Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Oboseala cronica?

Recommended Posts

De cateva saptamani imi este somn tot timpul. Nu mai stiu ce sa fac. Cei drept ca nici nu am timp sa ma odihnesc asa cum trebuie. Am avut probleme cu sotul, am alergat pe la o multime de medici, serviciu, acasa copilu' trage de mine, vrea si ea sa stea si sa se joace cu mama ei si e normal, dar nu mai pot. Am inceput sa iau Catinofort care ma punea pe picioare imediat dar nimic. O fi oboseala cronica sau ce? Trebuie sa fac ceva sa ies din starea asta.

Voi ce faceti cand ajungeti asa la capatul puterii? Ce faceti ca sa va remontati dupa o perioada asa mai grea?

Daniela

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Te inteleg perfect. Si eu trec prin asa ceva. Deocamdata singurul tratament pe care il aplic este sa ma culc seara cat mai devreme (la 10 sunt deja adormita de obicei). De cateva zile la 9.30 sunt in pat si sa stii ca ma simt un pic mai bine si mai ales nu mai casc toata ziua la serviciu [:D].

Am noroc ca asa mi-am obisnuit si bebelina de mica sa se culce devreme deci ma pot odihni linistita.

Weekend relaxant iti doresc!

printze

Printze, e bine daca poti sa te culci la 9:30. Eu abia dupa 11, 11:30 reusesc sa ma urc in pat. Si la 6 ma trezesc nu stiu de ce, ma uit la ceas si mai dorm sau nu o ora pana suna ceasul la 7.

Imi trebuie o solutie miraculoasa care sa suplineasca somnul...sa-mi dea putere.

Ma mai tine gandul ca o sa plecam in concediu si poate atunci o sa pot sa dorm mai mult...

Dani

Dani33, incearca sa-ti cumperi de la magazinele naturiste Passiflora... iei 2 pastile inainte de culcare... nu dau dependenta , sunt naturale si te vor ajuta cu siguranta.... o sa ai un somn odihnitor iar dimineata o sa te trezesti fresh.....

Sanatate!

Kerstin

Lipsa somnului nu cred sa o poata suplini pastilele. Sau cel putin nu pt mult timp. Incearca si o cura de fructe si legume, sunt destule acum si dormi mai mult.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

quote:Initial creeata de dani33

De cateva saptamani imi este somn tot timpul. Nu mai stiu ce sa fac. Cei drept ca nici nu am timp sa ma odihnesc asa cum trebuie. Am avut probleme cu sotul, am alergat pe la o multime de medici, serviciu, acasa copilu' trage de mine, vrea si ea sa stea si sa se joace cu mama ei si e normal, dar nu mai pot. Am inceput sa iau Catinofort care ma punea pe picioare imediat dar nimic. O fi oboseala cronica sau ce? Trebuie sa fac ceva sa ies din starea asta.Voi ce faceti cand ajungeti asa la capatul puterii? Ce faceti ca sa va remontati dupa o perioada asa mai grea?Daniela

id="quote">id="quote">Danielid="blue">a, eu fac o cura cu produse apicole si niscaiva tratamente de infrumusetare ( nu ceva deosebit, doar cit sa ma tina in priza, sa-mi fac program..) si imi cumpar un caiet simpatic in care scriu ce as vrea sa fac de acum inainte ( desigur ca nu ma tin de cuvint dar e buna terapia cu planuri de viitor)...Sportul iarasi ajuta, miscarea...o plimbare zilnica, zece minute de visare cu ochii deschisi, ma rog, tot ce tine de relaxarea psihicului etc.Trebuie sa dai pe rind pauza, cind corpului,cind emotionalului ( sufeltului), cind psihicului. Cind ai copii, gaseste o activitate ce implica pe mai multi, excursii in natura, sedinte foto outside or inside, ceva ce sa ridice tonusul grupului (familiei)...Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...