Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Amenoree!!! Ajutor!

Recommended Posts

Problema este ca doctorii din Bistrita pot ajuta doar femeile care nu au nici un fel de probleme...cele ca mine trebuie sa mearga cel putin pana la Cluj!Si in momentul asta imi este absolut imposibil sa ajung acolo!

Si ma mai simt ingrozitor...uneori ma gandesc ca poate intru la menopauza [:D]

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna,

Si eu m-am lovit de cateva ori de problema asta, eu am facut un tratament naturist 3 luni, din formula as, a functionat de fiecare data si chiar mi-am propus sda-l mai fac preventiv, pentru ca nu are reactii adverse si in plus sunt hormoni naturali care nu fac decat bine corpului unei femei.Il trimit pe PM ca vad ca nu-l pot lipi aici, nu stiu de ce.id="maroon">id="Comic Sans MS">

Noi

In dimineata asta am fost la un Plafar si am luat Tinctura de branca ursului.O sa incerc si asa...eventual o sa iau si Tinctura de lemn dulce sau de frunze de zmeur....mai citesc si eu si prin alte forumuri...fetele zic ca fac minuni. Acum....stiu si eu?

Se spune ceva si de cura cu grau incoltit....o sa fac si asta.

Singura mea temere e ca inca nu am terminat tratamentul cu Utrogestan....ma gandesc sa nu afecteze cumva....

Menstruatia poate fi provocata cu 3 injectii cu progesteron simplu, 3 zile. La 10 zile apare menstruatia.

Insa problema sta in felul urmator: degeaba vine menstruatia daca organismul nu poate produce suficienti hormoni pt. ca ciclul menstrual sa fie reluat natural. Asa ca analizele hormonale trebuie facute si deficitele tratate. Altfel nu poate veni bebe.

Prin amenoree am trecut si eu, s-a mers pana la diagnosticul de insuficienta ovariana si sterilitate, desi sunt tanara. Dupa 2 menstruatii provocate, in decurs de 1 an, am inceput tratament cu Duphaston si vit. E. La 2 luni am ramas insarcinata si am luat 9 luni Utrogestan si No Spa, iar la inceputul sarcinii faceam Gravibinon.

La mine s-a asociat si o malformatie uterina, deci tratamentul era necesar.

Sarcina a fost monitorizata f. atent, iar tratamentul recomandat de ginecologul meu, nimic dupa ureche sau din cartile mele.id="purple">

Dianaid="green"> si domnisorica Iulia Anastasiaid="red"> (15 iulie 2005)id="purple">id="Comic Sans MS">id="green">

Fetelor, va multumesc mult pentru sfaturi!

In a 8-a zi de tratament cu utrogestan mi-a venit menstruatia....nici prea abundenta, nici prea putina..ca de obicei.

Sambata voi merge la medic si sper din suflet sa fie bine, sa am o ovulatie nomala si sa raman insarcinata curand. Inca nu m-am linistit..pana cand nu vad ca am ovulatie normala si ciclu fara medicamente. Dar din cate stiu, pentru ovulatie exista medicamente, nu ???

Va multumesc din suflet pentru sfaturi!

Pupici

DRAGA VALENTINA sintem in aceeasi situatie si aceeasi virsta,dupa analize si mult duphaston de 4 luni fac homeopatie ,gemoderivat mladite zmeur,Q10.Timp de 4 luni a venit Cm dar luna aceasta nu ,test de sarcina negative de 2ori,astept sa vina dr.din concediu sa vedem ce zice,vreau sa cumpar si teste de ovulatie,am mai facut dar a 2 linie se vedea mai slabut in perioada cind luam duphaston.Si eu uneori simt ca nu mai pot,cind am facut test de sarcina am facut o depresie nu alta[:(][bang]Va pup si pe curind ...cu vesti bune.cris

criss

si eu sunt in situatia voastra.

de 2 ani jumate imi vine cm doar fortat...ba cu duphaston,ba utrogestan...ba unele naturiste,dar niciodata nu am ovulatie ca lumea fara stimulare.naspa situatie...nici nu stiu ce sa zic...

deocamdata sunt pe stimulare si sper sa se intample o minune.....pupici

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...