Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cum scapam de pungile de sub ochi ?

Recommended Posts

Fetelor, am si eu o intrebare: cum scapam de pungile de sub ochi, atat de inestetice? Mama mea se confrunta cu problema asta de ani de zile, deci s-ar putea ca pe viitor sa am si eu. A incercat o gramada de creme si de tratamente naturiste si nimic n-a dat rezultat. Aveti voi vreo rezolvare?[dual]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

alexia, ce anume ai incercat? Daca nu scapi de ele cu remedii "clasice" (gen comprese cu musetel, comprese cu ceai de albastrele, comprese cu felii de cartof si altele de genul mentionat) poate ar fi indicat sa faci o vizita unui doctor. Un anumit stil de pungi sub ochi stiu ca se fac din cauza functionarii defectuoase a ficatului. Sau altele din cauza retentiei de apa. Poate nu astea sunt cauzele, ca nu ma pricep la medicina, dar un doctor te poate lamuri mai mult.

Daniela

Pai mi-e teama ca la chirurgie doar o sa ajunga (cum am mai spus, e vorba de mama mea, nu de mine). Si da, a incercat toate remediile naturiste cu ceai de tei, de albastrele, cu cartof, si-a facut si analizele, totul e OK. Si am mai auzit de o rezolvare, care pe mine m-a amuzat tare mult, pt. ca nu prea cred in ea, dar... mai stii? Cineva i-a spus sa se unga pe zonele respective cu o crema impotriva hemoroizilor... Nu faceti bascalie, ca asa i-a spus... Ati auzit ceva despre acest tratament minune?...[:I] Oricum, mersi tare mult de ajutor, dar poate stie cineva vreo crema, vreun produs cosmetic bune, ca cele naturiste nu au dat rezultat. Si cand ma gandesc ca poate e ereditar si o sa fac si eu, parca ma apuca de-acum sa ma dau si eu cu ceva... Va pup![dual]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...