Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum pot aduce medicamente din Ro in Germania urgen

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Denisa,incearca prin autobuzele Atlassib sau Eurolines: au statie in Hannover si in Salzgiter.Nu stiu sa iti dau programul lor, darprecis poti afla fie sunind la ZOB in Hannover, fie sa sune ai tai in tara! Ei fac cam doua zile pe drum, dar ceva mai rapid nu stiu...

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by aschiutza

Denisa,incearca prin autobuzele Atlassib sau Eurolines: au statie in Hannover si in Salzgiter.Nu stiu sa iti dau programul lor, darprecis poti afla fie sunind la ZOB in Hannover, fie sa sune ai tai in tara! Ei fac cam doua zile pe drum, dar ceva mai rapid nu stiu...Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

id="quote">id="quote">Daniela,Din pacate,cei de la Eurolines si Atlassib nu transporta medicamente,egal ca sunt tablete,siropuri,creme,etc.Numai daca gasesc parintii tai un calator binevoitor si de incredere care sa le ia.Eventual ii dai ceva,o atentie.Denisa,Daca e urgent,nu poti lua de-aici?Trebuie sa existe ceva echivalent!Sau la forumul "Viata in Germania"intreaba daca nu se intoarce cineva cit mai curind in De.Sanatate multa iti doresc!Alina
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...