Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cum ne pupam copiii si nuditatea in fata lor

Recommended Posts

Pentru ca s-a ajuns la aceste intrebari: unde, cum e bine sa pupam copiii... pe unde nimerim sau sa ferim anumite zone? la un alt topic, am deschis unul specific, mai ales ca este un aspect important in dezvoltarea lor psihica armonioasa.

In plus, care este limita nuditatii in fata lor? Unde se termina nuditatea non-sexuala?

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 187
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu zic ca ideal ar fi fost sa copiem postarile respective aici, sa le vada si restul fetelor care vor intra direct pe subiectul asta.

Jocelyn

Trimise - 18/08/2006 : 16:49:34

O sa raspund si eu desi nu am copii, asa ca aveti motiv sa-mi sariti in cap.

Nu mi se pare normal sa mesteci mancarea pentru copil si nici sa-i bagi in gura suzeta linsa de tine. In cazul suzetei de exemplu in parc mereu se gasesc tasnitori, nu e chiar asa greu sa o clatesti, daca nu ai una de rezerva si trebuie neaparat sa i-o dai pe aia de pe jos... si mi se pare putin probabil ca o mamica sa nu aiba o sticluta cu apa dupa ea, daca nu pt bebe macar pt ea. Evident ca se mai intampla sa uiti dar in general se gasesc alte solutii... iar cu mancarea s-au inventat alte metode, nu suntem pasari sa ne hranim puiii din plisc. Si nu e normal sa dai unui copil de 8 luni inghetata sau ciocolata dar sigur, fiecare isi creste copilul cum vrea.

Iar apropo de pupat, mie nu mi se pare anormal sa ii dai un pupic mic pe botic (dar nici asta nu merge la orice varsta), dar de aici si pana la sarut in toata regula sau pupat organele genitale mi se pare cale lunga. Din punct de vedere psihologic sarutarea organelor genitale ale copiilor este anormala (eufemistic vorbind).

Ripley

Noah acuma vin eu sa vad dc s-au copt rosiile :))

Sigur ca o pup pe Ana pe fundic (bucutze) ca doar e fata mea micutza si dulcica. Si o pup si pe burtica, nu pe "pasarici" si nu vad nimic anormal in asta. Si nu cred ca pupa cineva organele genitale, hai mai sa fim seriosi =))

Edit: si dc se misca cand o pup pe burtici, nu inseamna ca are orice umbra de conotatie freudiana un pupic nimerit pe interiorul coapsei. Doamne iarta-ma, sa nu aberam, suntem mamici (sau nu) si ma indoiesc profund ca oriunde ar nimeri un pupic exista ceva sexual in pupicul ala.

Edit la edit :))

Organe sexuale.... hm la vasrta asta eu sincer nu le vad asa. Nu pt ca nu ar fi, da eu cand zic piduluca nu vreau sa ma gandesc ca peste 30 de ani am sa stau ca mama mea sa vad cum se chinuie sa scoata bebe pe acolo... ca la iubitei :(( vai de steaua lor, o chem pe pisi dc nu le fac fazta.

Jocelyn

Trimise - 18/08/2006 : 17:01:48

nu am zis de fund nimic, mi se pare normal, dar de organele genitale eu am vazut scris chiar si pe forum, dar nu stiu la cine si nici nu conteaza... poate apare

Ripley: Edit la editu' tau: dar cu parintii care pupa in mod special zona respectiva? eu de asa ceva vorbesc si sa nu crezi ca nu exista fiindca din pacate...

Donia

Trimise - 18/08/2006 : 20:56:05

dienutagraviduta

Trimise - 19/08/2006 : 09:53:17

mai, eu din linkurile astea nu m-am convins de absolut nimic; sa vad eu pe ala care nu face carii fiindca nu i-a transmis ma-sa bacteriile care provoaca carii, ca-l iau si-l pup pana i le transmit eu ...:)))

deci nici macar nu-i vorba de boli serioase ... asa cum am mai zis, daca vreo mama are ceva periculos pentru copil, e clar ca e periculos si pentru ea, asa ca mai bine sa duce sa se caute.

iar referitor la ce nu-ti place tie, nu-i face nici altuia, se potriveste ca nuca in perete. pai scrie la carte sa nu te grabesti sa schimbi copilul de raha in perioada in care vrei sa-l inveti la olita strambandu-te si aratandu-i ce mizerie a facut fiindca prinde oroare, si vede ca kk o dezgusta pe maica-sa, determinand tulburari in controlarea actului ? scrie. na, ce crezi ca pe copil il deranjeaza sa stea cu kk in scutec 5 minute la fel cum te-ar deranja pe tine daca ai sta cu el in chiloti ? sau ce-ai zice sa mai treci pe la mama ta in vizita si sa-i mai soliciti sa sugi dintr-o tatza nitel ? eu zic ca nu se compara.

referitor la pupat putze si pasarici, nu cred ca e zdravan la cap ala care are impresia ca este vreo conotatie sexula la mijloc. eu il pup pe fi-miu peste tot pe unde nimeresc; daca cineva poate asemana chestia asta cu ceva necurat, repet, are tulburari grave.

Jocelyn

Trimise - 19/08/2006 : 21:59:21

quote:

Originally posted by dienutagraviduta

referitor la pupat putze si pasarici, nu cred ca e zdravan la cap ala care are impresia ca este vreo conotatie sexula la mijloc. eu il pup pe fi-miu peste tot pe unde nimeresc; daca cineva poate asemana chestia asta cu ceva necurat, repet, are tulburari grave.

Singura "tulburare" este agresivitatea fata de ceilalti participanti la discutie. Daca ai fi citit ce am scris, ai fi lasat insinuarile "subtile" si inutile ca sa vezi ca m-am referit la cei care saruta intr-adins organele genitale ale copiilor lor (de ai altora nici nu mai vorbesc) in mod repetat. Si am mentionat ca din punct de vedere psihologic acest lucru nu este normal ba chiar duce inspre patologic. Faptul ca pe tine nu te intereseaza ce spun psihologii, sa zicem, este alta treaba dar nu mai rastalmaci cum iti convine tie fiindca ceea ce ai scris este o insulta.

silvia_d

Trimise - 19/08/2006 : 22:37:57

Da'eu il pup la cuculetz pe Stefanel...zic cuculetz,ca daca zic organ sexual...

Asta off topic,ca daca ma bag in topic,numai intrebarea in sine ma oripileaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu de alta,dar acu' exista furculite,blendere,mixere...etc...

Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05

denizel

Trimise - 20/08/2006 : 14:07:00

quote:

Originally posted by silvia_d

Da'eu il pup la cuculetz pe Stefanel...zic cuculetz,ca daca zic organ sexual...

da' de ce Silvia faci asta? E o zona atat de mica...chiar nu poate fi ocolita? :)

Uite, a mai fost o discutie pe forum despre asta, mai citisem si eu cate ceva despre obiceiul cu pricina dar, am cerut si parerea unui psiholog. Raspunsul a fost mai lung, chiar nu are sens sa-l pun aici, dar iti redau doar o foarte mica parte (poate te va convinge:)

"Acestea sunt comportamente erotizate care creeaza

multa confuzie in mintea unui copilas. Si de vreme ce

copilul nu se poate opune, ai spus foarte adevarat,

este un abuz."

Desigur, e copilul tau, faci cum crezi ca e mai bine pentru el (cred ca e ok sa-i dai si mancare mestecata:)), dar m-am simtit datoare sa-ti raspund.

denizel

Trimise - 20/08/2006 : 14:21:09

quote:

----------------------------------------------------------------------

Dienutza, imi imaginez ca iti rasfeti copilul cu cele mai tandre si pline de dragoste gesturi, gesturi care ai vrea sa iti fie intoarse. Cum te-ai simti in momentul in care copilasul tau ti-ar intoarce aceste pupaturi carora tu nu le dai nici o semnificatie?

Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca, in cazul in care ai un baietel de exemplu, pe la 6 anisori deja ti-ar spune: hei, ce ai ma mama? Atunci ai mai face-o? Presupun ca nu! :) Daca nu ai face-o atunci, de ce crezi ca e OK sa o faci acum, cand copilul nu iti poate spune "stop"?

Oricat de anormali si disturbati crezi ca sunt altii in comparatie cu tine, zona intima e o zona care se deosebeste net de cea a cotului sau a umarului (chiar si la copilasi).

eu nu il pup pe alex nici pe guritza si nu las pe nimeni sa o faca...il pup pe gat ,pe picioruse pe manutze...peste tot numai in locurile intime NU!id="blue">id="Georgia">

anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">

Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***
id="right">id="violet">id="Georgia">

Sper ca am reusit sa copiez toate postarile de la topicul respectiv referitoare la acesta. Cer scuze autoarelor ca mi-am permis sa fac asta, insa cred ca e mai simplu sa continuma discutia din punctul in care a ramas.

ripley,nu stiam ca copiezi tu[alcool]...am postat deodata[:)]id="blue">id="Georgia">

anca @ alex.bbid="size5">id="blue">id="Georgia">

Asa s-a nascut o mare iubire ...[copil]id="Georgia">id="violet">

Varsta lui Alexid="violet">id="Georgia">

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***
id="right">id="violet">id="Georgia">

dragelor eu cred ca exagerati!!!...

m-am crucit cand am citit ce a-ti scris despre pupatul la putulici si pasarici [wow]

este absurd [V] la ce pot gandi unele persoane atunci cand isi pupa bebelul...[cusca]...

Elena[gravi]25+[baietel]

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."id="red">Anonymous

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...