Candy Publicat August 10, 2006 Raport Distribuie Publicat August 10, 2006 Noi plecam pentru prima data cu Eric (1 an si 7 luni) in concediu, in Grecia. In general e destul de mofturos la mancare, asa ca ne-am gandit sa luam cu noi ceva borcanele cu fructe sa avem pe drum (sper ca acolo voi gasi borcanele si iaurturi), Brei si eventual cateva PET-uri cu apa plata si un fierbator. Ati fost cu copii de varsta aceasta in concediu? Le-ati dat sa manance mancare de la restaurant sau ati preparat-o voi? Ati plecat de acasa cu apa plata dupa voi? Orice sfat e binevenit. Candy si Eric Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dddd Postat August 10, 2006 Raport Distribuie Postat August 10, 2006 nu cara prea multe borcanele ca o sa ai surpriza sa constati ca in Grecia sunt mult mai ieftine, iar de gasit gasesti cu siguranta. noi am fost cu fetele in bulgaria anul acesta dar nu au mancat mai nimic. acum depinde si de copil. concediu placut! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgetaR Postat August 10, 2006 Raport Distribuie Postat August 10, 2006 Noi am fost cu piticul la noi la mare si anul trecut cand avea 8 luni.Am carat si eu o groaza de borcanele dupa mine dar el a preferat sa manance cu noi la restaurant. Ce-i drept cunosteam personalul si aveam incredere. Dimineata ii dadeam lapte cu cereale (de acasa), pe la 10-11 o gustare, in general fructe, la pranza papa ciorbita de pui dau de legume si piept de pui la gratar cu cartofi nature si salata (de la restaurant), alta gustare fructe, iar seara tot la restaurant mamaliguta cu branza sau mamaliguta cu peste, ceva de genul asta, mai usor. La un an si 7 luni ar trebui sa fie mai usor fiindca poate papa mai multe chestii.Dar bineinteles, depinde de copil. [hopsieu] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirimie Postat August 10, 2006 Raport Distribuie Postat August 10, 2006 Eu nu i-am dat de la restaurant, nici nu a vrut dar mi-a fost si teama sa nu faca diaree. I-am dat numai borcanele de copii. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos Poze de la Mot Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienutagraviduta Postat August 10, 2006 Raport Distribuie Postat August 10, 2006 noi am fost in grecia in iunie cu luca, si el avea 7 luni; intr-adevar, borcanelele sunt mai ieftine acolo, si se gasesc usor; nu te cara cu apa plata fiindca si aia e mai ieftina 1.20 euro/bax de 6 sticle de 1.5 l am gasit noi in lidl; e bine sa intrbi la hotel daca au supermarketuri gen lidl, plus, etc in zona si daca sunteti cu masina sa le vizitati; noi am stat la un club si totul in interior era foarte scump, adica sticla de 1l de apa la masa era 1.5 euro. luca a papat bine-mersi de la restaurant, era bufet suedez foarte bogat, ii dadeam legume fierte (morcovei, broccoli, cartofi, diverse), fructe cate vrei, carnita, pana am luat-o razna nitel si i-am dat niste miel si s-a bubitzit nitelus. dar n-a facut diaree; diaree a facut dupa un week-end la noi la mare acum vreo 3 saptamani ... poze dienuta si bebe-luca Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristinutza Postat August 10, 2006 Raport Distribuie Postat August 10, 2006 cand am fost plecata pt mai mult de o saptamana, am luat si blenderul cu mine si i-am facut acolo piureuri de legume, de fructe etc. cand am fost plecata mai putin timp, am luat borcanase. (asta din motive pur economice, ca altfel il hraneam linistita de la borcanase). vad ca eric are un an juamte, cred ca poate manca si de la restaurant, ii comanzi ceva care sa se potriveasca cu varsta lui si cu ce ii place. vacanta placuta! cristina, mama de radu (09.10.2005) poze si video Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theo_2004 Postat August 10, 2006 Raport Distribuie Postat August 10, 2006 noi am fost in grecia la sf lui iunie. am stat 2 sapt si pt faptul ca m-am bazat pe ideea "acolo gasesc muuulte borcanase si ieftine" puiul meu a mancat 2 sapt doar fructe si iaurturi plus laptele de rigoare. deci: in Salonic (carrefour si alte super marketuri in zona) NU AM GASIT DECAT 2 (doua) FELURI DE BORCANASE CU PAPA. unul de la 4 luni fara carne si unul de la 6 luni. ambele erau complet pasate si puiul meu (1 an si 8 luni atunci) nici nu a vrut sa se uite la ele. deci sfatul meu este CARA BORCANASE !!! desi am stat la un hotel mare si frumos, cu super bucatarie, eu nu ma risc inca sa-i dau mancare de la restaurant, desi nu e mofturos deloc, mananca orice. prefer borcanase. mi s-a spus ca sunt exagerata dar copii mamicilor "neexagerate" au facut enterocolita. nu in grecia, asta era asa, in general. am cumparat de acolo iaurturi nestle (super bune, mai mancasem din austria), apa tot de acolo, nu ne-am carat cu ea. eu pe drum nu-i dau decat fructe si iaurt. am facut cateva drumuri lungi cu el si asa m-a sfatuit pediatra fara mancare grea (carne) pe drum. mami lui theo nascut la 29.Oct 2004 "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akella Postat August 10, 2006 Raport Distribuie Postat August 10, 2006 Sigur vei gasi in Grecia mancare la borcanele, mai ieftina ca in Romania. In rest, orienteaza-te la fata locului, e posibil ca pustiul sa vrea sa guste si din mancarea voastra, la restaurant... Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici. http://community.webshots.com/user/miana_dragnea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theo_2004 Postat August 10, 2006 Raport Distribuie Postat August 10, 2006 akellaeu voi pleca din nou in grecia pe 1 sept pt inca 10 zile (am fost in per 17 iun-1 iul) si te rog sa-mi spui unde ai gasit tu borcanase si pt ce varsta. ce firma? ca eu nu am gasit decat cereale de tot felul (majoritatea marci grecesti) pe care nu scria decat in greaca si doar 2 feluri de borcanase nestle (am scris mai sus de fapt). deci tu unde ai fost si ce ai gasit, la ce magazine? te rog daca poti si exemplu de pret ! eu sunt hotarata oricum sa ma duc cu borcanase de aici dar poate, daca ne spui exact unde ai gasit akella, ma car cu mai putine si mai cumpar de acolo. astept raspuns te rog!!! mami lui theo nascut la 29.Oct 2004 "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Candy Postat August 10, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 10, 2006 Multumesc mult pentru sugestii, fetelor. Ma gandeam si eu sa-mi iau blenderul cu mine (am unul mic numai bun ptr voiaj) si storcatorul de citrice de plastic, nu cel electric. O sa-mi iau o rezerva de borcanele ptr drum si ptr cateva zile pana ma orientez la fata locului si o cutie de Brei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.