EVA-DATA Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 Am cumparat ieri o punga de 500g,scrie pe ea:zahar brut din trestie de zahar,produs netratat si nerafinat,100%natural,de la sano-vita.Nu este alb,este maroniu deschis.A mai luat cineva,este bun? Eu am citit in graba:zahar brun in loc de brut.O fi ceva de capu lui? eva Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Ramona J Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 Eva, zaharul asta pare a fi bun. Exista intr-adevar zahar brun caramelizat. Deci nu e brun ca nu e rafinat, e zahar obisnuit colorat. Dar citind ce scrie pe ambalaje, le puteti deosebi. The best thing you can do for your children is to love your wife. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
DARAEL Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 Ah... s-a descoperit cauza cancerului si eu nu fost informat oficial despre asta [alcool] ! Asta imi aduce aminte de categoria aceea “norocoasa” a persoanelor care nu beau, nu fumeaza, nu curvaresc si tot fac cancer...... mei, de ce nu declara aistia ca au consumat zaharina ? Aaaaa... de ce s-a interzis zaharina ? E simplu: nu pentru ca este cancerigena, ci pentru ca este f ieftina si e mai rentabil sa vinzi alt produs cu mult mai rentabil..... Ca se face din toluen sau mai stiu eu ce ? Oameni buni, cele mai bune rosii ecologice au ca ingrasamant balega naturala - toxica daca nu stiati.... si pentru asta rosiile sunt f bune si chiar "la moda" ! Ce copii puteti fi cu explicatiile acestea [huta] Revenind la subiect: puteti rontai zaharina pe bat dar nu mai mult de 3 pastile / zi... nu pt ca da cancer, ci pentru ca de la 4 pastile in sus vi se apleaca de la atata dulce [amoras].... Pace tuturor [floare3] ! Adrian My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ardeiash Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 mai sunt si alte pareri la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66465&SearchTerms=zaharina s-auzim numai de bine! si [pup] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
olguttza Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 quote:Originally posted by DARAELAh... s-a descoperit cauza cancerului si eu nu fost informat oficial despre asta [alcool] !Asta imi aduce aminte de categoria aceea “norocoasa” a persoanelor care nu beau, nu fumeaza, nu curvaresc si tot fac cancer...... mei, de ce nu declara aistia ca au consumat zaharina ?Aaaaa... de ce s-a interzis zaharina ?E simplu: nu pentru ca este cancerigena, ci pentru ca este f ieftina si e mai rentabil sa vinzi alt produs cu mult mai rentabil.....Ca se face din toluen sau mai stiu eu ce ?Oameni buni, cele mai bune rosii ecologice au ca ingrasamant balega naturala - toxica daca nu stiati.... si pentru asta rosiile sunt f bune si chiar "la moda" ! Ce copii puteti fi cu explicatiile acestea [huta]Revenind la subiect: puteti rontai zaharina pe bat dar nu mai mult de 3 pastile / zi... nu pt ca da cancer, ci pentru ca de la 4 pastile in sus vi se apleaca de la atata dulce [amoras]....id="quote">id="quote">Culmea e ca pana si medicii de familie au inceput sa avertizeze pacientii cu privire la efectele zaharinei sau chiar sa le-o interzica!Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.De la nunta... Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
goguta Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 Darael, salutari! Chiar eram curioasa sa aud si parerea ta. Ma indoiesc ca de la doua-trei pastilute pe zi patesti ceva, oricat de mult timp ai tine-o tot asa. gogutza [hippi], mami de 2 gogoshele Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
joker Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 quote:Originally posted by DARAELAh... s-a descoperit cauza cancerului si eu nu fost informat oficial despre asta [alcool] !Asta imi aduce aminte de categoria aceea “norocoasa” a persoanelor care nu beau, nu fumeaza, nu curvaresc si tot fac cancer...... mei, de ce nu declara aistia ca au consumat zaharina ?Aaaaa... de ce s-a interzis zaharina ?E simplu: nu pentru ca este cancerigena, ci pentru ca este f ieftina si e mai rentabil sa vinzi alt produs cu mult mai rentabil.....Ca se face din toluen sau mai stiu eu ce ?Oameni buni, cele mai bune rosii ecologice au ca ingrasamant balega naturala - toxica daca nu stiati.... si pentru asta rosiile sunt f bune si chiar "la moda" ! Ce copii puteti fi cu explicatiile acestea [huta]Revenind la subiect: puteti rontai zaharina pe bat dar nu mai mult de 3 pastile / zi... nu pt ca da cancer, ci pentru ca de la 4 pastile in sus vi se apleaca de la atata dulce [amoras]....Pace tuturor [floare3] !AdrianMy page + 6 tehnici in asteptarea lui BB micid="quote">id="quote">ga ga gu gu..uitasem ca neofitii sunt induiosatori in ignoranta lor si iar am comis-o....iartaciune, marite Darael[:D][dual]id="purple">[:D]am incheiat citatu`id="purple">[alcool]Joker...mama de ied zapacitid="orange"> EDUTZid="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
M&M Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 Se stie de ceva timp ca zaharina este cancerigena!!! Provoaca cancerul de vezica urinara, dar consumata in cantitati industriale. eu beau de 5 ani cafea indulcita cu zaharina... Nu cred ca asta este atat de grav. LA cate tampenii mancam... Stiti, de exemplu , ca dulciurile rafinate produc cancer mamar??? Ca alimentele afumate sunt factori favorizanti ai cancerului de esofag si stomac??? Ca proteinele sunt de asemenea cancerigene??? Grasimile favorizeza cancerul de prostata??? Ca sa nu mai zic de faimoasele E-uri pe care le mancam zilnic fara sa ne dam seama. Si exemplele pot continua. eu poze nunta Cristinaid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.