claral Publicat August 11, 2006 Raport Distribuie Publicat August 11, 2006 ceaiul verde dãuneazã femeilor însãrcinate ? dacã da , de ce? ce se întâmplã dacã am consumat în primele trei luni de sarcinã ? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balbina Postat August 11, 2006 Raport Distribuie Postat August 11, 2006 Clara, eu am baut ceai verde la greu in timpul sarcinii, si totul a fost ok, cel putin pina acum (am un baiat de 2 ani si 2 luni). Dar de curind am aflat ca unii medici americani nu-l recomanda, intrucit acesta "spala" calciul din organism. Nu stiu ce sa spun, insa tin minte ca in ultimele luni de sarcina, dar si imediat dupa nastere am fost terorizata de niste circei ingrozitori la picioare, iar acestia, din cite stiam eu, reprezinta un semn al insuficientei de calciu. Altfel, probleme cu dintii nu am avut in sarcina. Am decis totusi pentru mine ca la urmatorul bebe sa reduc consumul de ceai verde, pentru orice eventualitate. Vezi ce-ti mai zic si alte fete, poate da cineva un link cu informatii cit de cit stiintifice. ------------------ Numai bine, Natalia id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat August 12, 2006 Raport Distribuie Postat August 12, 2006 Nu am auzit sa dauneze. Si eu am baut, nu in cantitati industriale, dar aproape zilnic. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat August 14, 2006 Raport Distribuie Postat August 14, 2006 Nu cred ca ar dauna mai mult decat cafeaua.Chiar daca cafeaua e contraindicata in perioada sarcinii si a alaptatului multe femei nu reusesc sa se abtina si au copii sanatosi,care se dezvolta moral. Spalatul calciului din organism o fac si alte ceaiuri dar numai daca sunt baute in cantitati mari. Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittie Postat August 14, 2006 Raport Distribuie Postat August 14, 2006 Eu am baut in cantitati industriale ceai negru... Verde n-am avut pofta in sarcina, doar negru. Dar te asigur ca magnificii carcei se pun si cu ceai si fara ceai ! Cam toate gravidutsele ii au! [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 ) id="green">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gio Postat August 14, 2006 Raport Distribuie Postat August 14, 2006 Eu stiu ca nu e permis pt ca provoaca contractii. o prietena bea din cel de la Neste si avea contractii la greu pana i-a spus dr ca de la el era. 15 + Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittie Postat August 14, 2006 Raport Distribuie Postat August 14, 2006 quote:Originally posted by gioEu stiu ca nu e permis pt ca provoaca contractii. o prietena bea din cel de la Neste si avea contractii la greu pana i-a spus dr ca de la el era.15 +id="quote">id="quote">beeeyyy [alcool][alcool][alcool] lasati ceaiu-n pace!!!ce contractii legate de ceaiu de la firma n??? ca io consum regulat d'ala si n-am contractii! Sa-l bage la declansatori de travaliu fir-ar el sa fie! Ca daca depasesc termenu si de data asta ca la prima sarcina, nu ma mai rog de berbantu din dotare (prietenii jtie de ce ), ma duc singurica la prima butica si iau un bax!Edit : din ce am cautat eu, rezultatele imi indica o singura contraindicatie a ceaiului verde in timpul sarcinii (alaptarii si sugarilor) : contine teina (sau cel putin asa era denumita in lb fr "theine") , mai pe largul inteles : cofeina. Aja ca.... trageti singure concluziile (la doua pagini de laude si omagii, apare un randuletz in care se specifica despre magica theine). [gravi], mami de [copil] ( 13oct04 )id="green">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gio Postat August 14, 2006 Raport Distribuie Postat August 14, 2006 Dr i-a spus ca e de la ceaiul verde, prietena mea bea de la firma respectiva[^]. Acum daca doar ei fac respectivul produs asta e... Uite ce am mai gasit pe net: "Incercati sa evitati bauturile cu cofeina si produsi indruditi (cafea, ceai negru, verde, cola de toate tipurile si celelalte bauturi racoritoare carbogazoase) care pe langa alte efecte posibil nocive induc pierderea de fluide corporale si agraveaza constipatia." "Efectul extractului din frunze de ceai verde este determinat de componentele sale principale, teobromina si teofilina, cunoscute pentru proprietatile lor tonice, excitante si diuretice. Faciliteaza eliminarea apei la nivel renal, fiind un foarte bun adjuvant In tratamentul curelor de slabire. De asemenea, are un rol important In eliminarea grasimilor." 15 + Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akemi Postat August 15, 2006 Raport Distribuie Postat August 15, 2006 Buna fetelor,eu una in timpul sarcini am baut in fiecare zi dar nu am avun nimic .Nici acum nu ma plang pentru ca am o fetita sanatoasa foc.Intradevar in timpul alaptarii nu am baut deloc.Dupa cunostintele mele contine fffff multe vitamine inclusiv vitamina c care este ffff buna la sarcina ,dar daca dr tia recomandat sa nu mai bei este spre binele tau si al bebelului sa nu mai bei.Asta este parerea mea dar tu esti cea care decide.Iti doresc o nastere usoara si un bebel sanatos si frumos[biz] claudia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.