Bic Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 quote:Sunt extrem de curioasa daca exista copii care nu sunt atrasi de reclame!id="quote">id="quote">Da, copiii care nu sint lasati sa se uite la televizor! Oricum, asociatia pediatrilor din America recomanda ca copiii sub doi ani sa nu se uite la televizor. O metoda de a imbeciliza copilul in mod SI-GUR. Daca nu se imbecilizeaza suficient la programe, nu mai are nici o sansa sa scape cu reclamele. Va deveni exponentul model al societatii de consum. Sa plasezi copilul in fata televizorului pentru ca nu gasesti o alta sursa mai buna de distractie sau de distraere pentru el mi se pare o metoda facila de a rezolva probleme. Va urez succes! [copil] Smaranda, 3.11.2005 Povestea nasterii Alaptati, alaptati, alaptati!Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Luna75 Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 quote:Originally posted by Bicquote:Sunt extrem de curioasa daca exista copii care nu sunt atrasi de reclame!id="quote">id="quote">Da, copiii care nu sint lasati sa se uite la televizor! Oricum, asociatia pediatrilor din America recomanda ca copiii sub doi ani sa nu se uite la televizor. O metoda de a imbeciliza copilul in mod SI-GUR. id="quote">id="quote">Acum depinde si de cat timp stau in fata televizorului si la ce se uita.Fetita mea de doi ani urmareste BabyTv si pot sa spun ca a facut progrese uimitoare in limbajul de zi cu zi .Cunoaste numele personajelor care apar pe ecran,incearca sa fredoneze melodiile auzite,cunoaste cel putin 10 animale din gradina zoologica.Chiar zilele trecute am rama uimita cand vazandu-ma ca bat spuma a spus foarte clar mama bate spuma-eram sigura ca stie asta de la Babychef – o emisiune de numai 5 minute unde bucatarul cu 2-3 copilasi pregatesc fel de fel de mancaruri simple.Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Field_mouse Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 Nu stiu cum e cu conotatii sexuale, dar in mod sigur, copilul este "victima" reclamelor - ai mei vor "mika" (milka), "cola" si "nino" (danonino), nu pot sa trec fara probleme pe langa un frigider cu racoritoare, ca recunosc sticle cu cola imediat... Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mariussimiuc Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 quote:Originally posted by Bicquote:Sunt extrem de curioasa daca exista copii care nu sunt atrasi de reclame!id="quote">id="quote">Da, copiii care nu sint lasati sa se uite la televizor! Oricum, asociatia pediatrilor din America recomanda ca copiii sub doi ani sa nu se uite la televizor. O metoda de a imbeciliza copilul in mod SI-GUR. Daca nu se imbecilizeaza suficient la programe, nu mai are nici o sansa sa scape cu reclamele. Va deveni exponentul model al societatii de consum. Sa plasezi copilul in fata televizorului pentru ca nu gasesti o alta sursa mai buna de distractie sau de distraere pentru el mi se pare o metoda facila de a rezolva probleme. Va urez succes! [copil] Smaranda, 3.11.2005 Povestea nasterii Alaptati, alaptati, alaptati!Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DCid="quote">id="quote">Si uite-asa s-a umplut forumul de copii imbecili! [xx(]Miha id="red"> si Robert id="blue"> id="left">Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">id="right">http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
jozsaerika Postat August 21, 2006 Raport Distribuie Postat August 21, 2006 musai sa va zic si io ca al meu baiat pana pe la 2 ani 2 luni nu se uita la TV ...nici reclame...nici desene ...nimic...se uita pret de 5 secunde si isi vedea de joaca...apoi ...a prins o data un desen animat cu ceva care il interesa (am inventat eu o poveste cu o fam. de iepurasi carora li s-a defectat masina si au dus-o la nasul lui de botez la reparat si am insiruit cateva operatii, instrumente care le stiam eu) si spre "norocul" nostru filmuletul era aprox. povestea mea si a avut rabdare sa se uite... de atunci se mai uita la desene scurte si dragutze (noroc cu M.n.m.x)...dar la reclame altceva...nimic... mama de ingeras Norbert (07 dec 2003) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
daniella4 Postat August 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat August 22, 2006 Alina si Jozsaerika, la ce varsta au vorbit copilasii vostri? Ma intreb daca exista vreo legatura intre intarzierea in vorbire si vizionarea acestor reclame. Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Alina Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 quote:Originally posted by daniella4Alina si Jozsaerika, la ce varsta au vorbit copilasii vostri?Ma intreb daca exista vreo legatura intre intarzierea in vorbire si vizionarea acestor reclame.Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">id="quote">id="quote">Fetita mea a vorbit dupa 2 ani,la 3 ani trebuia sa-i mai zica sa faca si pauze .A vorbit mai greu dar pt ca noi suntem o familie bilingva,ea acum vorbeste germana si romana.Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
annablue Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 quote:Originally posted by daniella4Sunt extrem de curioasa daca exista copii care nu sunt atrasi de reclame!Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">id="quote">id="quote">Da, eu pot spune ca Adi al meu nu e interesat de reclame.Bine, nici noi nu prea urmarim reclamele, tot timpul schimbam pe altceva (in putinele ore cand urmarim ceva la tel.) pentru ca ma enerveaza lungimea/agresivitatea lor, cu mesaje subliminale sau nu.ana_______________________Annablue si Adita(1.11.2002)"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."fotografii cu noicoafura preferata Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
jozsaerika Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 Norbert a inceput sa vorbeasca mai mult de la 1 an si 8 luni iar la 1 an si 10 luni spunea propozitii si avea un vocabular bogat (de atunci a mers la cresa/grad. partic. si nu le-a venit sa creada cate cuvinte cunoaste si ce corect le pronuntza).... eu cred ca Norbert a inceput sa vb. mai repede cu ocazia concediului de la 1 an 8 luni cand a fost cu noi si o fetitza mai mare care nu "intelegea" comunicare lui non-verbala (pe care noi o cunosteam f. bine) si a fost fortzat sa vorbeasca ....eu nu cred ca are leg. cu reclamele mama de ingeras Norbert (07 dec 2003) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
dienutagraviduta Postat August 22, 2006 Raport Distribuie Postat August 22, 2006 si lui luca ii plac reclamele; dar si mai mult ii plac stirile de la 7, de pe antena1; e absolut impietrit; bun moment, il tin in brate si ii dau sa manance; cateodata face o fata la mine gen : "ma lasi cu lingurita asta, ce naiba, nu vezi ca iar se bombardeaza astia in Irak !?????!!!" de murim de ras ... sunt sigura ca nu-i pot face rau; deocamdata nu intelege "mesajele subliminale" :))), iar cand o sa le inteleaga, nu-i mai pot face rau ... apropo, mamele care nu lasa copii sa se uite la televizor, din frica "imbecilizarii" lor, cam cat de destepti se fac ei oare uitandu-se in dreapta si in stanga la acelasi decor cateva ore pe zi* ? vb de timpul petrecut in casa ... cum puteti sa credeti ca un copil care se uita la tv vorrbeste mai greu ? e taman invers ... :)) este stimulat ... o sa fie nociv pentru luca tv-ul abea cand o sa ne certam ca el vrea cartoon si noi film, sau cand o sa uite de teme din cauza lui; dar no problem, pana atunci televizorul va fi inofensiv, cu calculatorul o sa ne batem capul ... *si eu ma joc cu luca, si il las sa exploreze, etc, nu are program in care sa se holbeze 1 ora la tv, dar e bine sa maraie acolo in fundal ... voi cum va mai distrati copii ca sa nu se mai plictiseasca ? eu am impresia ca are nevoie sa vada miscare ... doar nu stau sa ii dansez in fata cand se plictiseste de jucarii/explorat, etc .. poze dienuta si bebe-luca Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.