megbeng Publicat August 18, 2006 Raport Distribuie Publicat August 18, 2006 ne-am planificat sa iesim duminica la un picnic, impreuna cu niste prieteni, sa serbam un an de la casatorie[amoras] si as vrea sa va rog sa-mi recomandati, daca stiti sa existe, un loc dragut, nu foarte popular (exclus padurea baneasa, snagov, mogosoaia), deci cat mai linistit, romantic[il]... poate ati dat intamplator peste un coltisor din asta..si sa fie la maxim 30-40 de km de oras. multumesc frumos! vine bebe!id="blue"> Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou![flo]id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalina78 Postat August 19, 2006 Raport Distribuie Postat August 19, 2006 iti recomand 1)locul de agerment din padurea pusnicu. ai padure, lac liniste! din bucuresti iesi pe iesirea de la pantelimon, magazinul Cora , treci de podul da linga fabrica de bere tuborg, la al doilea pod (cel dintre paduri) iesi in dreapta! ai indicatoare daca nu ma insel! mie imi place foarte mult! sau 2) pe acelasi drum mergi pana in comuna Belciugatele ( al treilea sat , inca 10km) este o terasa pe malul lacului, se numeste "Diana" e super , curat si au mancare buna! totul la mai putin de 30km de bucuresti! distractie placuta si la multi ani! Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spic de grau Postat August 19, 2006 Raport Distribuie Postat August 19, 2006 Imi amintesc si eu de Pustnicul - f fain loc!... [cit]Lumyid="red">- mamica lui [bibe]David Andréi id="blue">id="Book Antiqua">(11 Martie 2004) Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire. Povestea nasterii lui Davidid="right"> id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyanne Postat August 19, 2006 Raport Distribuie Postat August 19, 2006 Am fost la Pusnicu acum vreo 2 luni, in we ... f.f. aglomerat. Multa lume... multe masini si fiecare cu muzica lui, de obicei data la maxim. Mie personal nu mi-a mai placut...[gravi] Eliana si [9cer] Elena (23 octombrie 2004)id="red">S-a mai nascut o stea id="orange">id="right">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.