Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

FIV cu ovule donate

Recommended Posts

A facut cineva FIV cu ovule donate? Imi este si frica sa ma gindesc dar totusi m-am hotarit .Mi-a fost foarte greu sa accept ca nu pot avea copii si nimeni nu ma paote ajuta maiales cdeoarece sint in strainatate so aici posibilitatile sint limitate .Ma poate cineva ajuta cu informatii??
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cu informatii nu pot sa te ajut, doar citeva cuvinte de sustinere. Cind ma luptam sa fac bb, s-a pus problema la un moment dat de ovule de la donator. La inceput am zis nici gind, dar sotul m-a facut sa ma razgindesc: daca adoptam un copil, acela nu va fi dpdv fizic al nici unuia, asa cu ovulele de la donator macar unul din noi va fi si parintele biologic al copilului. Iar tu ca mama, vei avea privilegiul de a purta copilul in burtica si eventual sa-l alaptezi dupa, care mie mi se par niste trairi nemaipomenite, vei avea niste sentimente ce nu pot fi descrise...

Eu zic ca daca te-ai hotarit si sotul tau e de acord, sa mergeti mai departe, fara nici o retinere. Vei fi cea mai fericita mama si vei avea cel mai frumos copil.

Eu am avut noroc si am ramas insarcinata pina la urma natural, desi facusem deja 2 FIV-uri.

[pup]

Karina [sofer] + Bogdanel [bicla]

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine [:D]

Karina ,iti multumesc pentru sustinere si vorbele bune .

eu am pierdut o sarcina acum 2 ani si mi-a fost greu sa renunt la ideeia de a avea copilul meu biologic ,desi stiam ca sanse sint foarte mici .Din pacate timpul trece si numai merita sa astept ,mai important este ce ii ofer copilului dupa ce il nasc si cum il crestem .Nu merita sa ma incapatinez sa astept ,bebe trebuie sa aiba si o mama ,nu numai o bunicuta .Eu am acum 38 de ani .te pupic si ma bucur sincer pentru tine ca ai reusit sa ai bebicul dorit[bibe]

curcubeu,daca sotul tau este de acord eu zic sa nu mai stati pe ganduri si sa incercati!Chiar daca ovulele sunt donate,faptul ca vei purta copilul,il vei alapta si iti va creste in burtica il va face fara doar si poate copilul tau si numai al tau.Poate ca ai auzit de cazul celebru aici in Romania al unei doamne care a facut FIV la 65 de ani si acum are o fetita superba.De ce nu atunci si la 38?Eu iti doresc sa ai putere sa poti decide repede si sa auzim de cati mai multi[copil]

Salutare Rainbow ,

Sa stii ca si eu m-am hotarat.Din pacate pentru noi se pare ca ar fi unica solutie ....asa ca , dupa ce in Italia mi-a spus ca nu le permite legea am venit frumusel in Romania la MedNewLife.Ieri am fost la consultatie.Medicul (prof.Rhon El ) mi s-a parut super O.K.si a parut destul de optimist.Acum sunt pe lista de asteptare si ...cu Dumnezeu inainte.Asa ca , sunt alaturi de tine si iti doresc multa bafta .Sa faci alegerea buna!!!!!Daca vrei detalii poti sa imi scrii pe PM.

Pupici.

Never say never!

Curcubeu, nu stiu cum e pentru tine, dar eu tare mult mi-a dori sa pot sa simt cum creste in mine acel sulfetel.

Nu ai de ce sa stai pe ginduri, daca si sotul tau e de acord.

Dar am si eu o intrebare (pentru ca stiu foarte bine care sunt conditiile si mai ales costurile aici in state) unde te-ai hotarit sa fcai fiv? In Ro? Daca vrei mai multe info pot sa-ti scriu pe pm.

sa nu ne pierdem speranta

danutza

Curcubeu, ma mir ca nu ti s-a inchis deja subiectul. Eu l-am deschis de 2 ori si mi l-au inchis( nu vreau sa fiu rautacioasa, inteleg de ce). Acum mai bine decat oricand.

Curcubeu, eu la 21 de ani am ramas fara ovare, in urma unei operatii stupide de chist. Am crezut ca mi-a picat cerul in cap, ca s-a terminat lumea....cand auzeam de Fiv cu ovule donate mi se ridica parul pe cap.....timpul a trecut, am recapacitat, sotul meu a fost primul care a zis ca face asta pentru mine, numai sa ma vada fericita, ma sustine mult, imi zice incontinuu ca pentru el nu conteaza ovulele ce se pun inauntrul meu, ci ca se va forma din mine, si ca va fi copilul nostru. Tot timpul ma sustine.

In Romania nu este permis Fiv-ul cu ovule donate( sorry Diana).Eu am fost anul trecut in Romania, iarna trecuta si am vrut sa fac Fiv cu ovule donate la Medsana. am ajuns pana tratamentul donantei...facut totul ca la carte...analize, donare de sperma, acte facute la notar cu donanta.....si la urma sa-mi dea bomba....Nu exista lege in Romania care sa permita Fiv-

poze

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Am trimis mesajul fara sa vreau si nu l-am terminat.Dupa cum iti ziceam in Rom este interzis Fiv-ul cu ovule donate.

Aici in Spania se vb atat de normal si de natural despre asta.

Eu una iti zic ca nu conteaza daca Fiv-ul e cu ovule donate, daca sotul tau te sprijina...mergi fara teama inainte.

Pupici si daca ai nevoie de vreo informatie, incantata.

pozehttp://forum.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=goEdit

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...