nadyana Publicat August 19, 2006 Raport Distribuie Publicat August 19, 2006 etelor dragi, eu am mai postat un astfel de subiect mai demult pe forum si atunci parca imi amintesc ca unele fete il recomandau pe Cristi, un stilist care are parca coafor prin Nicolina.de atunci am auzit in ce in ce mai mult despre acest Cristi.acum, ca am nevoie sa merg la un stilist, vreau sa imi dati un sfat, cele care ati mers la el.este intradevar bun, se pricepe?este scump?iti da sugestii despre cum ti-ar sta bine?intr-un cuvant:voi sunteti multumite?eu am auzit ca baietii se pricep de minune in meseria asta[biz] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17girl Postat August 19, 2006 Raport Distribuie Postat August 19, 2006 atat de bun incat s-a mutat in anglia, si acum e stilist acolo... daca e vb de acelasi cristi :) nu ma intrerupe cand te ignor ;) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Postat August 19, 2006 Raport Distribuie Postat August 19, 2006 nu stiu daca vorbesti de acelasi cristi cert este ca stiu discutia de atunci si cristi care avea salon in nicolina nu mai e aici ca eu aici stau./...acu e una cecilia care a lucrat la carmen stil si la care nu m-as duce nici sa fie singura din iasi/...ea m-a nenorocit la nunta...mi-a facut un coc de "toata frumusetea"[xx(] INGRIDid="red">[zana] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat August 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 19, 2006 adica cristi din nicolina nu mai este la noi?[bang]offf si eu ce fac?saptamina viitoare parintii mei cununa si eu am sarcina de a i gasi un stilist bun mamei pt. ca de cand s-a suparat rau de tot pe fosta coafeza(una de la gara)nu a mai fost la nici un coafor.fetelor dragi, va rog, scoteti-ma din incurcatura asta[bang] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat August 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 19, 2006 este vb de cristi ala care avea salonul lui particular langa bazar sau pe acolo pe undeva?[bang] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Postat August 20, 2006 Raport Distribuie Postat August 20, 2006 nadyana eu de ala vorbesc si nu mai are salon aici langa bazar...poate are pe altundeva INGRIDid="red">[zana] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanalu Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 cristi care avea salon in nicolina, langa bazar este acum in targu cucu pe strada care coboara spre padure, pe partea stanga, la o vila. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat August 21, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 21, 2006 merci mult draga Oana!adica nu este plecat in Anglia?lucreaza in continuare la noi?sa inteleg ca salonul lui este pe straduta pe unde coboara tr.dintrpre tg.cucu spre padurii? fetelor care ati incercat sa va faceti parul la el, va rog sa-mi spuneti si mie daca ati fost multumite.este chiar atat de bun?cam care sunt preturile?eu m-am obisnuit sa intreb dupa ce am fost la Princess si mi-au pus o vopsea care a iesit mai inchis decat spuneau ca va iesi si care s-a dus la spalat, iar cand au tras linie a facut 1900000lei[xx(] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanalu Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 da, este strada care coboara spre padurii. Parerea mea e ca tipul lucreaza bine, desi si la el preturile sunt mari. Tunde foarte fain. Eu am parul foarte subtire si conteaza foarte mult tunsoarea. Niste suvite facute cu o vopsea speciala care in final arata exact la fel ca blanche numai ca nu iti ataca parul, au fost 1.200.000 lei. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 eu pentru acest stilist am numai cuvinte de lauda este un profesionist si tunde foarte foarte bine...eu am fost multumita de el...e cam scump intr-adevar dar merita INGRIDid="red">[zana] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.