Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Calendar de fertilitate

Recommended Posts

Buna ziua.

Eu si sotul meu ne gandim serios ca la toamna sa facem un bebelus, dar am dori ca minunea sa se intample destul de repede. Intrebarea mea este daca cunoaste cineva vreun calendar bun pt a afla zilele de fertilitate maxima. Cumnata mea a incercat aproximativ un an pana a ramas insarcinata si asta s-a intamplat tot cu ajutorul unui calendar de pe un site, dar nu mai stim siteul. Acum mergem la botez...

Multumesc.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cred k ai postat intrebarea cam pe unde nu trebuia. Crezi k dc era un calendar atat de precis al fertilitatii mai erau atatea aspirante pe aici care se chinuie de ani de zile? Sau chiar de ar fi, fertilitatea fiecarei femei este diferita.Parerea unei foste aspirante si viitoare mamici ar fi sa va puneti pe treaba fara sa va propuneti o anumita luna sau zi in care trebuie sa ramai insarcinata. Cu cat iti propui mai mult lucrul acesta, cu atat veti reusi mai putin. Nu va mai gandititi k veti face dragoste k sa ramai insarcinata, ci pur si simplu faceti ere.Uite iti dau si un site asa cum vrei tu, dar macar cateva luni incearca sa nu faci dragoste programat.

http://www.ovulation-calendar.com/

si daca dai cautare pe google vei mai gasi multe asemenea situri.

Madalina [gravi]22+[baietel]

Bine ai venit pe DC!

Iti recomand acest calculator

Va doresc mult succes si sa se intample minunea cat mai repede. E posibil sa se intample si de prima data dar e posibil sa se intample si mai tarziu. Sa nu te stresezi. Si inca un sfat, daca imi permiti, este de dorit sa iti faci analizele pentru infectioase (daca vrei iti dau lista) si celelalte dinainte daca e posibil fiindca e mai usor sa tratezi orice inainte de sarcina.

If you don't stand for something, you'll fall for anything. id="size3">id="Courier New">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...