klato Postat August 18, 2006 Raport Postat August 18, 2006 quote:Originally posted by daniella4quote:Originally posted by Ana-Maria21Ce pofta mi-ati facut de pepene.Nu am mancat deloc vara asta pepene rosu.[pofta]http://community.webshots.com/user/AnaMaria360 "Forgive...sounds good,forget..I'm not sure I could,They say time heals everything...but I'm still waiting....."id="quote">id="quote">Du-te repede si ia-ti, anul asta sunt tare buni pepenii!Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">id="quote">id="quote">Intr-adevar, in putini ani am mancat pepeni la fel de buni ca cei din vara aceasta.Dar cred ca mai mult ii facem pofta Anei-Maria 21, care e in Canada, daca e sa ma iau dupa profilul ei... Nu stiu cum ii putem trimite pepeni acolo...Ca sa fiu on-topic, experienta mea de mare mancatoare de pepene spune ca slabesti numai daca inlocuiesti o masa cu o felie zdravana de pepene, nu si cand o adaugi... Eu fac cam asa: dimineata o felie maaare de pepene, la pranz ceva consistent, si iar liber la pepene...[pofta] Pe langa faptul ca vreo cateva kile se duc rapid, tenul meu zice ca-i place iar seara constat cu surprindere ca nici picioarele nu-mi mai sunt umflate.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.