Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Fitness si exercitii acasa

Recommended Posts

Ma gandeam sa imi schimb obiceiul de a lasa natura sa-si faca de cap.

Am 33 ani, 54 kg. la 1,62 m. Nimic rau pana acum in ceea ce priveste proportiile, insa cu toate ca arat oricum mai tanara cu vreo 5-7 ani [:D] tonifierea muschilor imi da batai de cap de la un timp.

Asa ca...m-am gandit...cum sa fac sa-mi fie mai usor:

- sa merg la o sala...hmmm...n-am una buna in oras, nici timp de asa ceva !!!

Ideea mea a fost din start sa gasesc CD/DVD-uri cu lectii de fitness sau exercitii, apoi sa cumpar greutati si un aparat eficient (care ocupa putin spatiu[:D]).

Voi ce-mi recomandati?Unde pot gasi CD/DVD?Ce aparate dau rezultate?

Astept sfaturile voastre, credeti-ma, cu mare interes [8D]

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca te gandesti sa tonifici musculatura , este ideal pentru acasa un steper si o bicicleta .

La bicicleta trebuie sa faci minim 40 minute , iar la steper este de ajuns si 30 minute , ptr ca este mai greu iar 30 minute de steper este echivalentul a 30 minute de bicicleta .

Iti tonifica muschii fesieri ,copase ,gambe ,abdomen (la steper).

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

pey kiar acum e pe la tv la shopping un set dvd cu exercity care lucreaza toate grupele de muski si cu care poti si sa slabesti. nu mai tin minte cat costa da stiu ca eram tentata sa mi'l comand si apoi cand am vazut pretul...nu am mai vrut :) da stiu ca se poate gasi si pe net, sau pe odc. iar ca aparate de fitness care sa nu ocupe mult spatiu...poti sa'ti iei un stepper, niste gantere, poate o coarda :D sau sa improvizezi: scaune, bidoane cu apa, carti. nu stiu cu cat te'am ajutat dar iti zic oricum bafta :)

adeiutza

[cheers] imi place subiectul.

Eu fac gimnastica acasa dupa DVD-uri. Functioneaza mai greu din cauza lenei, dar merge! Am si bicicleta si un aparat de dat la visle (nu stiu altfel cum se cheama [8D]), si bineinteles gantere de 1,5 kg.

Cel mai bine imi e insa pe presulet in fata televozorului!

Avantajele fata de sala sunt ca pot sa ma zbengui cit si cum vreau, si nu trebuie sa imi fie rusine ca sunt mai [grasa] decit altele. Si pot si sa stau imbracata cum vreau. Timp pentru sala nu imi gasesc niciodata, si pina ajung acolo, pina ma intorc, trece prea mult.

Asa ca OanaDo, eu votez pentru home made fitness! [;)]

Kya - viitoare mamica in asteptare

Si eu sunt adepta ca mai bine acasa decat la sala, iar aici sala este 50 euroi pe luna, deci pe an 600, iar de banii astia iti faci o supersala.Eu am jurat ca in momentul cand ne mutam la casa, imi fac o sala a mea, si nu mai cheltui bani ca pana acum.

Problemea cea mare este LENEA[bang][bang].

Spor la treaba.[bis]

Eu sunt in posesia unor DVD-uri aduse din SUA, uite ca am uitat cine preda...insa nu am facut zilnic sa fac sport, mai dau rateu, dar de 3 ori/ sapt tot fac...si am facut si febra musculara. Am si gantere de 1.5 kg, asa ca pot spune ca sunt dotata.

SPOR LA SPORT!!!

Bufi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...