Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

salariii...plsss urgent!!!

Recommended Posts

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

kattyid="red">, nu stiu de unde preiau cei de pe site salariile ale, dar iti garantez ca's departe de realitate. Cel putin in cazul meu, ar trebui sa-mi dau demisia imediat si sa-mi caut job cu 2500-3000 EURO [:D]. Garantat nu se platesc atat de bine, nu zic nu, poat exista 2-3 firme in Bucuresti care sa ofere asemenea salarii, dar in nici un caz suma asta nu reprezinta media in domeniu.

Mickyyyid="red"> si cele 2 fete cucuiete: [copil] Malina Ioanaid="purple"> (31.03.2004) [copil] Daria Maria id="purple"> (22.06.2005)

id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

buna,

nu stiu cum sunt price-urile in vest dar la bucuresti, un casier la Carefour are 450 plus bonuri, iar la relatii clienti maxim 700 lei. aici sunt unele dintre cele mai mici salarii, dupa parerea mea.

cat despre site-ul cu pricina - delete.

omu' cu... banca la cap!www.bankingnews.ro

Pt inceput salariile sunt mai mici.Stiu un hipermarket in Bucuresti(bine ei asa au politica peste tot,nu numai in Bucuresti),unde la inceput ai salariul mai mic(adik in prima luna),apoi se mareste un pic si dau si bonuri.De obicei iti spun asta la interviu.

Ref.la calculatorul ala..mai stiu ca este unul si pe bestjobs..e aberant..Ma scuzati,da'barbata-miu si alti cunoscuti de-ai mei ar trebui sa-si dea demisia zau..ca nah..au salarii multtttttt mai mici decat spun aia acolo.Foarte,dar foarte putine firme chiar ofera salariile pt diverse posturi precum spun cei de pe site-urile astea de recrutare.Sunt tare curioasa de unde au luat ei datele alea....

POZE

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...