Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Zaharina este cancerigena???

Recommended Posts

Am cumparat ieri o punga de 500g,scrie pe ea:zahar brut din trestie de zahar,produs netratat si nerafinat,100%natural,de la sano-vita.Nu este alb,este maroniu deschis.A mai luat cineva,este bun?

Eu am citit in graba:zahar brun in loc de brut.O fi ceva de capu lui?

eva

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ah... s-a descoperit cauza cancerului si eu nu fost informat oficial despre asta [alcool] !

Asta imi aduce aminte de categoria aceea “norocoasa” a persoanelor care nu beau, nu fumeaza, nu curvaresc si tot fac cancer...... mei, de ce nu declara aistia ca au consumat zaharina ?

Aaaaa... de ce s-a interzis zaharina ?

E simplu: nu pentru ca este cancerigena, ci pentru ca este f ieftina si e mai rentabil sa vinzi alt produs cu mult mai rentabil.....

Ca se face din toluen sau mai stiu eu ce ?

Oameni buni, cele mai bune rosii ecologice au ca ingrasamant balega naturala - toxica daca nu stiati.... si pentru asta rosiile sunt f bune si chiar "la moda" ! Ce copii puteti fi cu explicatiile acestea [huta]

Revenind la subiect: puteti rontai zaharina pe bat dar nu mai mult de 3 pastile / zi... nu pt ca da cancer, ci pentru ca de la 4 pastile in sus vi se apleaca de la atata dulce [amoras]....

Pace tuturor [floare3] !

Adrian

My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

quote:Originally posted by DARAEL

Ah... s-a descoperit cauza cancerului si eu nu fost informat oficial despre asta [alcool] !Asta imi aduce aminte de categoria aceea “norocoasa” a persoanelor care nu beau, nu fumeaza, nu curvaresc si tot fac cancer...... mei, de ce nu declara aistia ca au consumat zaharina ?Aaaaa... de ce s-a interzis zaharina ?E simplu: nu pentru ca este cancerigena, ci pentru ca este f ieftina si e mai rentabil sa vinzi alt produs cu mult mai rentabil.....Ca se face din toluen sau mai stiu eu ce ?Oameni buni, cele mai bune rosii ecologice au ca ingrasamant balega naturala - toxica daca nu stiati.... si pentru asta rosiile sunt f bune si chiar "la moda" ! Ce copii puteti fi cu explicatiile acestea [huta]Revenind la subiect: puteti rontai zaharina pe bat dar nu mai mult de 3 pastile / zi... nu pt ca da cancer, ci pentru ca de la 4 pastile in sus vi se apleaca de la atata dulce [amoras]....

id="quote">id="quote">Culmea e ca pana si medicii de familie au inceput sa avertizeze pacientii cu privire la efectele zaharinei sau chiar sa le-o interzica!Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.De la nunta...

quote:Originally posted by DARAEL

Ah... s-a descoperit cauza cancerului si eu nu fost informat oficial despre asta [alcool] !Asta imi aduce aminte de categoria aceea “norocoasa” a persoanelor care nu beau, nu fumeaza, nu curvaresc si tot fac cancer...... mei, de ce nu declara aistia ca au consumat zaharina ?Aaaaa... de ce s-a interzis zaharina ?E simplu: nu pentru ca este cancerigena, ci pentru ca este f ieftina si e mai rentabil sa vinzi alt produs cu mult mai rentabil.....Ca se face din toluen sau mai stiu eu ce ?Oameni buni, cele mai bune rosii ecologice au ca ingrasamant balega naturala - toxica daca nu stiati.... si pentru asta rosiile sunt f bune si chiar "la moda" ! Ce copii puteti fi cu explicatiile acestea [huta]Revenind la subiect: puteti rontai zaharina pe bat dar nu mai mult de 3 pastile / zi... nu pt ca da cancer, ci pentru ca de la 4 pastile in sus vi se apleaca de la atata dulce [amoras]....Pace tuturor [floare3] !AdrianMy page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

id="quote">id="quote">ga ga gu gu..uitasem ca neofitii sunt induiosatori in ignoranta lor si iar am comis-o....iartaciune, marite Darael[:D][dual]id="purple">[:D]am incheiat citatu`[:D]id="purple">[alcool]Joker...mama de ied zapacitid="orange"> EDUTZid="orange">

Se stie de ceva timp ca zaharina este cancerigena!!! Provoaca cancerul de vezica urinara, dar consumata in cantitati industriale. eu beau de 5 ani cafea indulcita cu zaharina...[:D]

Nu cred ca asta este atat de grav. LA cate tampenii mancam...

Stiti, de exemplu , ca dulciurile rafinate produc cancer mamar??? Ca alimentele afumate sunt factori favorizanti ai cancerului de esofag si stomac??? Ca proteinele sunt de asemenea cancerigene??? Grasimile favorizeza cancerul de prostata??? Ca sa nu mai zic de faimoasele E-uri pe care le mancam zilnic fara sa ne dam seama. Si exemplele pot continua.

eu

poze nunta

Cristinaid="red">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...