Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

placa de intins parul

Recommended Posts

Da, dar asta suntem capabili s-o facem si singuri. Daca nu se intinde bine incingem mai tare, de la buton. E ca si dif. dintre masina automata si cu viteze. Aia automata e cu 1000-3000$ mai scumpa doar pt. ca schimba singura vitezele.

Io sunt capabila sa evaluez cat de incins ii trebuie parului meu, si de aceea nu s-a ars pana acum.

Am si o eleva la scoala care se face zilnic de 2 ani, nu-si da cu nimic in par pt. protectie si are un par superb. Si tot placa de 20$ de la Walmart ca mine are. Ceramica. Adica cam 15 euro sau asa ceva.

Nu mai stiu coafezii ce sa inventeze ca sa jupuiasca clientii[bang].

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu am luat placa asta cu 200 ron si spre deosebire de altele, placile sunt acoperite cu un fel de material textil (fibra zic ei). Are un buton de reglare a temperaturi, buton de on/off, nu are in schimb afisaj si nici aburi. Modelul cu chestiile astea in plus era vreo 230 ron, dar placile erau din ceramica normala, nu cu fibra.

http://www.stylewithremington.com/tstudio/teflon/s2003.shtml

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

eu mi l-am intins o singura data la coafor si a stat super vreo 5 zile pana m-am spalat. mi l-a intins cu peria si fionul, nu cu placa. am incercat dupa aia si acasa, am pus si o prietena sa faca asta, dar nu ne-a iesit nimic...[bang] oare ce metoda au cele de la coafor?

Ramonika [amoras] si pisicile Vladutz[pis] Bubulina[pis] Maritza[pis] Fulgushor[pis]

Ramonika:e super placa de la Remington.Iti spun sigur,pentru ca am si ma impac tare bine cu ea.Parul drept rezista pana la urmatorul spalat [cool]

Referitor la metoda coafezelor cu peria si foenul...eu zic ca aici e treaba de indemanare.Mare "secret" nu mi s-a parut sa fie:spalat parul(sau udat),dat cu spuma si apoi operatiunea intinsul.Dar toata chestia e ca se insista muuuult pe o suvita,ceea ce nu cred ca putem face noi acasa,e destul de greu.

Flori

------------------------

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,

dar ne pot calauzi in viata.id="red">

Noi

Chiar interesanta faza cu peria de la coafor. Dar, dupa indelungi torturi cu peria acasa, tot la placa am ajuns. Am mai descoperit ceva foarte interesant pentru intins parul, dar metoda e destul de incomoda. E vorba de bigudiuri foarte mari. Metoda e foarte sanatoasa pentru par, nu-l arde,are volum, arata superb; ca si cum ai fi iesit din coafor. Din pacate nu le folosesc decat extrem de rar ca nu prea am chef sa stau cu ele in cap 3 ore.

Placa Remington mi se pare cea mai buna...

Off topic: stiti cumva ce vopsea ramane pe parul blond? o marca mai buna? L'Oreal nu a tinut decat o luna...alesesem nuanta Havane, dar s-a dus, am redevenit blonda si nu mai vreau...please, help...[alcool]

MADALINA si SOFIA MARIA(12.08.2004)

• 4 weeks later...

heloooo....kittie te rog sa ma ajuty si p mn pllzzzz plzzz plzzzz mare nevoie am de u...so...as vrea sa te intreb ce placa de la remington imi recomnazy...ce model:-??sunt foarte confuza pt k sunt o gramada si nu stiu ce sa aleg,,,,ast raps ms mult pooop:-*

eo_me_geo

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...