Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pete inchise la axila

Recommended Posts

Zona axilei s-a inchis la culoare. Conturul seamana izbitor cu bucata de ceara pusa pt epilat.

Sa aiba vreo legatura cu epilatul? petele sunt de data recenta si epilatul de 10 ani...[help]

mai are cineva reactii de astea? cu ce le tratati?

multumesc, GABY

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

e din cauza epilatului cu ceara, eu la fel, am doua pete maronii sub axila, momentan au trecut ,altfel spus m'am bronzat eu peste tot ,prin urmare nu se mai vad.

Eu am renuntzat sa ma fac cu ceara, acum ma kinui cu aparatu', probabil petele astea apar din cauza ca in zona respectiva e pielea mai fina, mai sensibila, ceara e fierbinte si uite asa ne chinuim noi fetele [:D] ..kiar credeam ca sunt singura care are problema asta.

[zana]Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mie cand mi s-a intamplat am incetat automat depilarea mecanica. Am recurs la razoir. Mi-a fost prea frica ca dintr-o prostie pana la urma sa patesc ceva la axile. Plus ca durerea era insurmontabila de fiecare data, la ce bun sa ma ma automutilez. Cam asta era logica mea [:D]

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

eu ma epilez mecanic de cateva luni bune si nu mi s-a innegrit nimic...=s si mai ales ca sa nu doara la "axile" folosesc gheata, care amorteste pielea, si durerea este suportabila

Parerea me este ca ar trebui sa renunti la cera si sa folosesti The razor, nu e prea convenabil (parul creste mult prea repede)dar macar iti poti da seama de la ce este

Petele inchise la culoare ,maronii , in zona inghinala sau la axila ,sunt de la ceara de epilat .

A fost aplicata prea fierbinte .

Dar trec ,se regenereaza destul de repede pielea in zona respectiva .

Puteti aplica in zonele cu pete crema(unguent) de galbenele.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Saluti,

Gaby si eu am probleme de genul asta de foarte multi ani si deja m-am obisnuit si nu mai bag in seama...Diferenta este ca eu NICIODATA nu m-am epilat la subbrat,doar m-am ras si totusi...Nu stiu cum trece sau cu ce trece...si chiar as fi si eu bucuroasa de niste sfaturi...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Si eu am avut aceasta problema. Cauza a fost folosirea intensiva a bicarbonatului de sodiu impotriva transpratiei excesive. Eram rau de tot, un maro foarte inchis ca s-a speriat si al meu sot cand a constatat. Am renuntat in week end sa ma dau cu deodorante/antiperspirante si am folosit intensiv Diprosalic, o crema care m-a ajutat foarte mult. Intr-o saptamana am scapat de tot. Iar pielea moarta mi s-a decojit toata treptat, arata destul de urat, nu am mai purtat maieuri vreo saptamana, dar important este ca acum sunt ca noua in zona axilelor.

Sper sa va fi fost de ajutor.

Va pup pe toate!

printze

E posibil sa fie de la un anti-perspirant mai puternic....ma gandesc.

Eu am avut ceva probleme cu pielea din zona respectiva in trecut dar am banuit ca e de vina antiperspirantul care imi usca foarte tare zona axilelor si imediat cum l-am schimbat pielea si-a recapatat culoarea si elasticitatea. Acum folosesc unele mai usoare gen spray sau roll-on.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...