Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sa-mi fac permanent?

Recommended Posts

Sunt in dilema. As vrea sa-mi fac permanent ca sa-mi pot aranja mai bine parul de lungime medie care nu-mi sta de nici o culoare. As vrea bineinteles un permanent mare, dar mi-e frica sa nu mi se arda parul si sa nu-mi cada mai mult decat imi cade acum (in cantitate destul de mare).

Ce ma sfatuiti?

Pupici si un sfarsit de saptamana placut si odihnitor!

printze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nuuuu....De ce nu-ti pui tu singurica parul pe bigudiuri mari dupa ce te speli pe cap?

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.id="green">id="Tahoma">

Printze...NUUUU! Eu am avut si m-am tuns dupa 2 luni de disperare si tone de spuna. Sta frumos o saptamana doua, daca ai noroc. Aopi ramane o matura uscata de care nu vei stii cum sa scapi mai repede. Aveam parul luuung si frumos si m-am trezit cu el foparte scurt din cauza permanentului.

Ramane varianta cu bigudiuri dar la mine de exemplu tine cateva ore..asta dupa ce stau 4-5 cu ele pe cap sau resemnarea[:(].

POZE: id="teal"> EMANUELid="green">[testoasa], LA MAREid="blue">[beach],MAMININAid="purple">[8**],MOTIid="maroon">[pis], CASUTAid="orange">[pegeam],FLORIid="red">[bis]

Depinde pe mana cui incapi..cumnatica mea s-a facut acum 4 luni si si-a ars tare rau parul...nici acum nu s-a regenerat in totalitate...

eu mi l-am facut o data..acum 4 ani..inainte de nunta...si mi l-a facut o tipa din Valcea...tare incantata am fost..se aranja bine...a tinut destul de mult..cu toate ca a fost semipermanent.

Nu stiu dc exista permanent mare..ca asa a cerut si cumnata mea..si pana la urma tot pe bigudiurile alea mici a pus-o.

id="right">

Si eu zic tot NU!!!

Nu stiu ce mi-a facut respectiva coafeza (poate mi-a pus prea multa solutie, poate a lasat-o sa actioneze prea mult...), cert e ca m-am trezit cu o dermatita de contact alergica de toata frumusetea. Si care n-a cedat la nici un fel de tratament alopat. Doar cu un tratament naturist am reusit sa scap de ea. A fost drastic (regimul), a durat 6 luni, da' a dat rezultate.

Plus ca parul arata groaznic... si-a trebuit sa-l tund ca sa-si revina la forma initiala.

De-aia zic: mai bine NU. Tunde-l mai scurt, da-i o forma mai frumoasa.

Cat despre caderea parului... n-o sa-ti treaca doar de la un permanent. Ia ceva suplimente nutritive, eventual pastile de urzica (s-a mai vorbit pe forum despre asta).

Iti urez sa iei cea mai buna decizie!

Corina

Votez tot cu nu, mai ales daca ai firul de par gros. Eu mi-am facut de vreo 3-4 ori si de fiecare data, dupa max o luna ajungeam la foarfeca (asata ca sa nu sparg oglinda si sa ma procopsesc cu 7 ani de ghinion!).

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...