denisa73 Publicat August 18, 2006 Raport Distribuie Publicat August 18, 2006 Va rog mult,spuneti-mi si mie la cat timp dupa teminarea metotrexatului as putea relua alaptarea? [copil] Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT" Cristian din burtic pana la un anisor Cristian mot si chelut,poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodraghici Postat August 20, 2006 Raport Distribuie Postat August 20, 2006 Buna, eu stiu ca chimioterapicele reprezinta contraindicatie a alaptarii...intreaba mai bine un pediatru...ei stiu sigur Teo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
denisa73 Postat August 21, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 21, 2006 Multumesc mult! Oricum am incercat insa a refuzat categoric.A fost pauza prea lunga 10 zile si a uitat sa suga.Nu am stiut ca doar in timpul tratamentului nu aveai voie sa alapezi,am crezut ca trebuie sa mai stau cateva zile,cand am citit era prea tarziu,nu a mai vrut... [copil] Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT" Cristian din burtic pana la un anisor Cristian mot si chelut,poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.