Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum scapam de vergeturi ??

Recommended Posts

Buna, fetelor! Am si eu o intrebare: cum scapam de vergeturile din timpul sarcinii si de dupa nastere? Mie mi-au aparut cateva pe coapsa chiar cu cateva zile inainte sa nasc [bang] Si chiar ma laudasem la fete ca mie nu mi-au aparut... Aveau o culoare puternic albastra. Dupa nastere mi-au mai aparut cateva, putine, intr-adevar. Am inceput un tratament cu gel de la Elancyl, pe o perioada de 3 luni, dimineata si seara. Au disparut, e drept, in proportie de 80 %, dar n-as mai continua cu el, pentru ca e asa de lipicios si senzatia e asa de nasoala... se intinde pe haine si ramane lipicios. Stiti voi vreo alta crema sau alta rezolvare? Va rog...[pup]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

De scapat de ele nu vei scapa definitiv ,le poti ameliora cu crema antivergeturi ,sau o crema hidratanta (cu continut de vit.A si vit.E) insotita de masaj , cu sport care sa iti tonifice partile cu probleme ( bicicleta ,steper ,joging sau inot ), si chiar impachetarile cu Parargil( are rol de redare a elasticitatii pielii ,rol cicatrizant).

La capitolul creme ,recomanda crema antivergeturi de la Contrast Impex.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Nu se ezista bre nici un remediu pentru vergeturi. Sunt tzesuturi rupte. Nici macar zama de laser nu face treaba buna (am auzit experiente nefericite care sunt acum si mai zabrate decat la inceput).

[pis] [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )

id="green">

id="right">

Le poti atenua cat de cat cu crema de la L'Oreal antivergeturi, daca ai pe cineva in Germania sa-ti aduca/trimita, de acolo o iei la jumatate de pret fata de cat e la noi, in jur de 10 eur (din magazinul Edeka am luat-o eu). Se numeste L'Oreal Anti-Dehnungsstreifen. Eu am folosit-o si am fost multumita de rezultate.

Mai stiu din auzite de un produs romanesc care se gaseste prin farmacii naturiste si magazine tip Plafar, gelul Vergisal.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...