eve44 Publicat August 11, 2006 Raport Distribuie Publicat August 11, 2006 Pe zi ce trece ajung sa-mi pun aceasta intrebare. Oare de ce ?Societatea in care traim chiar a luat-o razna de tot! Pe unde te duci dai de oameni nepoliticosi ,indiferenti si pusi pe cearta .Azi de ex eram la Posta Romana ,vroiam sa trimit 2 plicuri.Am stat o jumatate de ora,deoarece functionare de acolo de abia isi facea treaba.Se adunase si lume multa ,aer inchis ,tensiune maxima. O tipa de la coada s-a enervat atit de tare pe cea din spatele ghiseului ,incit era sa o bata .A si amentintat-o in sensul asta, pe linga ca i-a vorbit f urit . Asta a fost un mic exemplu ,dar se pot da mult mai multe. La semafor de ex ,daca nu pleci cum s-a pus verde ,risti sa fii injurat ,claxonat ,oare de ce ? Nimeni nu mai are rabdare ,iti vorbesc urit ,tipa la tine,e incredibil.Sa fie din cauza saraciei ,a nepasarii ,sau a educatiei ? In America de ex oamenii sunt f politicosi,iti zimbesc tot timpul ,sau chiar te ajuta daca esti in incurcatura. La noi nu prea se poate asa ceva. Voi cum vedeti lucrurile? Eve "Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinai Postat August 11, 2006 Raport Distribuie Postat August 11, 2006 Oamenii nu sunt programati sa fie irascibili. Cred ca sunt obositi de prea multa munca. Pentru ca asa cum ne-ai spus in exemplul tau - daca erau 5 ghisee operationale - nu mai stateai 30 minute la coada si femeia aceea nu se mai enerva. Pe de alta parte cred cu tarie ca este vorba si de educatia fiecaruia. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona J Postat August 11, 2006 Raport Distribuie Postat August 11, 2006 De acord cu tine, dar nu stiu de ce romanii sint asa. Aici am vazut insa ca de mici copiii sint invatati sa fie asa. Si nu tipa "doamnele" la ei, sau sa ii faca sa se simta prost. Indiferent de motiv. Si in familie sint mai rabdatori unii cu altii decit noi romanii. Cred ca e puterea exemplului. Fiecare face cum vede. Cred ca si saracia poate avea o legatura. Dar sint si destui bogati in Romania care nu respecta reguli de bun simt. Poate are cineva o teorie mai buna ca si eu sint curioasa. The best thing you can do for your children is to love your wife. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzuni Postat August 11, 2006 Raport Distribuie Postat August 11, 2006 ____________________________________________________________ Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eve44 Postat August 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 11, 2006 Pina si-n parc ,in locurile amenajate pentru copiii mai mici ,am vazut destule mamici gata sa sara la harta .Din chestii minore de cele mai multe ori . Nu stiu unde o sa ajungem in felul asta,parca e prea de tot. Asa se petrec lucrurile oare numai in Bucuresi ,sau prin toata tara? Eve "Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crinuta Postat August 11, 2006 Raport Distribuie Postat August 11, 2006 Uite de asta nu pot eu trai in tara asta. Ai dat cateva exemple, dar lista e lunga......... Crinuta si Rayan Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kariris Postat August 11, 2006 Raport Distribuie Postat August 11, 2006 Mda... si de mine s-a luat azi un moshulete, ghinionul meu ca aveam geamul de la masina deschis si a trebuit sa-l suport. Trecusem cu masina cred ca o jumatate de metru pe trecerea de pietoni pentru ca ma pregateam sa plec repede cand se pune verde, asta dupa ce se pusese deja rosu la pietoni. Ei, si moshuletele incepe sa tipe la mine de mi-era frica sa nu faca infarct, ca io am blocat trecerea de pietoni (de parca ridicasem zidul Berlinului acolo!) si ca nu mai au pietonii cum sa treaca! Si pe langa el au mai inceput doi moshi sa ii tina isonul si sa ma faca in tot felul.... am suportat pret de cateva secunde dupa care l-am intrebat timid, daca intentiona sa treaca cumva strada pe rosu, ca la pietoni e rosu oricum deja .... mi-a raspuns ca nu, dar ce ma grabesc eu asa? i-am zis si io ca atunci cand oi fi de varsta lui nu o sa ma mai grabesc, dar la varsta asta mi se pare normal sa ma grabesc... eu in public nu raspund niciodata afronturilor indiferent de la cine vin si cat de grave sunt pentru ca niciodata nu pot stii cu ce dezaxat am de-a face! Cred ca de vina sunt stresul, viata la limita subzistentei a multora, uneori si educatia precara si ...rautatea gratuita si invidia care se gaseste din plin oriunde! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramona J Postat August 11, 2006 Raport Distribuie Postat August 11, 2006 Din observatiile mele in Bucuresti e ceva mai rau. The best thing you can do for your children is to love your wife. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kariris Postat August 11, 2006 Raport Distribuie Postat August 11, 2006 si din ale mele, in Ardeal e muuult mai bine![il] din pacate eu trebuie sa raman in Bucuresti... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catya Postat August 11, 2006 Raport Distribuie Postat August 11, 2006 Ai dreptate Eve din pacate asta e adevarul. Mi-am refacut buletinul ptr care am avut f mult de tras ,am dat de impolitetea politistelor ,de nepasarea si chiar nesimtirea lor[xx(] Dupa care mi-am facut si pasaportul romanesc in regim de urgenta [bang]daca il pot numi asa si in ziua cu pricina le cazusera serverele dupa ce cu trei zile inainte am stat 6 ore la coada la CEC[bang]am vazut ca situatia s-a inrautatit mai mult la noi si ca nesimtirea e la ea acasa din pacate[:(] Eu nu strivesc corola de minuni a lumii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.