, 2006 Salutare[pup] E normal. Mie, cel putin, mi-au aparut exact cum zici tu si nu mi-au disparut nici acum, la 4 luni de la nastere. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! La ce dr esti?id="brown"> Poze Laura Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanacibo Postat August 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 10, 2006 Dr. Margine..Tu la cine ai fost?si multumesc pt. raspuns! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asiza Postat August 10, 2006 Raport Distribuie Postat August 10, 2006 E normal...si mie mi-au aparut cateva in jurul mamelonului...si nu e singura modificare la care trebuie sa te astepti...Sarcina usoara! Oana [gravi]20+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.