Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

avort menstrual

Recommended Posts

am o mare nedumerire.credeam ca am ramas insarcinata,dar din pacate m-au invadat rushi pe 2 aug. insa a fost f scurt 2 zile, dureros si f abundent. de obicei dura 5 zile. dupa terminarea cm am avut dureri in ovare si o senzatie de jena in zona uterului. mentionez ca inainte de cm am facut un test de sarcina (slab pozitiv. aveam ceva stari, in special de greata si somnolenta)

a mai trecut cineva prin asa ceva?

am gasit ceva pe net despre avortul menstrual sau ovular, dar mi-as dori sa aud si parerile voastre.

pupici!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am avut un avort menstrual dar la mine a fost sigur sarcina evidentiata ecografic intravaginal si cu dozari din sange de beta HSG. La mine avortul s-a produs la 3 saptamani 1/2 si la o intarziere de 10 zile a ciclului menstrual. Dar dimpotriva, am avut un ciclul abundent, cu dureri mari si care a durat cat un ciclu obisnuit.

Nu este obligatoriu ca la tine sa fi fost sarcina. Depinde si de testul pe care l-ai facut. Daca era un Clear Blue poti sa te bazezi pe el daca era altceva as avea rezerve. Oricum daca iti faci repede testul de sange beta HCG (la Synevo-Medicover este 25 RON si in general daca il faci dimineata dupa amiaza ai rezultatul) o sa stii sigur daca ai fost insarcinata pentru ca scade definitiv la o perioada dupa avort. Daca dozarile iti arata ca a fost sarcina mergi la doctor ca sa fii sigura ca ai eliminat tot si nu ai nici o infectie.

In orice caz daca a fost sarcina cu avort menstrual inseamna ca nu avea sanse sa se dezvolte dar trebuie sa fii bucuroasa ca cel putin functionezi.

Astept vesti.

am folosit clear blue. aici unde locuiesc acum sistemul sanitar este destul de anevoios si lipsit de profesionisti. pt testul de care zici e nevoie de programare care poate dura si pana la o luna. oricum acum ma simt bine, nici o durere, deci nu cred sa fie vorba despre o infectie.sarcina ar fi avut 4 sapt jum. deja am prestat pt un nou [bb].speram sa fie cu noroc.

tu ai ramas insarcinata? lacat timp dupa?

Din pacate nu am mai ramas deloc insarcinata de atunci(s-a intamplat in luna martie, cam dupa 6 luni de sex neprotejat) dar inca mai sper. Analize (inclusiv cele hormonale si spermograma) au iesit OK.

La inceputul lunii septembrie o sa imi fac o HSG si mai vad dupa aceea. Din pacate varsta nu este de partea mea. Am 38 ani si m-am hotarat cam prea tarziu sa fac un copil dar cred ca oricum este dupa voia lui Dumnezeu.

Tu de cand incerci si cati ani ai?

Fetelor am si eu o problema...am avut stari de greata, de somnolenta...in ziua cand trebuia sa-mi vina CM am avut o usoara sangerare (adica vre-o doua -trei picaturi) dupa care nimic...la doua zile am avut dureri de burta si au venit...nu foarte abundent (nu ca de obicei) si a durat doar o zi jumate... Cat am stat in pat nu m-a durut nimic, cum ma suparam sau ma miscam (mergeam) ma lua durerea de burta (nu foarte puternic dar nici de neglijat)... Nu am facut nici un test pentru ca desi CM-ul meu e ceas mi-a fost teama sa nu fiu dezamagita....

Problema e ca sangerarea aceea mai abundenta s-a oprit asa cum v-am spus mai sus si acum iar am sangerari(dupa doua zile) foarte usoare (am pus un tampon allday) si ma cam doare mijlocul si ma tine ovarul drept dar nu foarte tare...

Din pacate nu am cum sa ajung la doc. pana lunea viitoare si nu inteleg ce poate fi...

Voi ce parere aveti?

brabe, si eu am trecut prin asta in februarie. si eu locuiesc in uk si stiu ca sistemul lor sanitar e un pic cam incalcit. eu am avut un avort spontan in 8 saptamani si m-am dus la urgente. acolo ar trebui sa te duci si tu daca nu e prea tarziu. de atunci tot incercam dar pana acum nu s-a intamplat.

simona

Anithaid="red"> daca nu ai cumva o dereglare mai bine te asiguri ca nu este o sarcina extrauterina.

Eu una sunt atat de speriata de chestia asta (mai ales pentru ca au fost multe cazuri in care nu dat nici un fel de simptome pana la ruperea trompei) incat de cate ori mi se pare ca ceva este in neregula imi fac o dozare beta HCG din sange.

Asa incat te sfatuiesc sa iti faci o dozare de beta HCG din sange, care este oricum mult mai exacta decat un test din urina. Daca arata sarcina repeta-l la 2,3 zile si apoi mergi la doctor.

Numai bine

am 27 ani. noi suntem "incepatori". luna trecuta a fost prima data cand nu ne-am protejat. ne-am hotarat sa avem acest bb si suntem f nerabdatori. oricum sper sa nu fie nimic grav.ma gandesc ca avand doar 4 sapt s-a eliminat tot si nu ranas loc de vreo infectie. ar trebui sa ma simt rau. Nu?....

draga Val, cat despre varsta ta nu sunt deloc de acord. niciodata nu e prea tarziu, iar speranta moare ultima. sunt curioasa sa stiu daca ai aflat motivul pt care ai avut ac avort menstrual. ma gandesc ca poate am gresit eu cu ceva? cel putin eu sunt sigura ca asta s-a intamplat cu mine. nu avea ce sa fie sa altceva.a fost pur si simplu o hemoragie cu cheaguri ff mari de culoare normala.2 zile si atat.

annitha ai aflat ce s-a intamplat?

oricum fetelor curaj si fruntea sus!

La fel am patit eu in luna ianuarie. Aveam 5 saptamani, am fost la ginecolog, am facut un echograf care a depistat sarcina si am inceput tratament de sustinere. A doua zi am eliminat un cheag mare si totul s-a dus ... [bang]

Norocul meu a fost ca am eliminat totul natural si nu a mai fost nevoie de curatare.

Acum am 3 luni de cand incerc sa raman, dar nici un rezultat.

Daca saptamana viitoare aflu ca nu sunt insarcinata sunt convinsa sa merg la un nou control, la alta ginecolog, pentru a afla parerea despre situatia in care ma aflu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...