Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Daca ati avea o bagheta magica...

Recommended Posts

...si un singur vis pe care l-ati putea transforma în realitate, care ar fi acela??

nu stiu daca s-a mai discutat, dar as fi curioasa sa vad spre ce se îndreapta lumea...

si ca sa încep: fara niciun dubiu, eu as face astfel încât cuvântul "boala" sa nu mai existe în vocabularid="red">. Toti oamenii sa plezneasca [ei, nu în adevaratul sens al cuvântului :-) ] de sanatate si nimeni sa nu mai sufere de nimic. Si pentru ca, desigur, e în firea omului sa se gândeasca si la el, ma gândesc ca, pe lânga toata omenirea care ar beneficia de magia asta, as beneficia si eu din plin:

- nu mi-as mai face griji niciodata pentru sanatatea puiului meu si a familiei mele iar eu n-as mai fi nevoita sa ma caut mereu

- prietena mea buna nu ar mai avea baietelul bolnav de cancer la 5 ani (o, Doamne, de ce atâta nedreptate??!!)

Si pentru ca m-am gândit si la lipsa de locuri de munca - vezi tot personalul medical - pe care o asemenea grozavie ar antrena-o, atunci ma gândesc ca activitatea acestora sa se îndrepte spre ce mai ramâne în sfera medicala si care nu e generat neaparat de boli, gen: nasteri, estetica, etc.

voi ce magie ati face?

"La sagesse, c'est d'avoir des rêves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca ar fi sa ma gandesc sincer, mi-as dori ca in toata lumea, toti oamenii sa aiba o legatura(relatie)puternica cu Dumnezeu. De aici ar venii toate, apoi :) Nu ar mai fi certuri, rautati, invidii, jigniri, razboaie, etc, ar fi o pace ca in Rai, si toti ne-am simti ca fratii. Cu o asemenea relatie puterica(legatura cu Dumnezeu), toti ne-am mantui.

PS: Cred ca deja ma vedeti aeriana :) Asta ar fi dorinta mea, ce sa faci? :)

Adinella

"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"

Andrei si Adriana

Eu as vrea sa scap de obsesia mortii,sa o vad cu alti ochi,sa nu ma mai copleseasca gandul ca intr-o zi imi voi lua ramas-bun de la parintii mei pentru totdeauna,sa nu-mi mai fie teama pentru viata copilasului meu in fiecare secunda ,sa nu mai stau cu gandul la sotul meu care e plecat zilnic cu masina pe sosele unde accidentele auto sunt infiorator de frecvente.

Da,sunt ingrozita de moarte,dar nici nu vreau nemurirea...

poze foarte recenteid="Andale Mono">id="size3">id="red">

Ce-as face? Cred ca mi-as dori ca oamenii sa fie mai buni unii cu altii, si cred ca in felul asta lucrurile ar sta cu totul altfel. Desi sa fiu sincera, cum a spus si monica, as pleda mai mult pt disparitia cuvantului "boala" din vocabular si din viata noastra. As alege chestiunea cu boala , sa nu mai existe!

Daca as putea, as da timpul inapoi cu 25 de ani. Apoi l-as lasa sa mearga iarasi, dar inceeeeet, inceeeet de tot....

Sau l-as opri pe loc chiar acum! (asta e depresia mea, faptul ca parca simt cum alearga timpul si isi bate joc de noi, ne face grabiti, bolnavi, batrani...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...