Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FIV in Ungaria

Recommended Posts

Informatii utile id="red">:

Site-ul clinicii

Harta clinica Szeged

Site clinica Debrecen

Adresa email clinica Debrecenid="blue">: kaalideb@jaguar.unideb.hu

Lista analize Szeged

Lista preturi

1 eur = 270 fts (august 2006)

Odiseea Szeged id="red">Cap.1, Cap.2, Cap.3, Cap.4, Cap.5, Cap.6, Cap.7, Cap.8, Cap.9 Cap.10

Kaali-Budapestaid="red"> Cap.1

Fetelor, la initiativa lui andicuid="red">, agreata si de alte fete, am deschis acest subiect, care va ingloba subiectele Szeged si Kaali - Budapesta-Fiv.

Am inteles ca multe dintre voi cercetati ambele "locatii" pentru a face FIV si ca aceasta masura ar fi utila.

Sa fie intr-un ceas bun.[floare3]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 300
  • Creat
  • Ultimul răspuns

bine ai facut Aleid="red">

sunt pusa pe intrebari:

DRAGILE MELE id="red">

1-ce anume analize trebuie facute pina nu incepi FIV?

2- ce inseamna ICSI...{parca suntem pe timpul lui ,,ceau''in protectia muncii} - Uite aici un dictionar utilid="blue">

3-Hbs,ACHCV,ACHIV,CE MAI SUNT SI ASTEA?

4-SA-MI SPUNE-TI TOT SA NU UITA-TI NIMIC,NIMIC.

5-cit costa toate aceste analize

6-dar FIV?

7-nr. de telefon de la clinica ,cum sunte-ti toate dragute sper sa mi-l scrieti si mie.

8-care este drumul mai scurt {localitatile}cum ar trebuii sa ajung acolo:puncte repere

9-se poate face programarea in limba engleza?

10-ce doctor imi recomandati :numele doctorului

11-daca sunt pers.care le-au reusit FIV?

12-cite drumuri trebuie sa faci pina acolo daca mergi totusi cu analizele facute recent?

C-am atit pe azi ,sper ca voi sa-mi raspunde-ti si eu sa va ofer mii[flo][flo][flo]si [pup]pentru voi,MONIid="red">

chivuta

ALE IUBITOoooooooooooooid="red">,

stai asa draga mea,asa te vreau ,iti multumesc ca esti tot timpul pe faza.

acum imi scot la imprimanta sa inteleg si eu ,,limbajul asta pasaresc''

desi am o stare de la CM,de-mi vine sa intru in frigider ,parca toata ma aprind.

te[pup]Ale draga si un week-end placut.

p.s.-astept raspuns la celalalte intrebariiiiiiiiiiii.

MONIid="red">

chivuta

Aleid="red"> exact ce te-a rugat Ileanaid="red"> vroiam sa te rog si eu. Te rog mult daca poti sa faci tu "treaba" aceea cu postarea acelor subiecte (analize, harta, site-ul clinicii si altele).[pup]

Ileanaid="red"> deci zici ca e mai bine sa scoatem direct in forinti de pe card? Multumesc de idee. Tu ce mai faci?[pup]

Moniid="red"> la o parte din intrebari ti-am raspuns in subiectul celalalt. Sa-mi spui daca nu intelegi ceva. Nr. de telefon este: 003662423623. Ca sa te programezi cel mai bine e sa ceri sa vorbesti direct cu dr. ca el stie bine engleza (noi asa am facut). Te va programa el. Eu merg la dr. Zadori (si multe fete au mers sau merg la acest dr.). Stiu ca mai este o dr., dar nu stiu cum o cheama. Eu am mers cu analizele facute si mi-a spus ca mai am de mers de vreo 4-5 ori.[ups] Eu am mers prin Alba, Deva, Arad, Nadlac, Szeged. La intoarcere tot asa am venit doar ca am trecut vama pe la Turnu. Dar tu din Romania vei merge?[pup]

poze

Fetelor, am intrebat ceva la subiectul trecut. Am sa copiez aici inca o data intrebarile, sper sa nu va suparati.

La urmatorul eco cat voi plati (numai eco sau din nou consulatie + eco)? Atunci deja imi scrie ce medicamente sa iau? Cam cat costa primele medicamente? Va intreb ca sa stiu minim cati forinti trebuie sa am la mine. id="blue">

Si am uitat sa va spun. Eu iau de doua zile Bromocriptina si ma simt bine, nu am probleme (mai ametesc, dar putin, eu oricum am hipotensiune, dar altceva nimic). Ma bucur pentru ca e prima data la mine cand merge bine ceva legat de tratamente. [:)]

[pup][pup] pentru toate fetele de aici

poze

quote:Originally posted by crinuta71

[br

Ileanaid="red"> deci zici ca e mai bine sa scoatem direct in forinti de pe card? Multumesc de idee. Tu ce mai faci?[pup]

poze

id="quote">id="quote">

Servus,

Da, daca nu cumperi forint de la cineva care vine cu ei din Ungaria si vrea sa-i schimbe, cred ca cel mai bine este sa scoti de pe card, decat sa schimbi in Romania lei in Eur si apoi in Ungaria EUR in forint.

La farmacie, se poate plati si cu card.

Eu am luat anii trecuti si menogon ( pt. celelalte FIV-uri) din Ungaria...si se putea plati cu cardul...

Eu...cu sufletu'la gura ...astept jumatea lu'septembrie.

ileana

si eu am votat!

Crinutaid="red">, mi-a zis Auburnid="red"> ca te-ai intalnit cu

ea[:D][olala][pup]Si ma bucur ca sunteti atatea fete, si toate sunteti incantate de calmul dr.

Auburnid="red">BAFTA PE MAINE ITI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA FIE CU OCHISORI, dupa ce ajungi acasa si te linistesti te rog sa ne scri.

Andicu, Mika, Zori, Liana,[pup][pup] Daciana si tie bafta pe maine[pup]

PUSSI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...