Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum imi afecteaza viitoarea sarcina hepatita croni

Recommended Posts

am hepatita cronica b fara replicare virala (pcr adn-l viral nedetectabil in sange),cu analize hepatice bune si as dori sa stiu daca imi va afecta bb-ul pe care incercam sa-l concepem de 2 luni.daca a mai fost cineva in aceeasi situatie si cum i-a afectat bebelusul.........help ......[:0]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

io cred ca cel mai bine ai intreba un dr. inainte sa ramai gravida!!!! Este corect atat pentru tine cat si pentru viitorul bb.In acest fel stai mai linistita in timpul sarcinii.

Daca vrei informatia mai repede intra pe google si acolo gasesti cam tot ce te poate interesa! Stiu ca nu te-am ajutat cu mare lucru dar sper asa sa te fi convins sa mergi la dr inainte sa ramai gravi![pup]

Multa multa bafta si sa ti se indeplineasca dorintele!

[hia]

Alinaid="brown"> cred ca cel mai bine este sa mergi la medic inainte de a ramane insarcinata.Eu am avut hepatita B cu multi ani in urma si cand am ramas insarcinata am facut analizele pt. ca imi era teama sa nu fi reaparut iar rezultatul a fost negativ.

Cred ca este mai bine sa tratezi o infectie inainte de sarcina decat in timpul sarcinii.Pe forum era o fata care in timpul sarcinii avea hepatita B si trebuia atent monitorizata.

Multa sanatate!

MIRELA

fotografii

"Invata sa alungi lacrima cu un suras,invata sa zambesti atunci cand esti trist,caci numai zambind vei invinge suferinta." (Nietzische)id="brown">id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...