Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Sa-i spun sau sa nu-i spun???

Recommended Posts

Ce ati face daca ati fi sigure cacisotul unei prietene apropiate o inseala?Prima data am crezut ca ma insel eu ,ca nu e nimic intre el si acea femeie...apoi coincidenta a facut sa ne intalnim in alt oras ,era cu aceiasi femeie la o terasa pe unde am trecut si au incercat s-si ascunda fetele cu o revista!Atunci mi-am dat seama ca e lucru necurat la mijloc...mai mult cand m-am intalnit cu prietena mea si cu el ,ma privea ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic iar cateva ore mai tarziu imi dadea telefon sa imi spuna ca daca zic ceva ,din ce am vazut o sa strice prietenia cu noi.Ea e o dulce,desteapta,gospodina ,familista,iar el credeam ca e la fel dar...ce sa fac?stiu ca nu e bine sa te bagi in astfel de situatii,dar cum sa o privesc pe ea in ochi cand mai avem discutii despre asfel de subiecte si culmea sotul ei le deschide?si face atata polemica pe asa ceva?voi ce ati face?

bita doina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 135
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nici eu nu i-as spune, desi m-ar durea inima pentru ea...[:(]

Pe de alta parte, ce face el e nesimtire curata... te mai si ameninta ca strica relatiile cu voi. Din pacate, esti intre ciocan si nicovala. Poti incerca macar sa-i mai deschizi ochii prietenei tale fara a-i trezi banuielile in mod expres. Dar daca simti ca nu poti si risti sa scapi adevarul, mai bine nu te bagi.

Iar cand mai aveti discutii de acest gen, poti sa-i servesti cate o "pastila" sotului prietenei. Daca ai putea sa-l faci sa se dea de gol singur, ar fi grozav [cool]

cit de bune prietene sinteti?

Atit de bune incit sa va faceti confidente?

Daca da... discuta cu ea, de departe, vezi daca banuieste ceva... eventual, daca banuieste, asculta dovezile si spune-i ca da, tu crezi ca are dreptate sa se indoiasca.... puneti la cale vreo cursa... kestii de genul asta.

Nici eu nu m-as duce sa-i spun asha, franc in fatza, ca barbatu-sau e cu una.

I-as face mai mult rau decit bine.

Pe de alta parte, daca as putea sa o influentez in mod subtil sa-l lase pe nenorocit, as face-o.

Oricum, el stie ca tu stii, deci asteapta-te sa te discrediteze cumva in fatza ei - probabil o sa incerce sa va indeparteze, pentru linistea lui....

Elise

La fel ca si voi gandesc si eu, ea se chiniueste de vreo 4 ani sa ramana insarcinata,si-au facut teste, analize si rezultatul e ca el este steril.Ea il compatimeste ,el a spus ca daca nu pot avea copii el nu vrea sa infiieze, mai mult de atat ca daca era ea de vina el ar fi divortat!Daca as face sa il prinda ea ,sa-si dea seama ea singura nu stiu cum ar reactiona ...il vede barbatul perfect...Au 8 ani de casnicie,o minte cu nerusinare, delegatii si tot felul de chestii din astea.Ea are un servici bun si cu un program obositor, dar face tot ce ii sta in putinta sa-i faca surprize placute si el face mofturi de fiecare data.Ea sufera si ii gaseste scuze , e obosit din delegatii...etc...mai mult de atat intr-o discutie mi-a spus ca nu ar putea trai fara el, ca daca ar fi fost ea sterila si ar fi parasit-o nu stie ce ar fi fost viata ei...ce ziceti de asemenea barbat?excroc sentimental?nu are cum sa ma discrediteze in fata ei , macar sa faca asa ceva dar sa se potoleasca el sa stiu ca ea este fericita asa cum crede ca e acum ,dar traieste in minciuna.

bita doina

Eu una i-as spune. Chiar cu riscul ca ea sa se supere in final pe mine. Fiindca eu as prefera sa stiu adevarul si daca as afla in final ca o prietena a stiut si nu mi-as spus nimic, atunci as strica relatia de prietenie. Asa ceva a patit o cunostinta... toti din jur stiau numai ea nu, nimeni nu s-a dus sa-i spuna dar vorbeau pe la spate si in final, tarziu de tot, cand a aflat si ea, au divortat. Si ea si-ar fi dorit sa-i deschida cineva ochii mai devreme si imi spunea ce fel de prieteni sunt aia care stiu ce se intampla si nu-mi spun nimic...

Acum sunt si persoane care prefera sa nu stie si care nu te-ar ierta niciodata ca le-ai spus adevarul care doare...

Dar eu tot i-as spune fiindca prefer un adevar dureros unei minciuni frumoase.

If you don't stand for something, you'll fall for anything. id="size3">id="Courier New">id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...